Gratis seks verhaal: In het zwembad op vakantie

In het zwembad op vakantieHet is geen heel lang verhaal, maar wel echt meegemaakt…. Niet lang geleden was ik met het hele gezin, dus vrouw en 2 kinderen, op een middelgroot vakantiepark. Natuurlijk is het zwembad dan ook ’s avonds open, en terwijl mijn vrouw bij de kinderen bleef ging ik rond half 9 nog een uurtje ontspannen. Het was redelijk rustig, weinig kinderen dus ik kom heerlijk mijn gang gaan. Na een ruim kwartiertje kwam ik uit bij het bubbelbad, en ik groette de man, rond mijn leeftijd, die er in zat en liet me lekker in het warme water zakken. We raakten aan de praat, en omdat het bubbelen nogal lawaai maakte gingen we wat dichterbij elkaar zitten. Onze benen raakten elkaar af en toe, en ik begon het expres te doen want het wond me best wel op. Ook hij bleek trouwens het gezin even ontvlucht te zijn. We kwamen op sex, dat het er nog wel bij inschoot met die kinderen er bij, dat kende hij ook. Ik ben nu ook best wel geil, bekende ik en door de blik in zijn ogen zag ik dat hij ook wel ergens voor te porren zou zijn. Tenminste ik hoopte dat hij ook wel wat voor mannensex zou voelen…
In het zwembad op vakantieVoorzichtig liet ik mijn hand afdwalen naar zijn heup, ik voelde ondertussen dat mijn pik wat stijver begon te worden. Hij schrok even van mijn aanraking maar keek me gewoon aan, voor mij het teken om door te gaan. Ik schoof nog wat meer naar hem toe en legde, ondertussen om me heen kijkend of we niet betrapt konden worden, mijn hand op zijn zwembroek in zijn kruis. Duidelijk voelde ik dat hij ook opgewonden was, ik vond het jammer dat hij een wijde zwemshort aanhad en niet een lekker strakke zwemslip zoals ik. Maar daar kon ik wat aan doen en ik liet mijn hand in zijn short verdwijnen, hij lag met zijn ogen dicht te genieten , daaronder bleek hij wel een strakke zwembroek aan te hebben. Die schoof ik opzij en toen had ik zijn pik in handen, ik hoorde hem kreunen. Terwijl ik hem zo aftrok had ik een geweldige stijve gekregen en toen hij zijn hand op mijn zwemslip legde klonk een goedkeurend geluid. Ook zijn pik was keihard geworden, en hij duwde zijn zwembroek wat naar beneden om me meer ruimte te geven. Ik deed hetzelfde en mijn pik lag meteen in zijn handen…heerlijk. Helaas kwam er een stel aan en we deden snel en hopelijk ongemerkt onze broeken weer goed. Over een minuut of 10, in de kleedkamers, fluisterde hij. Ok zei ik, eerst maar iets af laten zakken.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

In het zwembad op vakantie In het zwembad op vakantie In het zwembad op vakantie In het zwembad op vakantie
In het zwembad op vakantieHij ging er na een minuut of 5 uit maar met mijn strakke zwemslip wachtte ik wat langer. Een paar minuten later stapte ik ook uit het bubbelbad, uit mijn ooghoeken had ik hem al richting kleedkamer zien gaan. Ik ging er achteraan, en zag hem in het achterste hokje verdwijnen. Daar stapte ik ook naar binnen en we deden de deur op slot en voor ik het wist hing zijn tong in mijn mond! Nou daar ben ik niet vies van (mijn vrouw wel tegenwoordig helaas) dus we tongden stil verder en ondertussen betastten we elkaar over het hele lichaam. Ik liet me dan naar beneden glijden en met mijn hoofd op pik-hoogte trok ik zijn broek naar beneden. Hij stapte er uit en stond naakt voor me, pik recht op mij gericht. Die uitdaging liet ik niet over me heen gaan en ik likte aan zijn half ontblote eikel, pakte dan zijn pik vast en begon te pijpen. Mijn andere hand kneedde zijn ballen en hij genoot duidelijk van mijn gepijp en gelik want na een paar minuten al proefde ik zijn voorvocht, geil als ik ondertussen was ging ik door tot hij even later zijn zaad diep in mijn keel spoot. Voor het eerst in mijn leven slikte ik zaad, anders dan dat van mezelf wat ik wel eens geproefd had. En ik moet toegeven dat het een heerlijk gevoel was om dat warme spul te voelen.
In het zwembad op vakantieNa nog even wat gelik van mijn kant trok hij me omhoog en fluisterde dat ik mijn broek uit moest doen, het was nu mijn beurt…. Ik deed mijn zwembroek uit en mijn pik stond keihard rechtop. Mmmm hoorde ik en hij likte me van eikel tot ballen met zijn hete tong. Hij duwde mijn been op het bankje en ik voelde zijn vingers tussen mijn benen glijden, over mijn anus. Zo gevoelig en met wat schokjes voelde ik mijn pik nog harder worden. In één keer nam hij toen mijn pik in zijn mond en begon te pijpen, en ook ik voelde na een paar minuten al dat het niet lang ging duren. Terwijl zijn vingers nog langs mijn anus bleven gaan voelde ik zijn tong nu over mijn ballen, en verder naar beneden…helaas net niet dat geile gaatje. Maar hij maakte het goed door nu mijn pik weer in zijn mond te nemen en me tegelijkertijd af te trekken, met een “oef” kwam ik heerlijk klaar in zijn warme mond. Hij pijpte me nog helemaal leeg en kwam toen naast me staan. Hij omarmde me, onze pikken tegen elkaar en hij fluisterde in mijn oor, heerlijk man, ik heb er van genoten. Ik ook, fluisterde ik terug, wie weet zien we elkaar hier nog eens. Ik moet er vandoor, fluisterde hij, ik trok daarna mijn zwembroek aan en zwom nog een paar rondjes. Ik ben nog wel een keer alleen wezen zwemmen die week maar heb hem niet meer gezien, het was wel rustig genoeg om even naakt (stiekem de zwembroek uit onderwater) in het bubbelbad te zitten. Het was een geile ervaring!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2018 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6186 x gelezen.
5 x gestemd.
Rating van: 3.8
Auteur: Martin

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting