Gratis seks verhaal: Mensendieck therapie

Mensendieck therapieKlaas had enorm veel last van zijn rug gehad. De pijn was nu beduidend minder geworden, maar de huisarts raadde hem toch aan om maar een paar lessen Mensendieck te gaan volgen, omdat dan zijn houding aangepast kon worden. Dus had hij het nummer gebeld wat hij gekregen had en een afspraak gemaakt met Mevrouw Hoef. Maandag zou hij langs kunnen komen. Om drie uur. Eenmaal daar aangekomen op de bewuste dag moest hij wel een kwartier wachten in de daarvoor bestemde kamer. Hij stond op het punt om op te stappen, maar NET toen deze gedachte door zijn hoofd spookte, klonk er een vrouwenstem die zijn naam riep. Hij draaide zich om en zag een bloedmooie, lange vrouw in een open deur staan. Onmiddellijk schoten de meest geile gedachten door zijn hele lichaam en met moeite kon hij een opkomende erectie bedwingen."Rustig, Klaas. Je bent hier voor je rug!" zei hij tegen zichzelf. Hij kwam binnen en deed zijn hele verhaal uit de doeken.. Waarom hij er was, wat hij voelde etc, etc. 'Nou, Klaas. Kleed je maar om. Dan gaan we beginnen.
Mensendieck therapieDeze woorden deden de geile gedachten weer door zijn lichaam stromen. Even wist hij zich te beheersen. Maar toen hij Liesbeth, zo heette ze, zag bukken, terwijl hij net zijn broek uit deed, hield hij het niet meer. Zijn lul werd zonder waarschuwing enorm hard. net toen hij het weg wilde moffelen, draaide, Liesbeth zich om en zag de lekkere harde lul van Klaas. 'Zo, Klaas. Ik zie het al? de problemen zitten in een bepaalde spier. Daar door heb je zo een last van je rug! Die spier moet zich ontspannen.. Daar gaan we wat aan doen.' Ze ging door haar knietjes en nam Klaas zijn onderbroek in haar handen en rukte deze van zijn kont af.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mensendieck therapie Mensendieck therapie Mensendieck therapie Mensendieck therapie
Mensendieck therapieAls een soort van veer schoot zijn lul omhoog en keek recht tegen Liesbeth haar mond aan. Alsof ze gedachten kon lezen, opende zij de deur en kon Klaas zijn enorm harde lul zo naar binnen rijden. Hard begon Liesbeth aan zijn eikel te zuigen en ze proefde hoe het voorzaad uit zijn eikel kwam. Met een zacht gekreun slikte ze het door, en het was een teken voor Klaas dat ze zijn lul meer dan waardeerde. Met diepe lange halen zoog ze de 23 cm lange lul af en deze was nat geworden van het spuug. Klaas pakte Liesbeth bij de haren en trok haar omhoog. ze hapte nog naar de blote eikel, maar tevergeefs. " Ik wil je in je kontje neuken." zei hij met hitsigheid in zijn stem.
Mensendieck therapieDit liet Liesbeth zich geen tweede keer zeggen en ze trok haar broek uit. Ze droeg niet meer dan een tanga slipje en Klaas liet zijn vinger tussen haar bilnaad glijden en trok het touwtje opzij. Hij gooide Liesbeth over haar bureau maar bedacht zich en maande haar om op het oefeningenmatje te gaan liggen. Liesbeth lag op haar buik en Klaas pakte haar heupen vast en trok haar lekkere reet omhoog en de benen wat uit elkaar. Haar bruine ster glimlachte hem toe, terwijl zijn nog natte eikel met grof geweld en zonder pardon bij haar naar binnen drong. Liesbeth schreeuwde het haast uit van de pijn, maar na een aantal forse stoten kreunde ze van genot. 'Oh, Klaas. Wat neuk je me lekker. oh, wacht. laat me mijzelf klaarspelen.' Met haar wijsvinger speelde ze met haar klitje. Met haar overige vingers duwde ze haar schaamlippen wat uit elkaar, terwijl haar middelvinger op en neer in haar kutje ging. Klaas hield het niet lang meer."Ik ga je lekker volspuiten, Lies. Oh ja.. het kan me niet verdommen wat je ervan vindt, ik spuit je reet helemaal vol." Nu kreunde hij van genot en met lekker voelende scheuten schoot het sperma in haar darmkanaal. Op hetzelfde moment kwam Liesbeth met veel lawaai klaar, en Klaas schoot als laatste emotie half naar achteren met zijn rug?.. Klaas hoefde niet meer langs te komen, want de pijn was uit zijn rug verdwenen, maar de afsprakenkaart kwam dat jaar echt nog wel vol.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6173 x gelezen.
9 x gestemd.
Rating van: 3.22
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting