Gratis seks verhaal: Jolanda neukt baas in het bos voor werk


Jolanda neukt baas in het bos voor werkJolanda had een klein autootje waar ze overal mee naartoe karde. Vandaag was ze naar het bos gegaan, om eens lekker tussen de verkoelende bomen te wandelen en om haar gedachten eens een beetje te verzetten. Ze was een week geleden haar baan kwijt geraakt omdat ze een beginnersfout had gemaakt. Het was haar eerste fout ooit in de tien jaar dat ze er had gewerkt, maar toch kreeg ze de zak. Haar baas, een jonge vent van achter in de 20 had haar op straat gezet. Zelf was ze begin dertig maar ze voelde zich zoveel malen meer volwassen als dat arrogante baasje.. Ook al vond ze hem lekker om te zien. Hij was verder niet zo gespierd als ze graag zou willen zien, maar hij had gewoon een lekker lijf. Maar goed, nu wilde Jolanda gewoon lekker wandelen en zichzelf niet druk maken over haar baan of haar lekkere ex-baas. Ze liep door de bossen en volgde geen wandelroute. Ze kende het terrein als haar broekzak. Denkend aan van alles en niets liep ze rond en keek ze wat dromerig om zich heen, waardoor ze de man niet zag aankomen, die ze tegen het lijf aanliep. Beiden vielen op de grond.
Jolanda neukt baas in het bos voor werkHet was de ex-baas van Jolanda die aan het hardlopen was in het bos. Hij hielp haar overeind en vroeg haar of ze niets mankeerde. De klap was best wel hard geweest, maar Jolanda negeerde de pijn in haar lichaam en glimlachte naar haar baas. “Het was niets hoor.” Ze ging even op een nabij staand bankje zitten en wreef over haar knieën. Haar ex- baas ging naast haar zitten en begon plotsklaps te praten over waarom hij haar had ontslagen en dat het allemaal niet aan haar had gelegen. Dat hij haar wel waardeerde als collega en vooral ook als vrouw en dat hij druk kreeg van bovenaf. En als hij ook maar iets voor haar kon doen, wat dan ook, moest ze het maar zeggen. Jolanda keek hem strak in zijn ogen aan, terwijl zonlicht op hun wangen figuurtjes maakte tussen de bladeren door. “Neuk mij hier. Als ik je laat klaarkomen, krijg ik mijn baan terug met opslag.” Haar ex-baas begon enorm te lachen maar toen hij wederom in haar ogen keek en zag dat ze het meende, slikte hij even en ging hij akkoord. Jolanda wilde natuurlijk niet ergens achteraf neuken. Nee, daar op het bankje moest het gebeuren gaan. Ze maakte de joggingbroek van haar ex-baas los.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Jolanda neukt baas in het bos voor werk Jolanda neukt baas in het bos voor werk Jolanda neukt baas in het bos voor werk Jolanda neukt baas in het bos voor werk
Jolanda neukt baas in het bos voor werkJolanda viste daar in de buitenlucht haar ex-baas zijn lul uit zijn broek en begon het lekkere ding zachtjes te masseren totdat hij stijf was, terwijl haar mooie groene ogen hem strak en geil aan bleven kijken. Nu trok ze haar broek uit en mocht haar ex-baas met haar kutje gaan spelen. Zijn lange vingers speelden met de schaamlippen en streelden haar gevoelige klitje. Haar kutje werd natter en natter en terwijl zijn vingers tussen haar schaamlippen doorgleden, slaakte Jolanda een gilletje toen een van de vingers in haar kut verdween. Ze trok sneller aan zijn pik, die als maar harder werd en nu zoog ze zijn eikel naar binnen. Zachtjes zoog ze aan de top en likte haar natte tong langs het randje van zijn eikel. Jolanda liet hem los, stond op en liet zich zakken over de harde lul van haar ex-baas. Ze voelde hoe hij haar perfect opvulde en terwijl ze langzaam op en neer begon te rijden, voelde ze hoe ze klaar ging komen. Ze kon er helemaal niets aan doen, ze was gewoon zó enorm geil!
Jolanda neukt baas in het bos voor werkZe reed op de lul van haar ex-baas en ze voelde dat ook hij ging spuiten. Zijn dikke zaad spoot diep in haar hongerige kutje en daarmee slokte ze alles lekker op. Hij maakte haar van binnen warm en ze hunkerde naar meer. Het tweetal kuste elkaar nog even vurig en gingen ieder hun eigen weg na dit korte incident. De volgende dag belde hij Jolanda op. Ze kon Maandag beginnen als zijn persoonlijke assistente. Toen ze die Maandag binnenkwam, deed hij de deur op slot en de gordijnen dicht van zijn kantoor. Het beloofde een mooie werkweek te worden.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
sexamateurtjes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11881 x gelezen.
23 x gestemd.
Rating van: 3.65
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting