Gratis seks verhaal: Meesteres Ro haar eigendom


Meesteres Ro haar eigendom Met haar handen in de zij, haar benen wijd en met een strenge, nieuwschierige blik keek Ro me aan. Ze had een vuurrood truitje aan, blauwe spijkerbroek en alstars schoenen met hakken aan. We waren eerst even aan het praten toen ze me zo aankeek zoals eerder genoemd. "Vind je het goed als ik je eens zou aanbidden?" vroeg ik haar. "Hoe bedoel je?" vroeg Ro terug, maar ze kwam al op me aflopen en ging vlak voor me staan. Ik voelde haar adem en warmte. Ze maakte me geil. "Ik wil wel je voeten likken en mischien meer." Ro leek even te denken en glimlachte toen. "Ga maar op je knietjes en kruip me na tot in mijn kamer." Ik deed wat ze vroeg. Het was eigenlijk wel spannend. Stel je voor dat iemand anders van het huis dit zou zien? Gelukkig was iedereen op zijn eigen kamer. "Kleed je maar uit, slaafje," beval Ro me. "En vanaf nu is het Meesteres Ro voor jou."
Meesteres Ro haar eigendom Ik deed me uit en zag dat mijn lul al wat langer was dan normaal. "Ga maar lekker op je rug liggen, slaafje." Daar lag ik dan naakt op de vloer in Haar kamer. Zij had Haar kleren nog wel aan. Ze zette de stoel boven me waardoor de poten en weerszijden van mij stonden. Met handboeien maakte Ze me vast aan de stoelpoten en wasknijpers kwamen aan mijn tepels te hangen. Ik deed mijn mond open van de pijn en fluisterde zachtjes "Aaaaaaaa!" want het deed behoorlijk pijn. Zachtjes lachend ging Meesteres Ro zitten op Haar stoel en speelde verder met de Sims. Ze zette Haar schoenen naast mijn hoofd. Eentje rechts en eentje links. Met Haar handen draaide ze aan de wasknijpers en mijn mond ging weer open van de pijn. Ik mocht niet te veel geluid maken, anders kreeg ik straf met de zweep. Na een tijdje wist Meesteres Ro een mooie klodder spuug te sparen en liet het in mijn mondje vallen. "Verspreid het goed in je mondje," zei Ze. "Zo heb je genoeg spuug voor mijn schoen te likken." Met veel moeite kon ik mijn hoofd opzij doen en haar schoenen likken. "Ik wil je tong aan mijn voeten voelen!" zei Meesteres Ro streng en draaide hard aan de wasknijpers. Ik begon hevig te likken en steeds als ik dreigde te vertragen draaide Meesteres Ro aan de wasknijpers waardoor na een tijdje mijn lijf begon te trillen als ze de wasknijpers even vasthield na het draaien. Maar dit deed Ze ook wanneer Zij er zin in had... Na een half uur gingen de schoenen uit en mocht ik de binnenkant likken. Met het puntje van mijn tong likte ik terwijl Meesteres Ro glimlachend toekeek. "Lekker he, slaafje van me," zei Ze en wreef door mijn haar. "Nu mag je mijn sokken uittrekken met je tanden," zei Meesteres Ro en duwde een voet in mijn mond. Ik voelde het zweterige stof in mijn mond smelten en het zoutige van Haar zweet. "Als je in mijn tenen bijt trap ik je ballen fijn!" waarschuwde Ze me nog. voorzichtig beet ik in haar ene sok en trok hem uit en bij de andere ging het ook goed. "Nu mag je mijn voeten bloot aanbidden," zei Ze. Ik likte haar zolen en hakken en zoog een voor een aan haar tenen. Meesteres Ro zong zachtjes terwijl ze Sims bleef spelen en haar voeten in mijn gezicht duwde. Met lange halen ging mijn tong van Haar hiel tot aan het puntje van Haar grote teen. Na enkele likken zoog ik even aan een van de tenen of nam Haar hak in mijn mond en sabbelde er zachtjes aan. Het was fijn en een eer om onder Meesteres Ro te mogen likken. Toch de wasknijpers gingen nu toch wel een beetje pijn te doen en mijn tepels begonnen te branden. Maar ik wilde Meesteres Ro niet kwaad maken en bleef gehoorzaam Haar voeten aanbidden.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Meesteres Ro haar eigendom Meesteres Ro haar eigendom Meesteres Ro haar eigendom Meesteres Ro haar eigendom
Meesteres Ro haar eigendom Na een uur moest ik op handen en knieën gaan zitten. "Ik ga even wat eten en drinken halen terwijl jij hier fijn blijft wachten, slaafje van me," sprak ze terwijl ze naar de keuken liep. Ze nam boterhammen mee en een kopje koffie. Ze at een boterham met ham op. "Kom hier," sprak Ze tot mij. Ze nam een hap en kauwde. Uiteindelijk spuugde ze het uit en op de grond. Met Haar voet trapte ze erin en plette het voorgekauwde voedsel nog even goed aan. "Eet slaaf!" zei Meesteres Ro streng. Gehoorzaam boog ik voorover en at de voorgekauwde boterham van de grond en likte het van Haar voet af. Ze dronk wat koffie, liet dit door haar mond gaan terwijl ze haar broek uitdeed en spuugde het over haar benen en voeten. "Likken!" zei Ze andermaal. Ik likte aan haar benen tot net boven de knieën. Nu nam Meesteres Ro een schoen en sloeg met de hak tegen mij aan. Tegen mijn ballen, kont, lijf en zelfs een paar keer in mijn gezicht. Als snel had ik rode plekken over mijn hele lijf. Nu werd ik vasgebonden aan het bed. Heel goed deze keer. Mijn polsen maakte Meesteres Ro vast aan mijn enkels. Ik kreeg een ballgag mijn mond gepropt en Meesteres Ro begon met de hak tegen mijn kont te slaan. Het was gelijk hard en snel achter elkaar. Ik wilde het uitgillen van de pijn en vooral voor genade, maar kon niet veel geluid maken ddor de baalgag. Het petsen van de hak overstemde mijn pijnkreunen en de harde muziek weer het geluid van heten petsen van de hak. Meesteres Ro keek me nieuwschierig aan en lachte zachtjes terwijl ze met twee handen mijn hoofd vastpakte en sensueel begon te wrijven. "Nu heb ik jou in mijn macht, slaafje. Hi hi!," Zonder genade kreeg ik een paar flinke tikken in mijn ballen. "Dadelijk pak ik mijn dildo en dan neuk ik je lekker diep." Meesteres Ro genoot er zichtbaar van. Met een flinke strapon-dildo van 20 bij 5 cm kwam ze op me aflopen. "Pijp maar eens lekker, slaafje," zei Ze met veel spot. Meesteres Ro deed mijn ballgag weer uit mijn mond. Ik nam de dildo in mijn mond en zoog en likte aan de eikel. Diep ging de dildo niet in mijn mond, wat Meesteres Ro niet leuk vond. Ze pakte mijn hoofd met twee handen en duwde de dildo dieper mijn keel in. Ik moest kokhalzen en spuugde over de dildo. Meesteres Ro moest lachen en ging langzaam achter me staan. Met een vinger ging Ze mijn kont in. Nu twee, drie en zelfs vier vingers neukte me nu. Glijmiddel deed Ze in mijn anus en om haar dildo. Langzaam propte Ze de dildo in mijn anusje. Het deed echt pijn. "Aaaauw!" zei ik toch iets harder dan ik zou willen. Ze nam haar slipje en deed deze in mijn mond. Ik proefde haar geile sap en een remspoor smolt in mijn mond. Daarboven propte ze haar zweterige sokken in mijn mond. Nu kon Meesteres Ro Haar gang gaan en neukte me hard.
Meesteres Ro haar eigendom Na een half uur haalde Meesteres Ro de dildo uit mijn kont. "Lik schoon, slaafje," beval Ze. Ik likte langs de hele dildo. Met spuug hield ze mijn mond nat zodat ik goed kon doorlikken. Daarna ging Meesteres Ro op bed liggen en mocht ik bij haar voeten liggen. Ik moest met mijn adem ervoor zorgen dat Haar voeten niet koud werden. Terwijl Meesteres Ro TV keek bleef ik gehoorzaam bij haar lichte zweet voeten liggen. Het was werkelijk een eer om voor zo een mooie Meesteres en vooral ook zo een mooie vrouw slaafje te mogen zijn. "Leg je hoofdje maar naast mijn voeten, slaafje en streel mijn voeten tot ik slaap," zei Meesteres Ro. Gehoorzaam legde ik mijn hoofd dichter bij Haar voeten en streelde ze zacht met mijn vingers. Meesteres Ro deed nu Haar deken over haar voeten en mij en viel na ongeveer een uurtje in slaap. Niet lang daarna viel ook ik tevreden bij de voeten van mijn Meesteres in slaap. De wasknijpers deden wel soms pijn als ik in mijn slaap bewoog. Dan was ik wel even wakker, maar durfde ze niet van mijn tepels te halen. Mijn kontje begon ook een beetje te branden door de zweepslagen en anale behandeling van Meesteres Ro. Het was een fijne tijd met haar.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
extreemfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8848 x gelezen.
13 x gestemd.
Rating van: 2.38
Auteur: Meesteres Ro

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting