Gratis seks verhaal: Janneke en haar leraar wiskunde

Janneke en haar leraar wiskundeJanneke was een meisje van 18 jaar oud. Ze had al eerder een vriendje gehad waarmee ze ook naar bed was geweest, maar dat viel haar vies tegen. Nu was ze op school een leraar tegen gekomen in het nieuwe schooljaar, die haar wel eens na liet blijven. Tijdens een van deze nablijf uurtjes had hij haar verteld dat als ze betere cijfers wilde halen, ze er wel iets voor moest doen. Hij haalde zijn lul tevoorschijn en vertelde haar dat ze die maar eens flink moest gaan verwennen, wilde ze ?berhaupt nog slagen voor dat vak. Nu was die tijd aangebroken. Ze waren alleen in het lokaal en eigenlijk was de hele school al verlaten. Haar leraar opende zijn gulp en haalde zijn zware lul eruit. ?Zo meisje, begin hier maar eens op te sabbelen, aangezien je wiskunde cijfer zo slecht is. Terwijl je zuigt, denk dan maar een goed na wat de uitkomst van de lekkere wortel is.
Janneke en haar leraar wiskundeAls je hard genoeg je best doet, komt je antwoord vanzelf.?? Janneke pakte de zware lul een beetje onwennig vast en begon er een beetje aan te trekken. ?Ik zei toch zuigen!? Geschrokken liet Janneke het ding in haar mond glippen en begon ze angstvallig te zuigen. Dit was best aangenaam! Haar leraar wiskunde had een lekkere lul, of wortel, om op te sabbelen. Zo wilde ze haar cijfer wel ophalen. Ze liet de lul even uit haar mond glippen om op adem te komen en vervolgens zoog ze weer heerlijk verder. Ze masseerde de ballen van haar leraar met haar ene hand en met haar andere hand masseerde ze haar eigen natte kutje. De leraar zag wat ze deed.?Hoe maar op met zuigen en ga op het tafeltje zitten. Goed zo. Spreid je benen.?Janneke wist niet goed was haar leraar wilde doen maar daar zou ze snel genoeg achter kome

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Janneke en haar leraar wiskunde Janneke en haar leraar wiskunde Janneke en haar leraar wiskunde Janneke en haar leraar wiskunde
Janneke en haar leraar wiskunde?Oh, meneer.. wat lekker!?De lange pik van haar leraar drukte tegen Jannekes?schaamlipjes en duwde deze opzij. Verder en dieper drong de dikke pik van haar leraar tussen haar warme schaamlipjes en ze voelde hoe hij haar helemaal opvulde. ?Oh shit, ik voel dat ik ga klaarkomen? hijgde Janneke die ondertussen haar klitje had gestimuleerd. Kreunend voelde ze haar kutspieren samentrekken en vanuit haar buik tot in alle spiertjes in haar natte kutje voelde ze hoe ze geweldig klaarkwam. Ondertussen neukte de leraar haar hard verder. ?k kom ook bijna. Ik wil je niet volspuiten dus ga weer op je stoel zitten.?Janneke kon amper bijkomen van het geweldige orgasme want ze moest meteen weer aan het strafwerk werken. Ze zoog de harde pik van haar leraar met diepe lange halen af en ze proefde zichzelf terwijl ze voelde hoe klodders zaad achterin haar keel spoten. Er leek geen einde aan te komen, zoveel zaad spoot haar leraar in haar gulzige mondje.
Janneke en haar leraar wiskundeToen hij helemaal leeg was wilde hij meer. ?Ga liggen. Ik wil je nog even likken.? Janneke liet zich zowat op de tafel vallen, zo graag wilde ze dit. Heerlijk ziet ze zich klaarlikken door haar eigen leraar wiskunde. Wat een genot. Als ze eerder had geweten dat deze man zo?n geilaard was had ze er meer voor gedaan om zijn pik te mogen proeven en voelen. Langzaam maar zeker zou Janneke haar gemiddelde voor wiskunde voldoende worden, maar ze had nog meer vakken waar ze er slecht bij voorstond. Gelukkig voor Janneke praten leraren onderling veel over hun leerlingen dus het duurde niet lang voordat ze haar leraar Duits en haar lerares Biologie heerlijk mocht verwennen. Maar dat is weer een heel ander verhaal.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8974 x gelezen.
38 x gestemd.
Rating van: 3.26
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting