Gratis seks verhaal: Mijn eerste Bi ervaring


Mijn eerste Bi ervaringIk lag nog half te slapen toen er gebeld werd aan mijn voordeur. Ik was naakt dus trok snel een ochtend mantel aan ik deed de deur open. Er stond een jongen van ongeveer 18 jaar voor de deur en vroeg of ik een heitje voor een karwijtje had. Ik liet hem binnen en zei dat hij mocht gaan zitten en vertelde hem dat mijn auto gewassen moest worden. 5 euro zei ik en hij stemde in, maar op dat moment ging het regenen en ik zei hem dat hij maar even moest wachten. Hij vroeg me of ik ziek was en zei: Nee, ik wilde net onder de douch springen.
Mijn eerste Bi ervaringOke zei hij, ik hou u niet tegen hoor. Ik dacht even na en zei dan ook ja waarom niet hij zal wel niet mijn huis leeg halen in die tijd. Ik wilde in de badkamer gaan toen hij me vroeg of hij mocht kijken terwijl ik mij waste. Ik vroeg hem: hoe zo dan? Hij vertelde dat hij nog nooit een volwassen man naakt had gezien en toch wel wou weten hoe groot hij geschapen was. Ik vond het wel vreemd te meer dat ik hetro dacht te zijn stemde ik toch toe. Ik liet dus de bad kamer deur open staan en bij het iedee dat ik bekeken werd maakte toch dat ik een stijve lul kreeg. De jongen zag dat en vroeg of ik het er moeilijk mee had. Ik zei nee hoor, vind het eigenlijk wel spannend! Ik draaide met mijn rug naar hem toe en plots voelde ik zijn hand om mijn dikke lul, hij begon mij te strelen ik werd er super geil van. Ik vroeg hem of hij homo was en hij beaamde dat. Hij ging op zijn knieen en begon mijn lul te pijpen. Ik zei hem dat ik klaar zou komen, "lekker" zei hij "spuit mijn mond maar vol met je lekker geil" en dat deed ik dan ook er kwam een flinke lading in zijn mond en hij slikte het door. ik werd nog geiler!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn eerste Bi ervaring Mijn eerste Bi ervaring Mijn eerste Bi ervaring Mijn eerste Bi ervaring
Mijn eerste Bi ervaringDe jongen vroeg of hij mij mocht neuken in mijn kontkutje. Ik twijfelde, maar zij ja. Oke hij begon mij te tong zoenen en vond het zeer aangenaam. Hij droogde mij af en wilde met mij op een bed gaan liggen, omdat dat makkelijker is, zei hij. Ik was intussen super geil geworden en streelde hem ook over zijn lul die best een grote en mooie omvang had. Op bed liggend vraagt hij mij of ik mijn kontkutje naar voren wil steken.
Mijn eerste Bi ervaringAangezien ik er nog nooit iets had ingehad vond ik het wel spannend en verlange er toch wel een beetje naar om zijn lul in mijn kontkut te voelen! En het was super lekker en hij spoot mij dan ook vol met zijn sappen! Ik zij hem dat ik ook wel eens wilde proberen te pijpen en hem daar na ook wel wilde neuken. Ik vroeg hem of ik in zijn strak kontkutje mocht, hij riep uit ja geef mij jouw lekkere lange stijve pik in mij kutje en ik neukte hem terwijl ik aan zijn pik aan het trekken was! In een mum kwamen we samen heerlijk klaar we hebben nog regelmatig kontakt gehad. Iedere keer was het heerlijk hij vertelde me eens dat hij een verrassing voor me had en dat het lekker geil zou zijn maar daar meer over de volgende brief!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
12665 x gelezen.
28 x gestemd.
Rating van: 2.79
Auteur: Peter

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting