Gratis seks verhaal: Josje haar bi gevoelens

Josje haar bi gevoelensJosje staarde ongeduldig naar buiten. Ze had de hele dag al een vreemd gevoel in haar maag. Het was niet door het eten wat ze die ochtend op had van de broodjeszaak een paar straten verderop. Het was ook niet door de hoeveelheid alcohol die ze de avond ervoor had genuttigd. Zwanger was ze ook niet, anders had ze niet gedronken de avond ervoor. Het was een akelig maar lekker gevoel. Ze was verliefd. En dat was akelig, want ze was getrouwd en het was niet haar man waarop ze verliefd was. Het was de nieuwe buurvrouw. Althans, het voelde als verliefdheid, maar het kon ook een vergissing zijn. Misschien was het wel geilheid. De hele middag had ze al voor zich uit zitten staren. Dan zat ze op de bank en dan stond ze in de keuken voor het raam, naar het huis van de buurvrouw te staren. Het was echt niet meer te houden. Josje besloot naar het huis van de buurvrouw te gaan en gewoon aan te bellen. Haar hoge hakken bleven steeds steken in het grind van de oprit. Telkens als dit gebeurde besloot ze het grind weg te laten halen en gewoon tegels te laten leggen, om het vervolgens weer te vergeten. Ze stond nu voor de deur van haar zo opwindende buurvrouw en wilde net aanbellen, toen de deur ineens openging.
Josje haar bi gevoelensDaar stond ze. De vrouw die haar zo enorm wist op te winden. En tegelijk ook de eerste vrouw waar ze dit alles bij voelde. ?Hoi? stamelde Josje ietwat nerveus. Haar hart klopte in haar kutje en ook in haar keel. ?heb je misschien een..kopje suiker voor me?? De buurvrouw glimlachte sensueel en trok Josje spontaan naar binnen. Dit had ze niet verwacht! ?Ik wil je zoenen, Josje. Is dat okay?? Josje was bijna sprakeloos. ?Ja, graag zelfs? zei ze spontaan en al gauw stond het tweetal elkaar onwennig in de hal te kussen. Josje was er nu helemaal van overtuigd. Ze wilde deze vrouw hoe dan ook seksueel benaderen. Dat was blijkbaar ook de intentie van de buurvrouw. Josje voelde hoe de warme tong van haar ?partner? bij haar naar binnen drong en contact zocht met de hare. Een heftige en passievolle strijd vond zich plaats tussen haar wangen. De tong streelde haar gehemelte en aaide haar tanden. Het was een heerlijkheid om te ervaren. Een vrouwentong leek vele malen zachter dan een mannentong. Maar misschien was dit alles ook wel een beetje verbeelding van Josje. Ze was immers z? intens opgewonden door deze vrouw en ze wilde haar z? graag hebben, dat haar kijk op de dingen wel eens wat meer boeket had kunnen krijgen door dit alles. De buurvrouw, Helen genaamd, weekte zichzelf los van Josje en streelde haar zachtjes over haar wangen. ?Kom even mee naar de woonkamer, dan kun je even wat drinken. Of heb je geen dorst?? Josje had een enorme dorst en volgde Helen gedwee naar de woonkamer, waar tot haar verbazing alles al klaar stond. Een kan met vruchtendrank en twee mooie kristallen glazen vormden het decor op tafel en trokken de aandacht van de dorstige Josje. Gauw ging ze zitten, terwijl Helen een glas heerlijke vruchtendrank voor haar inschonk. ?Dank je wel, daar ben ik nu wel aan toe.? Ze nam het glas aan en bracht het tot aan haar lippen, waarna ze het koele sap haar hete lijf liet binnenglijden.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Josje haar bi gevoelens Josje haar bi gevoelens Josje haar bi gevoelens Josje haar bi gevoelens
Josje haar bi gevoelens?Je weet nu wel dat ik je wil. Ik hoop dat het van jouw kant hetzelfde is?? Helen stond een beetje nerveus aan haar korte rokje te plukken als een klein meisje wat een snoepje aan haar moeder vraagt. ?Ik wil jou ook heel graag.?Josje wilde het nog binnen houden maar voordat ze het in de gaten had, vlogen de gewenste woorden van haar mond naar de oren en daarna nat geworden kut van Helen. Deze kreeg een kleurtje van opwinding en pakte Josje bij haar hand. ?Hey, kom je met mij mee naar boven?? Josje knikte en volgde als een opgewonden pup haar ?baasje?. Helen had een heerlijk lichaam en bij elke stap die ze zette, bewogen haar brede heupen op een zo sensuele manier, dat Josje alsmaar geiler werd. Het was gewoon een geweldig gevoel wat haar nu begon te overmeesteren. Ze besloot het gewoon maar over zich heen te laten komen en daarna maar te zien wat de gevolgen zouden zijn. Eenmaal boven aangekomen leidde Helen haar de slaapkamer binnen. Daar, op het bed, lagen allerlei attributen die te gebruiken waren voor allerlei doeleinden. Helen pakte ze allemaal op en stopte ze vervolgens in de lade van haar nachtkastje. ?Deze hebben wij eerst nog niet nodig. Vandaag wil ik je gewoon lekker verwennen.? Helen ging op bed zitten en gebaarde Josje ook te gaan zitten. Een beetje aarzelend bracht ze haar geile kontje tot op het bed en voelde het water van het waterbed onder haar kutje klotsen. Geweldige gevoelens zweefden door haar super geile lichaam en dat was dus alles wat ze nodig had om helemaal los te gaan. Helen gooide Josje achterover en spreidde haar benen. Ze voelde aan haar witte slipje en likte de nattigheid van haar lange slanke vingers. Josje tilde haar kontje wat omhoog en hielp helen zo met het verwijderen van haar doorweekte slipje. Nu voelde ze helen haar lange vingers langs haar opgezwollen klitje wrijven en van genot begon ze op het waterbed te kronkelen, waardoor het water begon te klotsen onder haar. Dit bracht een bepaalde opwinding met zich mee, die ze nog niet eerder had ervaren. Het leek wel, alsof ze op zee werd gevingerd. Wat een vreemde ervaring, maar ook een heerlijke prikkeling voor haar fantasie. Josje voelde nu hoe ??n van Helen haar vingers haar schede binnendrong en daar langzaam maar erg geil allerlei bewegingen begon te maken, die haar man nooit maakte. Het was een super extreem genot!. Helen voegde haar lange tong toe en likte daarmee Josje haar enorm gevoelige klitje. Het duurde niet al te lang meer, of Josje zou klaarkomen. Ze schreeuwde de buurt zowat bij elkaar en Helen schrok er wel een beetje van.?Ssst, straks hoort je man het nog. Die zal nu zo onderhand wel thuis zijn gekomen.
Josje haar bi gevoelens.?Josje zou zich normaal gesproken diep hebben geschaamd maar het kon haar nu geen reet schelen wie haar hoorde. Ze kwam overeind en voelde dat het haar beurt was om Helen klaar te laten komen en ze wilde haar nu achterover op het bed gooien, maar helen protesteerde. ?nee schat. Ik ga je neuken.?Josje was aangenaam verrast toen Helen opstond en uit de lade een voorbind dildo pakte. ?Ik zou eerst niets gebruiken, ik weet het. Maar ik moet en zal je heerlijke kontje neuken.? Josje schrok. ?Mijn kontje?! Dat heb ik nog nooit gedaan. Doet dat geen pijn??helen lachte. ?Vertrouw me.? Helen gebood haar op handen en knie?n te gaan zitten en bond de voorbind dildo voor. Helen smeerde het geil van Josje haar kut en haar eigen speeksel op het kontgat van Josje en drukte heel soepel de dildeo naar binnen. Het ding bleek erg flexibel te zijn en zich als het ware aan Josje haar lekkere reet aan te passen. Normaal zou ze het waarschijnlijk hebben uitgeschreeuwd maar nu was ze meteen bij het punt van intens genot. Met diepe en zalige halen neukte helen het maagdelijke kontje van Josje en deze kermde het uit, maar dan van genot. Josje stimuleerde haar eigen klitje ondertussen en vingerde zichzelf naar een tweede fantastisch voelend orgasme. Zo lekker klaarkomen kende ze niet. Uitgeput liet ze zich vallen toen helen de dildo uit haar kontje trok. Helen ging de dildo afwassen en terwijl Josje lag na te genieten, hoorde ze buiten de auto die ze uit duizenden kon herkennen. De auto van haar man. Maar dat was nog niet alles. Ze hoorde het grind. Ze hoorde zijn voetstappen tot de voordeur van Helen haar huis en vervolgens de deurbel. ?Daar zal je je man hebben.? Josje keek verbaast op toen Helen dit zei. Helen ging naar beneden en Josje luisterde aandachtig mee. ?Hoe was het?? hoorde ze haar man vragen. Hij wist er gewoon van af! Wat een toestand was ze in terecht gekomen. ?heerlijk.En ik heb ook genoten. Nu kunnen we heerlijk met zijn drietjes verder. Geen geheimen meer.? Alles was nu duidelijk. Helen had dit allemaal al gepland. Ze neukte haar man al en wilde Josje voor zich winnen, zodat ze van alletwee heerlijk kon gaan genieten. En gek genoeg, was dat ook alles wat Josje wilde. Diezelfde middag lag het drietal heerlijk in bed met elkaar en genoten ze van elkaar. Helen en Josje zogen heerlijk aan de pik van haar Josjes? man en likten elkaar en lieten zich neuken en beffen door de mannelijke deelnemer. Josje haar dromen kwamen uit. Ze bleek gelukkig niet lesbisch maar bi te zijn, zo vertelde haar gevoel haar. En dat was een opluchting die ze maar zelden had genoten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
21728 x gelezen.
58 x gestemd.
Rating van: 4
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting