Gratis seks verhaal: Mama

MamaIk was een net 16 geworden toen mijn moeder besloot dat het tijd werd om mij voor te lichten...veel ervaring had ik nog niet buiten dan wat zoenen en vingeren en ja 1 keer had ik een kerel gepijpt maar verder dan dat neen niet echt! ik altijd al wel gezien dat ze met verschillende mannen naar huis kwam dat wel ja ook als mijn vader thuis was maar uiteindelijk wist ik eigenlijk niet beter meestal werd ik dan kort daarna naar de kamer gestuurd met de korte mededeling dat ik naar boven moest waarom vroeg ik ook nooit het was geen normale vraag bij ons waarom je deed wat je gevraagd werd punt! Vooral omdat mijn moeder nogal vrij streng was en mijn vader indien mogelijk nog strenger! Bij mijn zus talia waren ze zelfs nog strenger maar zij was dan ook 2 jaar jonger dan ik, maar mijn broer die 3 jaar ouder was dan mij was het dan weer net het tegenovergestelde hij mocht bijna alles bleef zelfs vaak 's nachts weg zonder dat ik ooit heb geweten waar hij dan juist zat of wat hij dan juist deed.
MamaDina ga eens zitten ik ga jou iets vertellen, ik wil het met jou hebben over jongens...heb jij een vriendje? Uiteraard werd ik knalrood want dit was de eerste maal dat mijn moeder mij zoiets vroeg dus ik stamelde naar waarheid NEEN waarom? En dan begon ze over hormonen en pubers en jongens en mannen en hetgeen volgens haar een man deed leven als ik het goed begreep dachten jongens dus enkel aan SEKS en aan Geld ze eindigde haar verhaal met ok meid nu je weet hoe het in elkaar steekt morgen ga ik met jou naar de dokter voor de pil! En dat was dat en gebeurde dan ook zoals ze mij had gezegd al had ik geen vriendje...Wist ik veel waarom ik dan aan de pil zou moeten.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mama Mama Mama Mama
MamaNa een 3 tal maanden dat ik aan de pil zat en dankzij haar ook nooit kon vergeten aangezien zij me elke morgen er aan herinnerde kwam mijn vader op een avond dronken thuis. Ik en mijn zus waren al zo een dik uur thuis en wat kastje aan het staren terwijl mama in de keuken stond te koken, en ik kende het tafereel wel, wij werden dan uit de keuken verbannen en noch ik noch mijn zus hadden ooit zin of nieuwsgierigheid gehad om zo eens in de keuken te gaan piepen...Wel hoorde we steeds hun gekreun wat ons uiteraard al wel genoeg vertelde. En deze avond was niet anders dan anders. We hoorde zoenen, en kreunen en steunen maar wij bleven rustig voor de tv zitten maar ditmaal hoorde we na een klein half uurtje geen geroep van dek de tafel maar ditmaal kwam mijn vader met zijn broek nog half open uit de keuken. Hij bekeek me nogal raar vond ik maar uiteraard zei ik niets, dina eigenlijk word jij stilaan een vrouw echt wel ik denk dat jij later een hele knappe vrouw word lispelde hij omfloerst duidelijk dronken dus zoals hij meestal wel was. Vanavond gaan we uit, mama ik en jawel JIJ je mag met ons mee. Ik begreep het niet goed en keek hem wat bevreemd aan waarschijnlijk té raar want hij gaf me plots een klap in mijn gezicht heb je me niet gehoord vooruit naar boven doe je zwart rokje aan je rood topje en die lange zwarte laarzen van mama je mag ze van haar wel lenen en ze zal ook iets anders klaarleggen op bed. Geschrokken hield ik een hand op mijn rode wang waar hij me net geraakt had en zonder nadenken spurtte ik naar mijn kamer waar mijn moeder inderdaad alles had klaargelegd een knalrode bh met rood tangaslipje mooie zwarte netpanty's met jartellen uiteraard schrok ik hier wel van maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn lichte angst en getreuzel dus trok ik het gewoon aan! alsook het kort zwart rokje het rode topje en de zwarte laarzen. Vlug deed ik wat mascara aan en een zwart lijntje onder mijn ogen en dacht dat ik klaar was maar mama deed mij nog knalrode lippenstift aan iets wat ik dus zeker niet verwacht had...Zwijgend stapte we alle drie zijn auto in, een mercedes stationwagen...mijn zus had tegen die tijd een bord spaghetti op maar ik had natuurlijk nog niets gegeten en mijn maag knorde een beetje!
Mamavol verwachting en ook wel een mengeling van nieuwsgierigheid, hoe zou je zelf zijn? Lette ik niet echt op waar we naar toe reden...na een goed half uur stopte de wagen voor een groot huis zo groot maar toch was het daar vrij donker dus snapte het niet goed wat kwamen we hier in hemelsnaam doen? Dat we niet uiteengingen ja zoveel was me al wel duidelijk... Mijn vader bekeek me goedkeurend en zei smalend LET THE GAMES BEGIN maar wist niet wat hij ermee wou bedoelen natuurlijk! we stapte uit en liepen met drie naar de deur ik veilig tussen mijn moeder en mijn vader. moeder belde aan de deur en er deed iemand open die helemaal in het zwart gekleed was met een lange zwarte jas, zijn gezicht kon ik niet goed zien door de zwarte zware hoed die hij aanhad mijn vader zei 'games' en de man knikte haast onopmerkbaar en zwaaide de deur open... De hal was felverlicht en hij ging ons voor denk dat het dé langste hal is geweest waar ik ooit ben geweest die bleef maar wandelen en wandelen hoewel we wel zeker 15 deuren passeerde...en dan plots stonden we in een heel grote rode kamer met gedempte lichten...Overal liepen er mensen in lingerie rond ongegeneerd...er stonden ook overal zetels waar mensen inlagen of zaten. Vlug keek ik bedeesd rond en zag meteen dat er een paar vrouwen en mannen aan het zoenen, vingeren en pijpen waren sommige vrouwen werden omringd door een groep mannen en dan zag ik uiteraard helemaal niets...Lichtjes geschrokken deinsde ik achteruit maar mijn vader duwde terug vooruit!! Dan kwam er een man aan die al net even donker gekleed was met diezelfde lange zwarte jas en donkere zware hoed en hij sprak mijn vader aan...de veiling start binnen het kwartier maak het jullie gemakkelijk...WIL JE MEER LEZEN WEL STEM DAN OP DIT VERHAAL!!!!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
groepsorgie.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
10748 x gelezen.
133 x gestemd.
Rating van: 4.2
Auteur: tia

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting