Gratis seks verhaal: Ik en mijn buurvrouw

Ik en mijn buurvrouwBeiden zijn we 65+, ieder van ons woont appart en beide zijn we alleen. Zij is een klein opdondertje, hooguit 1.45 m lang. Ze is bij tijden wat agressief en wat bijterig, maar heeft meestal een opgeruimd humeur. Ze is ook wat onzeker. Soms denkt ze dat ze niet overal en altijd gewenst is. Laat in een middag belde ze me op en vroeg me of ik haar wilde helpen met het opmaken van een verkoopadvertentie voor een kast. Ze wilde die op Marktplaats te koop aanbieden.
Ik en mijn buurvrouwIn mijn vrije tijd deed ik dat ook wel eens iets op Marktplaats, dus ik heb er wat ervaring in. Ik liep even langs, om te zien waar het probleem in zat, want zo moeilijk is het toch niet om iets op Marktplaats te zetten. Binnenkomend zag ik dat ze een ruimvallende lange broek aan had en een loshangend doorzichtig shirt er overheen. Daaronder zag ik de tepels van haar goed gevormde borsten in haar BH zitten. Het probleem was dat ze geen foto’s van de kast kon maken, omdat ze haar digitale camera nog niet goed kon gebruiken. Samen gingen wij aan tafel zitten om te kijken of ik het snel kon oplossen. Dat was niet zo gemakkelijk als ik had gedacht. Doordat we alle twee druk het aan de ander trachtte uit te leggen waar en hoe het werkte, raakten we elkaar steeds met onze handen aan en hadden onze benen ook contact met elkaar. Daar was ze niet afkerig van. Soms kreeg ik de indruk dat ze zelfs wat meer lichamelijk contact zocht.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Ik en mijn buurvrouw Ik en mijn buurvrouw Ik en mijn buurvrouw Ik en mijn buurvrouw
Ik en mijn buurvrouwIk had niet de goede bril op, dus die moest ik thuis even ophalen. Binnen 10 minuten was ik alweer terug. Ondertussen had mijn buurvrouw zich verkleed en droeg nu een ruimvallende lange rok, maar gelukkig wel met hetzelfde shirt. Op de bank kwam ze naast me zitten en samen keken we hoe de bediening van haar camera was. Doordat ze wat klein was zakte ze op de bank telkens een beetje onderuit. Die rok zat haar duidelijk in de weg en kroop ook al een beetje omhoog. Onze hoofden zaten dicht bij elkaar naar dat kleine fotoscherm te kijken. Ik werd dat getob zat, pakte haar beet en trok haar op mijn schoot. “Dan zal ik ook maar die rok wat opsjorren,” lachte ze en zo zat ze, in een lekker wit broekje, op mijn schoot. Om haar op mijn schoot te houden pakte ik haar vast bij haar borsten. Die waren heerlijk zacht en warm en met mooie grote tepels. Terwijl ik aan haar tepels draaide trok ik haar BH omhoog en maakte haar borsten bloot. Ze leunde wat achterover, zodat ik dat lekkers goed kon zien. Ik kon het niet laten om een stijve tepel in mijn mond te nemen. Lekker er aan sabbelend merkte ik dat ze op mijn schoot wat heen en weer begon te bewegen en dat ze met een hand wat voorzichtig tussen haar benen begon te wrijven. Ik tilde haar op, zette haar naast me op de bank, met haar rug tegen me aan. Ik haalde haar vingers uit haar slipje.“Dat doe ik wel,”zei ik en begon voorzichtig met een vinger tussen haar schaamlippen te wrijven en met mijn andere hand aan een tepel te draaien. Na korte tijd draaide ze zich wat om en begon met mijn stijve geweertje te spelen. Zij werd ook al natter en natter. Al snel kreeg ze een orgasme en genoot daar zichtbaar en hoorbaar van.
Ik en mijn buurvrouwPlotseling stapte ze van de bank en kwam op haar knieën voor me zitten. Ik begon nu met twee handen aan haar lekkere tepels te draaien. Zij nam mijn stijve jongeheer in haar mond een begon er plagend aan te zuigen. Ik stopte even met vingeren, tot ze was uit gehijgd. Snel, voordat ik klaar zou komen, tilde ik haar weer op mijn schoot met haar rug tegen mijn borst aan, schoof haar broekje naar beneden, stak ik mijn stijve stang tussen haar natte schaamlippen en greep ik haar weer bij haar lekkere memmen. Rustig begon ze op mijn prikker te berijden, terwijl ik haar lekkere borsten met die harde tepels masseerde en tussen haar natte schaamlippen bezig was. Haar poesje werd al snel natter en natter en vlugger dan we wilde kwamen we klaar. “God, dat was lekker”, zei ze en veegde mijn zaad uit haar poesje. Dat beloofde nog wat!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
geileopa.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
5848 x gelezen.
9 x gestemd.
Rating van: 3.11
Auteur: Borusje

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting