Gratis seks verhaal: Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken


Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keukenJessica en Marjolein waren samen naar de winkels gegaan om boodschappen te doen voor het weekend. Ze waren huisgenootjes en deelden veel samen. Niet alleen kleren, maar ook vriendjes werden gedeeld. Zelfs kwamen de vriendjes regelmatig tussen het tweetal te liggen. Het was nu al een tijdje geleden dat ze seks gehad hadden, dus wilden ze eigenlijk wel weer neuken. Maar op straat kwam je niet zomaar iemand tegen. Behalve die dag! Ze liepen lachend naar huis, toen ze twee lekkere kerels op de hoek van de straat zagen staan praten. Ze keken naar hen en de mannen keken terug. Het leek meteen te klikken op deze warme zonnige dag in juni. Ze liepen langs de mannen en stonden even stil. “Als jullie net zo geil zijn als wij nu, kom dan maar met ons mee.”Jessica had de woorden nog niet uitgesproken of de twee mannen liepen als verliefde puppies achter de meiden aan. Het was helemaal raak! De meiden dachten eerst dat de mannen een grapje maakten en halverwege wel af zouden haken, maar ze liepen mee tot aan de deur en kwamen ook naar binnen. Ze liepen naar de keuken, waar de mannen het tweetal nog hielp met boodschappen opruimen. Het bleken nog eens heren te zijn ook! Jessica wond er geen doekjes om en begon gelijk te strippen op een cd met sensuele muziek die ze snel had opgezet. Die cd hadden ze altijd klaarstaan voor het geval dat. En het geval dat was dus vandaag. Jessica deed alles uit, behalve haar jurkje en hakken. Haar jurkje trok ze omhoog terwijl ze op haar hurken voor de keukentafel ging zitten en daar sensueel op en neer bewoog. De mannen deden allebei hun kleren uit en stonden al heerlijk te rukken.
Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keukenNu was het de beurt aan Marjolein. Ze ging voor de harde lul van een van de mannen zitten en masseerde zijn harde pik rustig en bekwaam. De meiden waren botergeil. Jessica kwam erbij zitten en deed hetzelfde bij de andere pik als wat Marjolein deed. Marjolein zoog de harde pik naar binnen en deze begon te glimmen van de spuug die ze erop liet lopen uit haar mond. Als een echte slet spuugde ze op de eikel en rukte ze de voorhuid op en neer, op en neer.”Ga je mij lekker neuken, kanjer?” sprak ze met harde en geile toon. De man kon slechts knikken, want zijn stem had plaats moeten maken voor hijgen en kreunen. Jessica had ondertussen de andere man naast de man van Marjolein laten staan en zo kon het tweetal lekker aan beide pikken zuigen. Ze wisselden af van pik en soms namen ze allebei tegelijk in de mond. Heerlijke soppende en zuigende geluidjes kwamen vrij en de meiden besloten dat het tijd was om te neuken. Ze lieten de mannen op de keukenvloer liggen en ze bestegen beide pikken. Naast elkaar zaten ze nu heerlijk te rijden op die zalige harde pikken. Marjolein liet de andere man even gaan en zo zat Jessica op een pik, terwijl ze lekker kon zuigen op de andere. Uiteraard ging Marjolein dat ook doen, met enige tegenstribbeling van Jessica.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keuken
Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keukenMarjolein wilde nu twee pikken in zich voelen. Dus ging ze bovenop de ene pik zitten, met haar gezicht naar de man toe, terwijl de andere zijn dikke pik in haar anus drukte. Ze voelde hoe de pikken langs elkaar schuurden en door dat gevoel alleen al kwam ze fantastisch klaar. Jessica lag erbij en likte aan Marjolein haar natte kut en zoog aan de ballen van beide mannen, waarna ze af en toe de anus van Marjolein bewerkte met haar tong. Terwijl ze zichzelf klaar vingerde trok de man die Marjolein anaal neukte zijn lul uit haar kont en begon nu Jessica te neuken. Hard te neuken. Hij neukte haar zo snel, dat hij bijna klaarkwam. Gelukkig gaf de andere aan dat hij ook klaar ging komen en beide mannen trokken hun pikken terug.
Jessica en Marjolein doen een gangbang in de keukenZe trokken elkaar af en dat was toch wel een verrassing. Ze waren blijkbaar biseksueel. Het duo spoot de gezichtjes van de vrouwen lekker onder en de meiden likten elkaars gezichten lekker schoon, waarna ze aan de pikken trokken en zogen dat het een lieve lust was. De mannen bleven achteraf nog lekker eten bij de dames. Ze lachten wat af en hadden een geweldig aantal uurtjes achteraf. Jessica en Marjolein hoopten dat ze deze twee nog vaker tegen zouden komen na het boodschappen doen. Misschien lezen we dat nog ooit eens.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
gangbangmeiden.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13975 x gelezen.
29 x gestemd.
Rating van: 3.38
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting