Gratis seks verhaal: Mijn eerste homo ervaring

Mijn eerste homo ervaringLaat ik me even voorstellen, ik ben Ryan en ben er laatst achter gekomen dat ik op jongens val. Ik vond het altijd al heerlijk om naar de penis van vrienden te kijken tijdens het douche maar nou kon ik er een keer één vashouden. Een maand geleden kreeg ik last van mn voet tijdens de voetbal en ik mocht van de trainer gaan douchen. Even laten kwam een teamgenootje van me, genaamd Ruben, ook de kleedkamer in stappen, wat ik niet door had.
Mijn eerste homo ervaringIk stond ondertussen lekker te douchen en een beetje met m'n penis te spelen en had niet door dat Ruben naast me stond. Hij vroeg: "waar ben jij mee bezig??" en ik schrok me uiteraard dood en droogde me snel af en kleede me aan. Ik schaamde me natuurlijk diep en durfde die middag niet meer naar buiten, omdat ik bang was dat hij het verteld had aan m'n maten. Tot mijn grote verbazing belde hij me op in de avond om te vragen of we een film gingen kijken. Ik zei ja en ging naar hem toe. Daar aangekomen zaten er nog twee vrienden van me die het gelukkig niet wisten. Met een biertje in m'n had zat ik de hele tijd naar Ruben te kijken en Ruben naar mij. Ik bloosde en hij ook. Na verloop van tijd gingen m'n maten weg en zat ik nog alleen met Ruben. Ik wilde ook weggaan maar hij hield me tegen. Hij vroeg of ik naast hem kwam zitten en dat wilde ik maar al te graag. Ik mocht tegen hem aan gaan liggen en hij streelde mijn been. M'n penis werd maar stijver en stijver en er kwam een bobbel in m'n broek. Ruben zag dit en werd er geil van. Hij kroop langzaam met z'n hand naar boven en knoopte mn broek los, trok met shirt uit en begon me heerlijk af te trekken.. hmmmm... wist niet dat mastruberen zo lekker kon zijn ! Hij begon steeds sneller te trekken en ik kwam klaar over mn gespierde buik.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn eerste homo ervaring Mijn eerste homo ervaring Mijn eerste homo ervaring Mijn eerste homo ervaring
Mijn eerste homo ervaringLater op de avond vroeg ik aan Ruben of hij nog een lekker luchtje had want we zouden uitgaan. Hij antwoorde ja en hij zei dat het allemaal op z'n kamer stond. Ik mocht naar boven maar moest nog wel even wachten, want hij moest z'n kamer nog opruimen. Hij riep me, "Ryan, kom je? Ik heb een verrassing voor je ! " Ik wist niet wat ik kon verwachten en ging maar gewoon naar boven. Boven aangekomen zag ik Ruben onder de dekens liggen en ik vroeg of hij moe was. "Ja" zei hij. Hij zei dat hij het koud had en ik schoof al mn schaamtes opzij en ging naast hem liggen. Ik kwam er achter dat hij alleen z'n boxer nog aan had. Ik lag tegen zijn gespierde torso aan'. Opeens zoende Ruben me, hij zei; "ik wil je, wil alles met je doen " .
Mijn eerste homo ervaringIk zei ja en begon hem te strelen. We kreunde allebei.... aaaaahhh aaaahhh hhhmmmmm hhhmmmm. Voor ik het wist had hij mijn penis weer vast en ik de zijne.. hmmm.. zn zachte hand gleed heen en weer over mn penis en ik kwam bijna klaar... aaaahhhhaaaahhhh en voor de 2e keer kwam ik kaar. Vervolgens moest ik hem maar even verwennen, want dat had ik nog niet gedaan. Ik glee met m'n warme vochtige mond over z'n eikel heen en hij kreunde het uit. Hij zei dat hij het jammer vond dat we dit nog nooit eerder hadden gedaan.. Hij kwam klaar in mn mond en het was nog lekker ook! Daarna hebben we nog een paar keer wat gedaan.. maar dat in mn volgende verhaal!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7834 x gelezen.
11 x gestemd.
Rating van: 2.64
Auteur: Ryan21

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting