Gratis seks verhaal: Met 3 jongens

Met 3 jongensOp mijn dertiende was ik al een ondeugent meisje ik keek op internet naar geile filmpjes en ging vaak chatten met jongens over spannende dingen op mijn viertiende had ik een vriendje hij was 2 jaar ouder dan mij dus hij was 16 ik ging bij hem niet verder dan zoenen en voelen. Ik wilde wel meer maar ik dacht bij me zelf dat hij niet de juiste persoon was met wie ik sex wilde hebben, later hebben we het uitgemaakt. Op mijn 18e kreeg ik met een jongen van 18 hij heette Danny op een avond liepen we buiten het was lekker weertje het was een zomerse avond we zaten op een bankje en zoenden elkaar hij voelde bij mij en ik voelde bij hem.
Met 3 jongensHij maakte ondertussen mijn knoopje van mijn broek open en ging met zn had er in. Hij masseerde mij heerlijk, ik voelde een heel lekker warm gevoel, en later maakt hij zijn broek rits open en stak zijn paal eruit. Het was al stijf ik ging hem aftrekken, zijn vocht kwam vrij hij zei dat ik het moest likke en dat deed ik. Ik liet zijn vocht langs mijn lippen glijden, later gingen we stoppen, omdat ik verder wilde gaan maar dat daar niet het juiste plaats was gingen we naar zijn huis. Zijn ouders waren niet thuis alleen zijn broer maar hij was op zijn kamer dus ik had hem niet gezien.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Met 3 jongens Met 3 jongens Met 3 jongens Met 3 jongens
Met 3 jongensWe ginggen samen met danny snel uitkleden en hij begon mij te beffen het was heerlijk en nadat mijn vagina vochtig was ging hij in mij. Bij het begin deed het wel pijn maar omdat mijn genot meer was dan de pijn voelde ik het pijn niet meer. Ik ging wel een beetje kreunen dus dat hoorde zijn broer blijkbaar en kwam naar danny's kamer. Ik schrok wel maar danny zij dat ik me niet hoefde te schamen, zijn broer was ook een lekker stuk zei hij! Dametje mag ik er soms niet bij ? Met een lief gezichtje. Danny lachte en keek mij aan ik wilde het wel maar ik wist niet of danny het goed zou vinden, Danny knipoogte mij en ik zei; Als jij het wilt waarom niet? Zijn broer kleede zich uit en kwam met zijn penis naar mijn hoofd toe. Ik maakte mijn mond open en ik pijpte hem en tegelijkertijd zat danny met zijn penis op en neer te gaan in mij. Het was een super geil gevoel! Later wiselden wij, ik ging op mijn knieen voor over leunen, dannys broer pakte mij anaal en danny ging van voren liggen en befte mij. Later ging ik op mijn zij, Danny ging mij deze keer anaal pakken en zijn broer vingerde mij. Danny kwam klaar hij spuitte op mijn kontje en zijn broer spuitte op mijn borsten. Zo was het wel genoeg voor vandaag ik ging samen met danny douchen en sliep naakt met danny in zijn bed. Volgende dag werd ik met een schrik wakker iemand zat mijn kont te aaien en danny was niet naast me het was ook niet danny s broer. Ik keek hem met verbaasde gezicht aan. Opdat moment kwam Danny en zijn broer. Ze stelde mij voor aan hun vriend.
Met 3 jongensZijn vriend vroeg of hij zin had om door 3 jongens gepakt te worden. Ik vond het goed. Ik ging eventjes naar wc mijn gezicht wassen en tanden poetsen. Toen ik terrug kwam waren ze al uitgekleed. Ik lag op het bed ik pijpte Danny, Danny's broert vingerde mij en zijn vriend pakte mij anaal. Het was echt een heerlijk gevoel! Ik werd heel opgewonden! Later, Danny en zijn broer zaten op het bed, zijn vriend had mij nu voor zichzelf. Hij ging met zijn enorme penis in mij en tegelijkertijd ging hij met zijn ene hand mijn borsten knijpen en andere hand ging hij mijn clitoris wrijven. Ik werd heel opgewonden en er kwam best veel vocht uit mijn vagina. Na een half uur stopten we. We gingen aankleden en danny bracht mij naar huis en we herhaalden dit vaker met Danny en zijn broer en zijn vriend we deden het hierna nog 2 keer ongeveer. En elke keer was het nog lekkerder!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulverslaafd.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
12449 x gelezen.
29 x gestemd.
Rating van: 2.1
Auteur: Suna

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting