Gratis seks verhaal: Michelle en jongere zusje neuken voor geld

Michelle en jongere zusje neuken voor geldMichelle woonde in de achterbuurten van de stad. Het leven stelde daar weinig voor, vooral als je weinig geld had. Er waren daar ook twee maniere n om aan veel geld te komen. De eerste manier was: Gewoon overvallen plegen en dat soort zaken. De tweede manier was: Je lekker suf laten neuken door jan en alleman voor een bedrag wat je zakken mooi kon vullen. Michelle koos voor de tweede optie. Maar ze durfde het niet alleen, dus besloot ze haar wat jongere zusje te vragen of ze ook mee wilde doen. Dat zusje van haar was al zo’n geil ding, dus toen ze van de plannen van Michelle hoorde, wilde ze maar wat graag meedoen, dat was voor haar als een droom die uitkwam, hoe gek dat ook mag klinken. Het principe was simpel. Je gooit een matras in de garage op de vloer en nodigt een aantal mannen uit om lekker te neuken. De meeste mannen die daarmee akkoord gingen hadden al hun spaarcentjes ervoor over om met Michelle en haar zusje te neuken. Het tweetal was namelijk erg gewild door de mannen in de stad, ook door mannen uit het wat rijkere gedeelte. En die moest ze dus net hebben. Ze hing overal gewoon briefjes aan bomen en dergelijke. Die werden allemaal verwijderd door omwonende mensen. Dus besloot Michelle maar gewoon uit de buurt een aantal mannen uit te nodigen, die te neuken en dan zouden zij wel de boodschap overbrengen op alle andere mannen uit de stad.
Michelle en jongere zusje neuken voor geldMichelle lag al klaar, terwijl haar jongere zusje de mannen binnen liet in de garage. Ondertussen lag Michelle al te vingeren en een beetje met een vibrator haar kutje te bewerken. Al gauw kregen de mannen die het tweetal had uitgenodigd een harde lul en binnen enkele tellen hadden ze hun broek op de enkels hangen en speelden ze met hun ballen en masseerden ze hun pik. Snel ontkleedden de twee zusjes zichzelf en staken ze van wal. Michelle liet een man op het matras liggen en ze besteeg meteen de harde pik, terwijl ze samen met haar zus de andere drie mannen aftrokken. Nu nam Michelle twee pikken in haar mond en begon ze keihard te zuigen en te likken, terwijl haar zusje hetzelfde deed met de overgebleven pik. Zusje ging nu op het matras, naast haar zus liggen en liet zich lekker neuken door de man die ze net zo geweldig lekker aan het afzuigen was. De man neukte haar op zijn hondjes en je kon zijn ballen tegen zusje haar klitje horen slaan. Al gauw was zusje aan het klaarkomen, omdat ze ondertussen haar geile jonge klitje aan het bewerken was geweest.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Michelle en jongere zusje neuken voor geld Michelle en jongere zusje neuken voor geld Michelle en jongere zusje neuken voor geld Michelle en jongere zusje neuken voor geld
Michelle en jongere zusje neuken voor geldOndertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was. Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen. Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje. Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik. Zijn hand vingerde en wreef in en over haar natte en nog gevoelige kutje. Al gauw kwam de man klaar en spoot hij zijn zaad over de buik van het zusje, terwijl Michelle de twee andere pikken bereed.
Michelle en jongere zusje neuken voor geldDeze twee mannen wilden echter niet in haar klaarkomen. Het idee dat hun lul onder het zaad van de ander zouden zitten, daar werden ze een beetje onwel van. Dus gingen de zusjes naast elkaar zitten en trokken ze de mannen af en ontvingen ze het zaad van de mannen in hun mondjes en over hun geile gezichtjes. De mannen waren enorm verwent en hadden genoten. Al gauw ging het verhaal door de hele stad en verdienden de twee zusjes bakken met geld door alleen maar te neuken in die oude vieze garage. Volgens sommigen liggen ze nu nog steeds, een aantal jaren verder, volop in die garage te neuken.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
gangbangmeiden.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
28382 x gelezen.
60 x gestemd.
Rating van: 2.92
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting