Gratis seks verhaal: Mijn masturbatie repertoire


Mijn masturbatie repertoireIk masturbeerde al vanaf m'n zevende - maar het was niet de doelbewuste, geautomatiseerde handeling van een volwassene. Ook wil ik pedofielen niet de illusie geven dat kinderen op die leeftijd al in staat zijn tot het aanknopen van een seksuele relatie. Mijn masturbatie bestond uit het ontdekken van een zeer aangename sensatie tussen m'n benen wanneer ik een bepaalde beweging maakte. Seks bestond nog niet in mijn kinderbrein en het was ook niet nodig om een stempel op de ervaring te drukken. De sensatie onstond als ik op m'n schenen zat, m'n buik rustend op m'n bovenbenen en m'n hoofd op het kussen. Als ik dan een wiegende beweging maakte, waarbij m'n knieën langs elkaar heen schuurde kon er soms, heel soms, een tinteling ontstaan die zo aangenaam was dat ik er beneveld door raakte. Het gevoel werd ook steeds lekkerder waardoor ik gemotiveerd werd om de beweging steeds opnieuw te maken. Of er een orgasme op volgde kan ik me niet meer herinneren.
Mijn masturbatie repertoireLater ontdekte ik een andere manier, ik was toen een jaar of tien. Als ik heel opgewonden was, trok ik 's avonds in m'n bed m'n pyjama en onderbroek uit zodat ik volkomen naakt was. Dat gaf al een zeer benevelend, duizeligmakend effect en m'n hartslag steeg aanzienlijk. Dan ging ik boven de dekens liggen, aan het voeteneind. Liggend op m'n zij, mijn knieën zo hoog mogelijk opgetrokken, stak ik m'n linkerarm zo diep mogelijk tussen m'n benen, zodat m'n bovenarm tegen m'n piemel drukte. Dan maakte ik duwende bewegingen met mijn onderlichaam tegen mijn arm aan. Hoe dieper mijn arm tussen mijn benen stak, hoe heftiger het gevoel kon zijn. Dat het iets te maken had met mijn piemel besefte ik nog niet. In deze tijd moeten de eerste orgasmes zijn ontstaan.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn masturbatie repertoire Mijn masturbatie repertoire Mijn masturbatie repertoire Mijn masturbatie repertoire
Mijn masturbatie repertoireDan hoorde ik over aftrekken, de manier waarop andere jongens masturbeerde. Maar toen ik dat uitprobeerde, was het gevoel zo heftig - en niet lekker - dat ik er meteen mee ophield. Ten slotte werd aftrekken wel aan mijn repertoire toegevoegd en verdween het armpje rijden vanwege de inefficiency langzaam uit beeld. Mijn favoriete seksspelletje met mijzelf dat ik tegenwoordig uitoefen is als volgt. Liggend op m'n zij, benen opgetrokken en piemel en ballen naar de onderkant van m'n benen gelegd. Met m'n hand zoek ik m'n eikel op en begin er met één of twee vingers langzaam rondjes over te draaien. Wat ik erg prettig vind is dat er niets te zien is.
Mijn masturbatie repertoireHet gevoel is daarmee een heel abstracte ervaring. Deze manier lijkt ook erg op de masturbatie van een vrouw. Het kan een langdurig proces zijn, maar inefficiency is in seksueel opzicht soms een pluspunt. Het wordt als een meditatie, een langdurige oefening waarbij je je in het Hof van Eden waant, waar steeds meer bloemen in bloei komen. Soms streel ik even over m'n ballen. De opgezamelde spanning in m'n eikel ontlaadt zich dan in kippevel-achtige tintelingen die door m'n ballen, billen en onderrug wegstromen. Nog heftiger kan het worden als ik twee handen gebruik. De ronddraaiende bewegingen over m'n eikel gebeurt met de hand waarvan de arm tussen m'n benen zit. Mijn andere arm ligt op m'n heup waar m'n hand tussen m'n billen mijn poepgaatje vindt. Hier maak ik gelijktijdig dezelfde ronddraaiende bewegingen als op m'n eikel. De sensatie dat ik m'n volledige onderlichaam met allebei m'n handen te grazen neem windt me zeer op. Wanneer het orgasme zich aankondigt geeft dat een veel sterkere sensatie dan bij gewoon aftrekken, waarschijnlijk omdat de spieren in de onderbuik die zich beginnen te spannen enigszins in de knel zitten. Als dan het orgasme als een hemelse zegen van God over m'n zondige lichaampje neerdaalt, is de ejaculatie werkelijk adembenemend! Omdat m'n piemel in z'n stijfheid rechtop wil staan, maar wordt tegengehouden door mijn dijen, is de hoek die het sperma moet afleggen door de penis iets scherper. Dit heeft als gevolg dat ik het gevoel heb alsof ik liters sperma produceer, in niet te stoppen pulsen, door een oerkracht die van mij bezit genomen heeft...
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
laatjeaftrekken.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9399 x gelezen.
20 x gestemd.
Rating van: 2.85
Auteur: Slow Passion

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting