Gratis seks verhaal: In de sexbioscoop


In de sexbioscoopHet was de gehele dag al druk in de sexbioscoop. Er werd zo af en toe druk gerommeld in de darkroom en op het bed in de zaal. Toen ik een film zat te bekijken, over een vrouw die door haar vriendinnen werd misbruikt, voelde ik op eens een hand op mijn stijve pik. Verder was er niet veel te beleven. Maar op eens stond ze te wachten bij de toiletten. Met gebogen hoofd, niemand aankijkend als we langs liepen. Want we hoopten allemaal, dat ze naar het hetero gedeelte kwam, zodat we haar konden zien. Haar vriend kwam uit de deur en meteen begon ze hem heftig te kussen. Hij dwaalde met zijn handen over haar rug en billen.
In de sexbioscoopZe keek toch niet erg op haar gemak rond en zag verschillende voorbeelden van dvd’s en erotische voorwerpen in de vitrinekast. Daarna kwamen ze stijf gearmd en kussend binnen. Ze liepen vlak langs me naar de bank aan de overkant en omstrengelden elkaar met een diepe kus. Zij hield haar ogen dicht. Hij streelde langs haar spijkerbroek richting been en raakte terloops haar venusstreek aan. Meteen gooide ze haar heupen naar voren. Hij streelde verder en ging naar de binnenkant van haar dijen. Opeens stond ze op, lachte naar haar vriend en gooide haar jas uit. Hij deed het zelfde en stortte zich opnieuw in haar armen en begon een lange kus. Zij hand verdween onder haar truitje, beroerde haar rug, de bovenkant van haar bilnaad en ging vervolgens naar boven in de richting van haar borsten. Wij konden zien dat haar BH de weg blokkeerde. Zijn andere hand ging naar haar riem, die hij vakkundig en snel los gespte. De bovenste knoop van haar broek werd los gemaakt. En de rits werd in het zelfde tempo geopend. Zijn hand beroerde haar slipje, gleed over haar venusheuvel en verdween in haar slip. Zachtjes bewoog ze haar onderlichaam. Nu maakte zij zich los uit zijn omhelsing, kwam overeind en ritste zijn gulp open. Haar hand verdween in de opening en dook verder naar de grote paal van haar vriend. Met moeite kreeg zij hem uit de slip door de rits naar buiten. Een flinke knots stak naar voren.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

In de sexbioscoop In de sexbioscoop In de sexbioscoop In de sexbioscoop
In de sexbioscoopZij bekeek hem goed en bewoog hem op en neer. In enkele ferme rukken stond de pik helemaal strak. Ze keek nog eens, knielde, opende haar mond en slikte hem zacht naar binnen. Zij zoog en speelde met haar tong rond de eikel. Hij kermde zachtjes: “wat lekker doe je dat!” Ondertussen streelde ik haar rug en ging langs haar bilnaad. Haar vriend duwde haar tegen zich aan en zijn pik schoot diep in haar mond. Zijn hand bereikte haar sterretje tussen haar billen en hij stak traag zijn vinger er in. Zachtjes mompelde zij: “dat kan toch niet?” Toen duwde hij haar weg, terwijl hij zijn hand terug trok. Hij legde haar op haar rug en duwde haar benen om hoog en wijd, zodat wij haar kutje goed konden zien. Met twee vingers spreidde hij haar lippen open. Wij zagen nat, bijna schuimend neukvlees. Eerst stak hij een vinger, toen twee, vervolgens drie en daarna vier vingers in haar natte kut. Hij bewoog al draaiend zijn hand. Haar hoofd ging verder achterover op de bank en ze kreunde en steunde luid. Hij trok zijn broek uit en stak plotseling zijn knots diep in haar. Heftig bewoog hij op en neer en onder hem vandaan hoorden de toeschouwers een genietend gekreun. Even plotseling als hij begon, stopte hij en trok zijn pik terug uit haar druipende grotje. Hij hielp haar op staan en ging zelf op haar plaats liggen. Zij boog voor over en begon hem heftig te pijpen. Daarna klom ze op hem, stak zijn pik diep in haar dampende kutje en begon op en neer te bewegen. Ik sloop dichterbij en bracht mijn hand via haar rug onder haar zwarte truitje en speelde met haar kleine borstjes. Opeens voelde ik zijn hand aan mijn harde pik en begon hij mij af te trekken. Toen hij er mee stopte pakte hij mijn hand en leidde die naar haar kontje. Zij kreunde ondertussen heftig en zei dat ze het zo geil vond. Toen pakte hij weer mijn pik en bracht hem naar het sterretje van haar kont. Hij zei zachtjes tegen mij: “toe maar!” Snel pakte ik een condoom uit mijn broekzak en deed hem aan. Toen duwde ik zachtjes tegen haar kontje en zij stopte onmiddellijk, maar zei niets. Langzaam gleed ik naar binnen. Met korte stootjes werkte ik hem bijna tot mijn glad geschoren ballen naar binnen. Langzaam stootte ik door en begon haar in haar strakke kontje te neuken. Zachtjes begon zij mee te doen en hield ik me stil.Zij ging steeds sneller op en neer op onze pikken en liet een wellustig gekreun horen. Ik voelde de pik van haar vriend onder mij kloppen. Ook ik was niet ver verwijderd van klaarkomen.
In de sexbioscoopToen begon ze met ja,......ja, ........jaaaaaa............. en ik begon te spuiten. Onder mij voelde ik de andere pik, die in haar zat, komen en even later kwam zij zelf met luid gegrom ook. We rolden van elkaar en eindelijk keek ze mij aan. We rustten op de bank en keken naar de film. Toen kleedden ze zich aan en verdwenen na een groet. Ik ga gauw weer terug naar deze sexbioscoop om onder andere inspiratie op te doen voor meer verhalen. Zin om mee te gaan? Mail naar tomvan20@gmail.com
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
sexamateurtjes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8708 x gelezen.
16 x gestemd.
Rating van: 3.56
Auteur: Tom

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting