Gratis seks verhaal: Mijn eerste overspel

Mijn eerste overspelWij zijn een gehuwd koppel beiden 42 jaar en op seksueel vlak supergeil. We genieten van elkaars lichaam in al zijn variaties. We hielden van elkaar en alhoewel het voor ons beiden een tweede huwelijk was, had ik er geen behoefte aan om vreemd te gaan. Alhoewel in het heetste van de strijd fantaseerde mijn man Daniël er soms op los dat hij mij wel eens in een trio relatie zoals mij met 2 mannen wou opgeilen en laten genieten. In gedachten geilde ik hierop maar om mijn man in werkelijkheid samen met een andere naakte man samen te zien en hiermee een geil spel te beginnen, dat was niet onmiddellijk mijn doel. Zowat 2 jaar gehuwd gingen we naar Zwitserland op reis. In het hotel was onze tafelgenoot een jonge blonde kerel van 30 jaar 1 meter 80 groot en blauwe ogen, een echte adonis en het deed mij wel iets als hij toevallig met zijn armen of handen tegen mij aanstootte. 's Avonds in de bar gingen we samen iets drinken en Daniël merkte mij op dat onze reisgezel Freddy wel iets voor mij voelde en dat ik ook niet ongevoelig was voor zijn attenties. Ik moest toegeven dat het wel de waarheid was, waarop mijn man repliceerde dat dit eens de unieke gelegenheid was om het eens uit te proberen met een derde man.
Mijn eerste overspelDaniël porde mij aan mijn verleidingskunst uit te testen en een ietwat uitdagende kledij te dragen waarbij het corsage mijn halfnaakte borsten lieten opmerken en met een minirokje dat amper mijn slipje zou bedekken. De volgende dag was mijn kledij aangepast en in de namiddag samen met Freddy en Daniël op het terras met een verkwikkende cocktail zei mijn man opeens dat hij een krant wou gaan kopen en nog iets wou aankopen voor de thuisblijvers. Ik kon gewoon rustig blijven zitten en genieten van het leuk gezelschap. Hij trok het dorp in en ik wist dat zijn terugkomst niet voor snel gepland was, dus ik kreeg vrij spel. Ik verplaatste mijn stoel iets dichter naast Freddy die onmiddellijk de hint begreep en zijn hand legde op mijn blote knie. Ik deed niet afwerend maar drukte mijn been tegen het zijne aan wat hij als een uitdagend akkoord accepteerde. Hij nam zijn moed samen en zijn hand gleed even naar hoger over mijn naakte dij. "Wat ben jij een heerlijke en mooie vrouw" zei Freddy, "jou man is een gelukzak met zo'n lekker stuk. Moest jij me de gelegenheid geven dan zou ik niet aarzelen die kans te grijpen." Ik glimlachte naar hem en drukte een kus op zijn wang, "Wat weerhoud je ervan op die kans niet te grijpen?" repliceerde ik. Freddy schrok van mijn reactie maar herpakte zich onmiddellijk. "Ja waarom niet, een gunstig aanbod mag ik niet afslaan. Gaan we samen naar mijn kamer?" was de reactie van Freddy waarop ik hem voorstelde om niet naar zijn kamer te gaan maar onze kamer op te zoeken. "En wat als Daniël terugkomt?" "Geen paniek" reageerde ik, "mijn man is op de hoogte, hij moedigt mij zelf aan om dit eens uit te proberen."

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn eerste overspel Mijn eerste overspel Mijn eerste overspel Mijn eerste overspel
Mijn eerste overspelOp de kamer waren onze kleren alras van onze lichamen verdwenen en lagen we in elkaar gestrengeld op het bed. Hij streelde als een volleerde minnaar mij lichaam en liet geen enkel plekje over. Zijn lippen omklemden mijn opstaande tepels en zachtjes zette hij zijn tanden erop om die nog meer uit te rekken. zijn kussen daalden naar onder over mijn bost, mijn buik naar mijn schaamstreek. Hij sloeg mijn kutje over om via mijn linker dij verder af te dalen en dan rechts terug naar boven te glijden een striem van speeksel achterlatend. Zijn vingers begonnen mijn schaamlipjes te beroeren zacht streelde hij erover en met 2 vingers probeerde hij er tussen te komen terwijl hij met zijn duim mijn klitje beroerde. Het geil drupte uit mijn kutje wat het voor Freddy gemakkelijk maakte een vinger naar binnen te drukken in mijn kutje als vlug gevolg door een tweede en een derde vinger die zo gemakkelijk tussen het geil naar binnen gleden. Freddy bracht zijn hoofd tussen mijn dijen en begon mijn kutje te likken. Zijn tong drong diep naar binnen om dan kringentjes te maken rond mijn klitje. Hij mijn klitje tussen zijn tanden en trok het zo voorzichtig naar buiten. Dat voelde zo geil aan en ik verlangde naar meer.
Mijn eerste overspelTerwijl hij op mijn klitje sabbelde drong hij opnieuw met zijn vingers diep in mijn kutje. Ik voelde de druk harder worden wanneer hij een vierde vinger erbij voegde en dan zijn duim erbij. Mijn kutje lekte van het geil en was niet moeilijk om zijn volledige hand tot aan zijn pols in mijn kutje te laten binnen glijden. Zijn vingers gingen op zoek naar mijn G spotje en dat was te veel voor mij. Het werd zwart voor mijn ogen, mijn ganse lichaam zinderde en trok samen, ik kreeg een super orgasme en schreeuwde het uit van genot. Door al dat geil gedoe had ik niet gemerkt dat Daniël intussen de kamer was binnen gekomen en het ganse gebeuren observeerde. Hij had eveneens zijn kleren uitgetrokken en stond zich aan zijn lul af te trekken. Wanneer ik terug tot mijn positieven kwam was zijn reactie: "Schat, dat noem ik nu eens echt genieten. Jij had het al veel vroeger moeten doen. Nu zullen wij, Freddy en ik u er nog eens maximaal van laten genieten en jou naar de opperste regionen voeren." Mijn enige reactie was hem wenken om naderbij te komen en zijn harde rechtopstaande leuter tussen mijn lippen te nemen en hem in vervoering te pijpen. Freddy vroeg mij om op de knieën te zitten. Hij kroop achter mij stopte zijn vingers in mijn geile kut om de sappen te gebruiken en over mijn kontje te smeren waarop hij een vinger gemakkelijk naar binnen stootte. Ik was zo geil dat ik vroeg om mijn aars meer open te rekken en meerdere vingers naar binnen te dringen. Dat voelde zo geil aan. Daniël lag op zijn rug en ik ging over hem zitten om mijn kutje over zijn stamper te laten glijden in mijn lichaam. Freddy zat geknield achter mij en stopte zijn harde leuter in mijn aars. Ik werd dubbel gepenetreerd. Het was de eerste maal dat ik binnen ons huwelijk overspel pleegde en daarbij in trio verband dubbel gepenetreerd werd. Het was een gelukzalig gevoel die de als het ware de hemelpoorten voor mij had geopend en het zou niet bij die ene keer blijven. Later nog meer ervaringen en zelfs met gangbang ervaringen. Zo'n ervaringen en seksueel genot kan ik niet voor mij alleen houden, iedereen mar hiervan meegenieten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11561 x gelezen.
24 x gestemd.
Rating van: 3.79
Auteur: Poeloeke

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting