Gratis seks verhaal: Me nicht ik en haar vriedin


Me nicht ik en haar vriedinHet was op een normale vrijdag avond. Me ouders gingen een weekend weg en ik zo naar mijn tante toe gaan Om daar een nachtje te logeren. Dus zo ging het ook ik ging naar me tante toe. We keken wat tv en toen gingen we eigenlijk wel slapen. Ik bij me neefje op de kamer op een matrasje. Ik had die dag een nog al geile dagaar kon me naast me neefje natuurlijk niet mastruberen. Daarom ik ging Gewoon lekker slapen. De volgende morgen was ik nog steeds best wel erg geil. Weet niet hoe het kon maar hij stond er stijf dat ik wakker werd.
Me nicht ik en haar vriedinToen iedereen uit bed ging ben ik er ook maar uit gegaan en hebben we lekker ontbeten die ochtend. We waren klaar met eten. Toen in mijn tante weg gegaan ze moest werken. Er kwam een vriedin van me nicht en die gingen naar boven naar haar kamer. Ik ging ook naar boven om mijn slaap spullen om te ruimen. Ik was aan het op ruimen toen hoorde ik de douche aan gaan. Ik ging kijken wie het was. Ik moest naar de wc dus vroeg of ik naar binnen mocht komen. Ik hoorde een ja dus liep naar binnen. Ik ging naar de wc ik keek om me heen en er lag een string. Ik was zo geil dat ik hem op pakte en er aan rook.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Me nicht ik en haar vriedin Me nicht ik en haar vriedin Me nicht ik en haar vriedin Me nicht ik en haar vriedin
Me nicht ik en haar vriedinDaar werd ik nog opgewonder van. Ik heb een tijdje gewacht tot me nicht klaar was met douche en ik ging de badkamer weer in voor die string. Ik vond hem en begon er weer aan te ruiken en te likken en werd mega geil. Ik begon aan me paal te rukken. Ik kwam bijna klaar toen stond er opeens iemand achter me het was me nicht ze kwam de string halen. Maar daar zat ik aan te ruiken en ik was me ook nog an het rukken ik schaamde me dood. Ze liep naar me toe en zei niks ze gaf me alleen een kusje op me wang. Die waren trouwens rood van de schaamte. Ze nam haar stringetje mee en liep weer naar haar kamer toe. Ik zat bij te komen op de wc van dat avontuur. Maar toen ging de deur van de badkamer weer open. Het was de vriedin van me nicht ik schrok maar deed nu net of ik op de wc zat. Maar ze kwam zonder wat te zeggen naar me toe lopen en zoende me. Ze pakte me harde paal vast en begon te mastruberen. Ik was mega geil. Even later kwam me nicht weer en die begon me te pijpen het was zo mega geil te lekker voor woorden. Ze begonnen zich zelf uit te kleden en begonnen alle bij te vingeren.
Me nicht ik en haar vriedinWe gingen met ze drie├źn onder de douche ze trokken me af en pijpte me heerlijk later hadden we ook nog mega geile seks. Dat gebeurde op me nicht haar kamer. Ik was me nicht aan neuken en zoende met haar vriedin. Ik hoorde de deur van de trap open gaan en er liep iemand naar boven het was me tante ze deed ook de deur van de kamer open. Ik kwam net klaar in de gezichten van me nicht en haar vriedin. Het was echt geil. Maar dat me tante het zag was heel jammer dacht ik ze zei namelijk dat ze het ook wilde ik neukte haar ook lekker hard en diep we waren met ze vieren lekker bezig. Even later stopte we ermee en vertelde dit tegen niemand. Ik heb het nog een paar keer met me nicht en me tante gedaan. Zij hebben me goed leren neuken. Het was een fijne tijd. :)
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
babysitster.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
12739 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.19
Auteur: Pieter K

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting