Gratis seks verhaal: Leraar geilt op leerlinge


Leraar geilt op leerlingeTeun zat in de bosjes. Hij was de leraar van Sabrina en was al vanaf de eerste dag dat hij haar klaslokaal binnenliep botergeil op haar. Een mooie jonge meid van 17 jaar was ze, met ontzettend mooie ogen, lekkere kleine tietjes en een heerlijke pijpmond. Ook had ze heerlijke kleine billen die goed te zien waren in haar altijd strakke broeken. De rest wat ze droeg was uiteraard ook strak, elke dag weer. Of het nu koud was buiten of warm, maakte gewoon niets uit. Teun hield ervan als het koud was, dan kon hij haar jonge harde tepels goed door haar shirt heen zien. Ze wreef dan over haar borsten heen, midden in de klas, om haar tepels weer zacht te maken, maar Teun wist dat het eigenlijk bedoelt was om hem en de jongens uit de klas geil en opgewonden te maken. Dat lukte haar wonderwel goed. Iedere middag zag Teun haar in het fietsenhok met twee of drie jongens tegelijk zoenen. Hun handen gingen over haar hele lichaam heen en verdwenen vaak in haar broekje. Zelf wreef ze over de bulten in hun broeken heen, terwijl haar tong in hun monden verdween. Ja, Sabrina was een erg geil meisje en Teun wilde nu dat er over zijn pik gewreven werd. Teun had lang gewacht en eindelijk gingen de ouders van Sabrina weg. Teun had Sabrina over hen horen praten. Ze zouden die avond op stap gaan met vrienden die ze al heel lang niet hadden gezien. Teun had zijn kans schoon gezien. Hij belde nu aan en een uiterst sexy geklede Sabrina deed aangenaam verrast de deur open. ‘Kom binnen meneer, ik heb net koffie gezet. Wilt u ook een bakje?’ Teun liep achter Sabrina aan naar binnen. ‘Ja, lekker.’ Ondertussen keek hij om zich heen. De ouders van Sabrina hadden veel geld en dat was aan hun inrichting wel te zien.
Leraar geilt op leerlingeSabrina liep voor Teun aan de keuken in en Teun genoot van haar kleine billen die in haar witte broek heen en weer bewogen bij iedere stap. Plotseling bleef Sabrina staan en draaide ze zich om. Ze legde haar hand op de pik van Teun en begon zachtjes te wrijven. Teun schrok, ondanks het feit dat hij dit wilde. ‘Ik heb zin, meneer. Komt u met mij neuken?’ Teun kon geen woord meer uitbrengen. Sabrina maakte zijn broek los en haalde zijn lul tevoorschijn. Ze begon en heerlijk aan te sabbelen en te likken dat het een lieve lust was. Het leek wel een overheerlijke lolly. Teun stond te trillen op zijn benen van opwinding en hij tilde het meisje omhoog. ‘Trek je kleren uit schatje,’ beval hij. Sabrina luisterde gedwee en Teun tilde haar omhoog en zette haar met haar kutje op zijn gezicht gericht op zijn schouders. Teun likte haar geweldige kutje. Zijn tong boorde diep in haar kut, terwijl Sabrina haar handen tegen het plafond duwde. Teun zette haar kontje neer op de bank en begon haar daar verder te likken. Hij draaide zijn lichaam op zo’n manier, dat Sabrina hem ook lekker kon pijpen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Leraar geilt op leerlinge Leraar geilt op leerlinge Leraar geilt op leerlinge Leraar geilt op leerlinge
Leraar geilt op leerlingeSabrina masserde zijn billen en zoog hard aan zijn volwassen pik, terwijl Teun het tienerkutje van Sabrina heerlijk verwende. Het meisje kwam schokkend op zijn trillende en borende tong klaar. Ze zoog ondertussen door op de harde pik van haar leraar, maar niet voor al te lang. Hij stond op en moest het meisje echt dwingen om te stoppen met zuigen. Hij tilde haar op en liet haar langzaam over zijn gezwollen pik zakken. Het meisje begon hem te berijden en kon zijn pik maar amper verwerken, zo groot was Teun geschapen. Sabrina leunde achterover en steunde met haar handen op de benen van Teun. Deze trok haar weer naar zich toe op zijn beurt en kneed met zijn grote handen in haar billen, terwijl hij Sabrina begeleidde met het op en neer rijden op zijn lekkere pik die was nat geworden van haar geile kutje.
Leraar geilt op leerlingeNu voelde Teun hoe zijn zaad omhoog kwam zetten, maar hij wilde Sabrina niet volspuiten. Maar hij kon het niet meer ophouden. Gelukkig had sabrina het op tijd door en kroop ze op haar knieën naast haar leraar en trok ze hem heerlijk af terwijl ze hem lustvol aankeek. Teun spoot zijn volle lading in Sabrina haar mooie jonge gezichtje. Sabrina bleef aan zijn pik trekken tot hij helemaal slap was. ‘Ik heb dit al zo lang met u willen doen meneer. Maar ik zag nooit de kans schoon om het u te zeggen of te vragen. Het is alsof u mijn gedachten heeft gelezen vanavond.’Het meisje zweeg en liet haar tong bij haar leraar naar binnen dringen in zijn mond. Teun zweeg over het feit dat hij haar ook al zo lang wilde hebben en genoot van de nog vele momenten van hen tweetjes samen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
18134 x gelezen.
30 x gestemd.
Rating van: 3.2
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting