Gratis seks verhaal: Jongen verleidt door buurvrouw

Jongen verleidt door buurvrouwMijn buurvrouw kwam binnen met een smoes als ik haar zolder wou opruimen ze zei dat het wel 2 uur kon duren. Ik liep mee naar binnen en deed ze gelijk de deur op slot ze zei dat het voor inbrekers was. We liepen naar boven toen we wat spullen opgeruimd hadden zei ze ik moet effe mijn kast opruimen.na een tijdje zei ze Dylan kom is er liggen hier dozen met spullen voor zolder.
Jongen verleidt door buurvrouwToen ik kwam lag ze op bed met een dildo op haar bed ze zei kom bij me liggen. ik dacht even na maar ik was verleidt door haar en toen ging ik naast haar liggen. toen ik naast haar lag begon ze me over mijn broek te aaien.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Jongen verleidt door buurvrouw Jongen verleidt door buurvrouw Jongen verleidt door buurvrouw Jongen verleidt door buurvrouw
Jongen verleidt door buurvrouwEven later deed ze mijn kleren uit na dat ze mijn kleren uit had begon ze me te rukken. Na een tijdje begon ze met te pijpen na het pijpen zij ze dat ik haar kutje moest likken. Ze zat te kreunen omdat het lekker was na likken ging ik haar lekker neuken.
Jongen verleidt door buurvrouwZe kreunde heel erg hard na het neuken ging ik me verder rukken ze wou ook dat ik haar onder ging spuiten ik spoot niet heel erg veel maar ze vond het leuk. het was een leuke ervaring en wil het graag vaker doen met andere vrouwen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
moedersneukenook.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
10889 x gelezen.
39 x gestemd.
Rating van: 2.1
Auteur: Dylan

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting