Gratis seks verhaal: Lekker neuken met de homo kapper

Lekker neuken met de homo kapperTe laat, te laat. Ik blijf altijd hangen en kom dan te laat op mijn volgende afspraak. Mijn volgende afspraak is namelijk bij de kapper. Ik had om 17.45 uur afgesproken en op het moment dat ik binnen stapte was het 17.55 uur. Joost, de eigenaar, stond alleen in de zaak. Hij zag mij binnen komen en zei mij dat ik net op tijd was. Het overige personeel was al naar huis en hij stond net op het punt om de zaak te sluiten. Voor mij maakte hij echter een uitzondering en ik kon nog geholpen worden door hem. Hij draaide de buitendeur op slot en nodigde mij uit in de stoel te gaan zitten. Joost wist hoe ik mijn haar wilde hebben en ging aan het werk. Toen hij mijn haar aan de voorkant begon te knippen kwam hij heel dicht bij mijn gezicht. Er ging een vreemde sensatie door mijn lijf. Ik had nog nooit met een man gevree?n, maar nu gingen de rillingen door mijn lijf. Joost merkte dit kennelijk en drukte zich harder tegen mij aan.
Lekker neuken met de homo kapperHij vroeg mij of ik het lekker vond. Ik kon het alleen maar bevestigen. Zal ik verder gaan vroeg Joost mij en ik kon alleen maar om meer vragen. Joost gleed toen met zijn handen over mijn gezicht en via mijn borst ging hij naar mij kruis toe. Hij knoopte mijn broek open en pakte mijn ondertussen stijf geworden lul in zijn handen. Hij mijn lul langzaam heen en weer te trekken. Ik wist niet wat mij overkwam. Wat een sensatie. Vervolgens knielde Joost voor de kappersstoel en nam mijn lul in zijn mond. Hij pijpte mij zoals nog geen vrouw mij gepijpt had. Ik had het gevoel al heel snel klaar te komen, maar Joost zei mij dat jij ook wilde. Hij haalde mij uit de stoel en kleedde mij geheel uit. Vervolgens ontdeed hij zich van zijn kleding. In zijn kruis stond een enorme paal vooruit. Hij ging in de kappersstoel zitten en deed zijn benen wijd. Ik pakte zijn enorme lul met een hand vast en stak de rest in mijn mond.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Lekker neuken met de homo kapper Lekker neuken met de homo kapper Lekker neuken met de homo kapper Lekker neuken met de homo kapper
Lekker neuken met de homo kapperEen heerlijk gevoel was dat. Ik die een man pijpte. Joost kronkelde in de stoel en ik kon er niet genoeg van krijgen. Op een gegeven moment stond Joost op het punt klaar te komen, maar dat was te vroeg. Ik stopte en Joost wilde dat ik op mijn knie?n in de stoel ging zitten. Ik moest mijn kontje naar achteren doen en Joost duwde zijn lul zachtjes tegen mijn gaatje aan. Hier had ik alleen nog maar van gedroomd. Joost voerde langzaam de druk op en even later gleed zijn lul naar binnen. Joost neukte mij echt. Hij ging langzaam heen en weer en voerde na verloop van tijd zijn ritme op. Had ik hiervan niet eens gedroomd. Op een gegeven moment voelde ik dat Joost in mijn kontje klaar kwam. Wild stootte hij zijn lul in mijn kontje. Ik voelde de warme sappen in mij vloeien.
Lekker neuken met de homo kapperHet was heerlijk. Hierna was het mijn beurt om bij Joost naar binnen te gaan. Joost ging op zijn rug liggen op de salontafel en deed zijn benen wijd. Ik kon zo zijn holletje in glijden. terwijl ik heen en weer ging voelde ik zijn ondertussen weer stijve lul tussen hem en mij. Wat een heerlijk gevoel. Het duurde dan ook niet lang voor ik in Joost klaar kwam. Ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen. Hierna hebben wij heerlijk liggen vrijen op de salontafel. Ik heb met Joost direct een nieuwe afspraak gemaakt voor over 2 weken. Weer om 17.45 uur, maar reken er maar op dat ik pas om 17.55 uur zal binnen stappen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
sexamateurtjes.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13328 x gelezen.
59 x gestemd.
Rating van: 3.37
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting