Gratis seks verhaal: Mijn oom

Mijn oomMijn naam is bob en ik ben nu 25 jaar en ik vertel over een waargebeurd verhaal over mijn oom en mij : ik was 15 jaar en was op vakantie met mijn hele familie in spanje vlakbij barcelona. op de 1e verdieping sliep ik alleen en mijn oom 'cor ' zijn toemalige vriedin anastafai en op de 3e kamer sliep mijn tante met haar vriend . op een zondag morgen rond een uur of 10 lag ik in mijn bed te denken hoe het zou zijn om seks te hebben met een mannelijke hoer in spanje terwijl mijn lul langzaam opzwol besefte ik dat ik niet alleen op de vedieping was en dus voorzichig moest zijn. ik besefte dat het niet slim was om mezelf af te trekken omdat ik dan misschien wel betrapt zou woden door 1 van mijn familie leden ,ik besloot om me tanden te gaan poetsen en dan naar het zwembad te gaan om een ochtendduik te nemen.
Mijn oomTerwijl ik naar de badkamer liep zag ik dat de verdieping leeg was omdat er niemand anders in bed lag dus balend ging ik naar de badkamer omdat ik me dus gewoon een handjob had kunnen geven. ik liep de badkamer in en zag mijn oom daar staan in de badkamer voor de spiegel met alleen zijn boxer aan en omdat mijn oom heel erg preuts is draaide hij snel met zijn rug naar mij toe en trok snel zijn zwembroek aan en ging verder me waar hij mee bezig was. ik liep naar mijn toilettas en begon mijn tanden te poetsen en omdat ik e gen zin in had stopte ik al rond 30 seconde poetsen en spoelde mijn tandenborstel af en spoelde mijn mond. ik stelde mezelf voor hoe zijn lul eruit zag, en besloo te gaan douchen omdat ik geen zin in zwemmen mee had . terwijl ik mezelf uitkleden en in mijn boxer stond zag ik dat mijn oom zih ongemakkelijk ging voelen en weg wou lopen . op het moment dat hij wegliep zei ik : hé hallo je mag wel blijven hoor ik schaam me nergens voor en volgens mij jij ook niet . met een lach op mij gezicht trok ik me boxer uit en stapte onder de douche . ik zag dat mijn oom naar mij lul keek maar hij deed het heel opvallend. toen ik uit de douche kwam en mij afdroogde zei ik op een sirieuze toon : waarom ben jij zo preuts en kijk je je ogen uit als je mijn lul ziet ? hij werd rood en zei : dat deed ik niet

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn oom Mijn oom Mijn oom Mijn oom
Mijn oomHij probeerde zich te scheren maar het leek nergens meer op dus ik kwam langzaam dichterbij en pakte hem bij zijn krui en zei: laat mij de jouwe ook even zien dan. hij werd rood en aarzelde , op een moment dacht ik zelf dat hij mij weg zou duwen maar dat deed hij niet. ik trok zijn lacoste zwembroek uit en zag zijn dunne wat aan de kleine kant penis door zijn rode boxer. ik keek hem aan terwijl ik met mij mond naar beneden ging . langzaam trok ik zijn boxer uit en zag hoe zijn lichtgebruinde lul vlak voor mijn gezicht hing . ik stond op en zei : ik begrijp niet dat je je daarvoor schaamt , hij is lekker zacht en niet te groot . ik fluisterde dat ik hem lekker zou pijpen als hij mijn lul even beet pakte . hij pakte mijn lul aarzelend vast en trok er voorzichtig aan , terwijl hij dat deed zoog ik een beetje in zijn nek dat wond hem op want zijn lulletje werd al wat groter. hij keek mij aan en zijn zwarte wat lange haar hier bij zijn oog en hij zoende me , dat verbaasde me omdat ik dat nooit had verwacht van mijn preutse oom . ik stopte en ging door mijn knieen en begon hem langzaam maar teder te zuigen .
Mijn oomHij keek me aan terwijl ik zijn zachte bijna harde lul met stotende bewegingen tegen mijn heug drukte . terwijl ik dit een paar minuten deed rolde hij zijn hoofd maar was hij te zenuwachtig om maar 1 geluidje te maken . ik stopte en keek hem aan . hij bukte en nam mijn eikel voorzichtig in zijn mond , zijn slijmerige warme mond zoog aan mijn 18 cm lange lul . hij maakte klotsene geluiden en ik kreunde terwijl hij bijna mijn hele lul in zijn mond nam . ik pakte met mijn handen zijn lange haar vast en drukte mijn lul helemaal in zijn mond, hij kokhalste maar gaf geen kick . ik trok hem wild maar teder omhoog en ging met mijn rug tegen zijn buik staan . ik draaide mjn hoof naar de zijne en kuste hem achterlangs, terwijl ik langzaam naar voren boog en hij automatisch ook bracht hij zijn lul in mijn strakke kontje , ik kreunde en zei lieve woordjes tegen hem . ik ging rechtstaan en hij neukte mij doggiestijl . hard drukte hij zijn lul in mijn kontje en ik kreunde van genot. naarmate de tijd verstreek maakte hij snellere bewegingen en kwam klaar in mijn strakke anusje. hij keek me aan en ging op zijn hurken zitten en hij begon mij anusje leeg te likken dat verbaasde mij omdat hij meestal al boos word als er een e paar bacerien op zijn spullen zitten . na een paar minuten stond ik op en kuste hem . ik liep weg terwijl ik zei volgende keer is het mijn beurt geillerd.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
10573 x gelezen.
15 x gestemd.
Rating van: 3.4
Auteur: you in me

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting