Gratis seks verhaal: Mijn beste vriendin

Mijn beste vriendinIk zat lekker op mijn kamer. Mijn beste vriendin zou komen logeren, we zouden er een gezellig meidenavondje van maken. Toen ze er was deden we gezichtsmaskertjes op en keken een leuke meidenfilm. Toen kleden we ons om om te gaan slapen. Mijn vriendin merkten op dat ik eigenlijk best wel grote borsten had, ze vond het mooi en vroeg of ze ze mocht aanraken.
Mijn beste vriendinIk zei dat het goed was. Het voelde heerlijk. Opeens voelde ik haar hand naar mijn kut gaan. Ik zei niks. Ze wreef lekker langs mijn clit en begon me toen te beffen. Ik begon te schokken. Opeens kwamen mijn ouders naar boven. Snel gingen we in onze bedden liggen en deden we alsof we sliepen. De volgende dag op school moest mijn vriendin naar de wc. Eenmaal daar aangekomen moesten ze naar de wc. Op de universiteit heb je ruime hokjes. Ze fluisterden tegen mij zullen we verder gaan waar we gister gebleven waren??

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn beste vriendin Mijn beste vriendin Mijn beste vriendin Mijn beste vriendin
Mijn beste vriendinEn ze nam me mee de wc in. Toen haalde ze een levensgrote dildo te voorschijn een schoof hem in mijn sterretje terwijl ze me vingerde. Ik had verschrikkelijke pijn maar ze ging gewoon door. Ik begon te gillen. Ze zei schat sta er gewoon voor open ik doe dit ook elke dag en ze ging weer verder.
Mijn beste vriendinToen ik aan de pijn gewend was vond ik het wel lekker. Ik begon haar tepels te masseren. Ze begon te kreunen. Toen kwam ik spetterend klaar. Zij sloeg me op mijn kont en wou dat ik dit ook bij haar deed. Ik ramde de dildo in haar kontje en neukte de stront uit haar anus. Hijgend kwam ze klaar!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
vrouwenfilms.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
15666 x gelezen.
58 x gestemd.
Rating van: 2.12
Auteur: kimmie

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting