Gratis seks verhaal: Mama en de zonnebank


Mama en de zonnebankElke zaterdag gaat m'n ma onder de zonnebank toen ik klein was ging ik altijd by haar in de kamer zitten maar toen vond ik daar niks aan. Nu daarentegen een maand geleden stond ik zo geil toen m'n ma onder de zonnebank lag. Eerst wou ik me in mijn kamer afrukken maar ik bedacht me ik wou m'n ma nog wel is naakt zien en me dan aftrekken dus ik ging mijn m'n paal in mijn broek stil naar de kamer van mijn ouders daar lag m'n ma dan.
Mama en de zonnebankEerst was ik supervoorzichtig en zag ik ze maar voor een klein deel maar toen merkte ik dat ze in slaap was gevallen dus ging ik helemaal naar haar toe en keek onder de zonnebank. Wat ik daar zag was zo mooi ondanks haar 40jaar had ze nog een lekker strak lichaam en een volle c. ze had een rood licht doorzichtig slipje aan waar ik haar bos schaamhaar kon doorzien en een deel van haar poesje. Ik zat al met mijn hand in m'n broek toen het belletje van de zonnebank afging en m'n ma wakker werd. Ik wou eerst stil weggaan maar ze had me al gezien en vroeg wat ik daar deed. eerst zei ik dat ik haar nodig had voor school en ik haar zocht maar ze had me al snel door(ik had een bult in m'n broek)ze zei jaja ik geloof je niet met zo'n bult in je broek je stond gewoon te geilen op mij.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mama en de zonnebank Mama en de zonnebank Mama en de zonnebank Mama en de zonnebank
Mama en de zonnebankIk werd zo rood als een tomaat. Ze zei troost je ik geil ook op jou hoor en ze kuste me zacht. De week ging voorby maar er gebeurde niks. Zaterdag ging ik terug kijken nu was niet in slaap maar ze vond het niet erg. Ze had het zelfs graag zei ze. Maar als ik mocht kijken zij ook vond ze. Dus ik moest me uitkleden. Ze genoot er echt van toen ze m'n lul zag zag ik haar ogen fonkelen. Ik heb goed vlees geschapen zei ze. Maar dat goed vlees moet ook getest worden dus ze maseerde mijn lul en ik haar tieten ik stond zo geil en wou zo graag haar kut zien dat ik geleidelijk aan naar haar poes ging ze had er niks op tegen.
Mama en de zonnebankWat ik daar zag was zo mooi een mooi rood poesje met wat schaamhaar op ik begon het te kneden en vingerde haar, maar ze wou meer. Ik moest haar poes proeven ik befte haar terwijl zij me pijpte, ze kwam klaar rech in mijn gezicht. Ik likte haar kutsappen op daarna neukte ik haar lekker poesje heel de dag door ik mocht haar slip houden als souvenir maar niemand mocht het zien vanaf nu neuk ik haar elke week.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
neukendemoeders.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
22105 x gelezen.
87 x gestemd.
Rating van: 2.8
Auteur: mamageiler

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting