Gratis seks verhaal: Mijn lekkere zus

Mijn lekkere zusSinds kleinsaf aan kijk ik mijn zus aan. Heel sexy, grote borsten en een ongeloofelijke kont. Ik fantaseerde er altijd over hoe ze er naakt uit zou zien. Zodoende probeerde ik van alles der naakt te zien. Ik zag der een keer na ze uit bad kwam. ze droogde haar lichaam af. Ik zag der schaamlippen. Ik wilde zo graag daar met mijn lul in gaan. Ik was al heel snel verschrikkelijk hard.
Mijn lekkere zusIk was sinds toen de hele dag aan het denken van hoe ik der kan neuken. Tot ik een soort van overdosis van xtc in haar drank deed. Ik wist dat ze naar der kamer toe zou gaan, dus had ik al van tevoren der reserve sleuten in mijn bezit. Zodoende kwam ik die nacht na een uur ze der drank dronk in der kamer. Ik schrok wat ik zag!!! Ze was alleen in der ondergoed. Ik was al heel snel kei!! maar mijn hart bonste extreem hard!! Ik kwam steeds dichterbij en begon 1 van der tepels te strelen. Ik schrok toen ik een gekreun hoorde. Daarna ging ik verder. Ze kreunde nog een paar keer. Daarna zakte ik der ondergoed een beetje en beft her heel rustg, want was bang dat ze wakker zou worden. Ze kreunde en ik ging door en door. Blijkbaar was ze helemaal niet bij. Maar ze riep constant der vriend der naam zachtjes!!! Ik ontkleedde me en ging met me lul voor der mond. Het was al halfjes open dus stootte me lul erin. Was ongelooflijk warm. Ik ging door en neukte der gezicht op den duur zo hard dat ze een beetje bijkwam. Ik deeptroughte der en er kwam alleen slijm op mijn piemel. Daarna ging ik naar der kut. Ging met me piemel erin. En toen kwam ze weer bij. Ik schrok ma kon mezelfniet tegen houden. Dus hield der armen strak en neukte der heel hard!! Ze gilden huisen ver!! Ik klapte der verschrikkelijk, tot ze der mond hield en bond der mond hard met me kussensloop en der armen en benen met een sterke touw. Daarna ging ik haar kont in!!!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn lekkere zus Mijn lekkere zus Mijn lekkere zus Mijn lekkere zus
Mijn lekkere zusDaarna bond ik der vast en stopte een grote vibrator in der kut. Ik was daarna ff wat boodschappen gaan doen en kwam terug, zag dat ze een aantal keer al was klaargekomen. Was voor nog een neukpartij gegaan. Zo neukte ik der de hele nacht door. Toen ik der losliet stond ze met heel veel moeite op. Het eerste dat ik kreeg was een harde klap in mijn gezicht. Ik was verschrikkelijk bang.Want ze zou mijn ouders kunnen vertellen.
Mijn lekkere zusZe had me ouders niet verteld en dat vond ik heel vreemd. Dus ging ik 2 dagen daarna haar kamer in en zag dat ze net uit bad kwam en alleen in der lingerie was. Ik zei van wil je het nog eens proberen. Ze keek heel strak na me. Darnaa ging ze me bedreigen van dat ze me ouder zou zeggen. Daarop verkrachte ik der weer. En toen black mailde ik haar met dat ze weed in der kamer had en dat ze het examenwerk had gestolen van mijn vader. Dus zodoende verkrachtte ik der nog heel lang daarna.....
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
zovaderzodochter.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9997 x gelezen.
44 x gestemd.
Rating van: 2.34
Auteur: Asgar

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting