Gratis seks verhaal: In de kroeg met Angela


In de kroeg met AngelaAngela en ik waren allebei vrijgezel. We genoten volop van het leven. Zo gingen we geregeld samen op zaterdagavond naar de kroeg. Meestal kwam het erop neer dat we samen weggingen en allebei met iemand anders naar huis gingen. We vallen allebei zowel op mannen als vrouwen, dus de uitkomst van zo'n stapavond kon heel onvoorspelbaar zijn. Deze avond wilde het echter niet zo vlotten en om half drie 's nachts stonden we nog steeds eenzaam op de dansvloer. Ik bekeek Angela eens goed. Ze was eigenlijk best een lekkere meid zoals ze daar stond te dansen. Wat zou ze van mijn jonge mannenlichaam vinden?
In de kroeg met AngelaAl gauw stonden we samen te dansen. Ik keek haar aan. Zij keek mij aan. Er ging een heel speciaal gevoel door me heen. Een stroomstoot. Zo'n gevoel van: alles is goed zoals het nu is. Anders dan nu moet het niet zijn. Ze lachte een beetje onzeker naar me. Ik sloeg mijn armen om haar heen. Zij sloeg haar armen om mij heen. We begonnen heel vast te dansen, onze lichamen dicht bij elkaar. Ik kuste haar op haar mond en in haar nek. Ze zoende me terug. Al gauw stonden we tongend op de dansvloer. Ik werd opgewonden van haar heerlijke meidenlichaam. Ik ging met mijn hand onder haar rokje. Daar aangekomen ontdekte ik dat ze niets droeg onder haar rokje! Mijn hand belandde rechtstreeks op haar blote billetjes. De gedachte aan haar blote kutje zo dicht bij mijn lichaam maakte me nog opgewondener dan ik al was. Aangezien onze lichamen erg dicht tegen elkaar waren moet ze dat gevoeld hebben. In een innige omhelzing stonden we nog steeds op de dansvloer. Het liefst zou ik haar ter plekke genomen hebben.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

In de kroeg met Angela In de kroeg met Angela In de kroeg met Angela In de kroeg met Angela
In de kroeg met AngelaAlleen dat zou het personeel van de kroeg nooit goedgevonden hebben. Ik fluisterde tegen haar dat ik buiten met haar verder wilde zoenen. Toen we buiten waren konden de remmen wat meer los. In een rustig steegje kon ik zonder me gegeneerd te voelen onder haar rokje gaan en aan haar kutje voelen, terwijl ik met de andere hand haar bloesje in ging om haar lekkere tietjes te voelen. Ze was al behoorlijk nat en ik begon haar te vingeren. Terwijl ik zo met haar bezig was kwam er een onbekende jongen ons steegje in. Hij moest plassen. Niet ver bij ons vandaan ontblootte hij zijn lul en begon hij te pissen. In zijn half benevelde toestand had hij ons in eerste instantie niet gezien. Toen hij echter door kreeg wat we aan het doen waren wond hem dit zichtbaar op. Hij begon zich voor onze ogen af te trekken.
In de kroeg met Angela"Dat kan ik ook" zei Angela. Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon mij ook af te trekken. Intussen liepen we naar de onbekende jongen toe. Ik pakte zijn lul en begon aan zijn pik te trekken terwijl de jongen het vingeren van me overnam. Angela ging een beetje voorovergebogen staan en de onbekende jongen begon haar achterlangs in haar kutje te neuken. Ik deed een beetje spuug op mijn handen, spreidde de billetjes van de onbekende jongen en begon hem in zijn kont te neuken. Hij zat in de sandwich. Al gauw spoten we elkaar vol en waren we deze avond toch nog aan onze trekken gekomen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
bisexuelestellen.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15537 x gelezen.
54 x gestemd.
Rating van: 2.98
Auteur: Tom

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting