Gratis seks verhaal: Mijn droomvrouw en een verassing

Mijn droomvrouw en een verassingIk zit in een carnavalsvereniging, in die vereniging zit ook sylvie een mooi milf met een heel mooi en slank lichaam. Toen we voor de carnavalsvereniging een keer een carnavalspak moesten halen moest ze een jurkje passen en midden in de winkel doet ze haar truitje uit en komt haar BH met twee heerlijke niet al te grote borsten eruit.
Mijn droomvrouw en een verassingElke keer als ik haar zag wilde ik haar gewoon neuken. Op een avond moest ik iets bij haar afgeven. Ik was al een beetje zenuwachtig want ik fantaseerde vaak over haar, bijvoorbeeld hoe ze er naakt uitzag. Ik belde aan en ze maakte open, ze kwam net onder de douche uit want een handdoek was het enige wat ze aan had. Het water droop van haar natte haar. Ik zei dat ik wat kwam afgeven. Oké kom binnen antwoordde ze. Ze zei dat ik maar even moest gaan zitten en dat ze zich zou aan gaan kleden. Ik vond het wel een beetje jammer want ik had de hele tijd stiekem gehoopt dat den handdoek van haar lichaam af zou glijden. Ik hoorde dat ze naar beneden kwam. Ze had nu alleen een jurkje aan dat een beetje doorscheen zodat ik haar borsten een beetje kon zien.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn droomvrouw en een verassing Mijn droomvrouw en een verassing Mijn droomvrouw en een verassing Mijn droomvrouw en een verassing
Mijn droomvrouw en een verassingZe vroeg of ik wat wilde drinken en ik antwoordde ja en ze ging naar de keuken ik keek naar haar prachtige kont. Toen ze terugkwam bukte ze en zette het drinken neer, ze had hele mooie inkijk. Ze kwam naast me zitten, wreef over mijn been en zei ik weet wel waar je aan denkt als je me ziet. Ineens kreeg ik het warm en keek weg van haar. Haar hand bewoog langzaam richting mijn pik. Ik pakte haar hand en legde hem op mijn pik. Ze maakte de knoop open en mijn inmiddels stijf geworden piemel sprong er zowat uit, ze zei niet slecht voor een jongen van jouw leeftijd. Ze pakte hem vast en begon eraan te zuigen. Ik vond het heerlijk en ik legde mijn hand op haar borst. Ze hield op en deed haar jurkje uit. Ze had wel een string aan maar geen beha, haar borsten vielen er mooi uit.
Mijn droomvrouw en een verassingZe pakte mijn hand en legde hem op haar kutje. Ik deed haar string uit en begon haar lekkere natte kutje te beffen. Ik begon haar te vingeren en de kutsappen spoten eruit. Ineens kwam mijn fantasie uit, ik stopte mijn piemel in haar kutje en begon haar keihard te neuken. Ze gilde het uit van genot. Ineens hoorden we de voordeur open en dichtgaan en kwam haar ook prachtige dochter lisa binnenlopen. Ze keek ons aan maar ze leek niet geschrokken en ook niet boos, ze liep naar me toe en begon me stevig te tongen, terwijl sylvie me zat te pijpen. lisa kleedde zich ook uit en ik begon haar in haar kleine borsten te knijpen ze ging liggen en ik begon haar te beffen, sylvie zat inmiddels met lisa te tongen. Ik pakte lisa beet en begon haar stevig te neuken. Dit had ik echt niet durven dromen, een trio met mijn droomvrouw en haar prachtige dochter. En dit hebben we na deze keer nog een paar keer gedaan.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
neukdiehoer.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9636 x gelezen.
19 x gestemd.
Rating van: 2.89
Auteur: glenn

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting