Gratis seks verhaal: lekker hard anaal

lekker hard anaalHaar warme handen sloten zich om zijn ballen en ze kneep er eerst heel erg rustig en zacht in. Ze liet de ballen tussen haar vingers rollen en ze besloot nu over te gaan op een wat hardere aanpak en ze greep nu zijn zak steviger vast en drukte haar vingers diep in zijn zak. Hij schreeuwde het bijna uit maar genoot ook intens van deze omwenteling in het geheel. Zijn pik stond al op springen, zo hard was hij en nu werd het alleen maar erger. Hij wilde haar nu wel neuken en opeens liet ze alles toe wat hij maar wilde. Ze gaf het heft uit handen en liet hem zijn gang gaan. Hij mocht doen en laten wat hij wilde en dit was een enorme verrassing voor hem want normaliter was zij het altijd geweest die de baas speelde tijdens hun intens wilde sex spelletjes.
lekker hard anaalHij pakte haar bij de haren en trok haar hoofd naar zijn pik toe en toen ze haar mond open deed, ramde hij zijn lul tot achterin haar keel en begon hij haar keel op een uiterst heftige manier te neuken. Het kwijl droop werkelijk van zijn pik af en stroomde met een behoorlijke snelheid op het bed. Nu pakte hij haar bij de strot vast en trok haar terug, sloeg haar met zijn vlakke hand in haar gezicht en begon nu te bedenken wat hij als volgende wilde doen. Hij draaide haar op haar rug en trok haar mooie lange benen uit elkaar, waarna hij zijn harde nat gezogen leuter diep in haar eveneens natte kutje duwde. Ze kreunde en hij neukte haar zo wild als hij maar kon waardoor het bed heen en weer aan het schudden was. Ze wist niet wat ze meemaakte, zo lekker had hij haar nog nooit liggen neuken! Hij trok haar billen uit elkaar en spuugde op haar anus en wreef zijn speeksel uit en naar binnen met zijn wijs- en middelvinger. Nu duwde hij zijn lange vingers heel diep in haar kont terwijl hij haar aan het neuken was en zorgde hij ervoor dat ze heel hard ging gillen. Het bed schudde nu nog meer heen en weer. Hij trok zijn pik uit haar kut en met een draaiende beweging trok hij ook zijn vingers terug uit haar lekkere strakke kontje.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

lekker hard anaal lekker hard anaal lekker hard anaal lekker hard anaal
lekker hard anaalHij pakte zijn pik vast en terwijl zij haar kontje een beetje omhoog stak, nam hij zijn pik en drukte hij deze tegen haar kontje en liet hem diep naar binnen glijden, waarna hij haar met lange halen begon te neuken, steeds harder. Ze voelde zijn handen nu op haar heupen en hij pompte zijn harde pik diep in haar kont in een weerzinwekkend hoog en geil tempo. Ze hield het niet meer en vingerde haar lekkere kutje. Ze liet haar vingers in een razend tempo over haar klitje glijden tot ze trillend van genot tot een spetterend orgasme kwam, begeleid door een fantastisch gekreun en gemompel. Hierdoor werd zijn orgasme ook opgewekt en terwijl hij haar op haar billen sloeg, die daardoor op een bijzonder fijn ritme begonnen te trillen, spoot hij haar kontje helemaal vol.
lekker hard anaalToen hij zijn lul terugtrok, droop het zaad uit haar anus. Ze draaide zich om en zoog aan zijn pik tot hij er slap bij begon te hangen. Uitgewoond en kapot geneukt liet ze zich op het bed zakken en terwijl hij bij haar kroop, speelde ze wat met zijn pik. Toen hij weer hard werd na enkele minuten, haalde ze ventjes diep adem en kon het geile avondje weer verder. Het beloofde een lange maar uiterst erotische avond en nacht te worden.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulinjereet.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
16586 x gelezen.
29 x gestemd.
Rating van: 3.41
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting