Gratis seks verhaal: Mijn schoonzusje ontmaagd

Mijn schoonzusje ontmaagdMijn zus wil je een keer lenen. Mijn vriendin is net thuisgekomen, ze heeft wat met haar zus gedronken. Ik heb al jaren een relatie met mijn vriendin en sinds anderhalf jaar wonen we samen. Haar zus heeft nog nooit een echte relatie gehad en dat zit haar ook al geruime tijd niet lekker. Ze blijkt erover gepraat te hebben met mijn vriendin. Haar zus blijkt ook onzeker te zijn, juist omdat ze nog maagd is. Ze is bang dat jongens daar op afknappen. Eigenlijk wilde ze haar eerste keer bewaren voor de ware, maar nu zit haar maagdelijkheid haar zowat in de weg.
Mijn schoonzusje ontmaagdMijn vriendin opperde voor de grap dat ze dan maar eens met een jongen van bil moet gaan. Gewoon een keer voor de seks, meer niet. Haar zus vond dat nog niet zo gek, maar ja met wie? Je moet iemand wel kunnen vertrouwen en diegene moet ook wel lief en voorzichtig zijn, want ik ben best wel onzeker, zei haar zus. Mijn vriendin vertelde dat ik altijd lief en voorzichtig met haar was en dat ze de seks met mij fijn vond. Wie van de twee het voorstelde weet ik niet meer, maar uiteindelijk spraken ze er gekscherend over dat haar zus mij maar een keer moest ‘lenen’. Mijn vriendin was de enige met wie ik het had gedaan en stiekem dacht ik wel eens over seks met een ander. Ik dacht als zij het ooit goed zou vinden, ja dan zou ik wel eens willen weten hoe het met een ander is. Toen ze me vertelde wat ze had ik besproken en ik zeker wist dat ze er achter stond wist ik het wel,... deze kans liet ik niet voorbijgaan!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn schoonzusje ontmaagd Mijn schoonzusje ontmaagd Mijn schoonzusje ontmaagd Mijn schoonzusje ontmaagd
Mijn schoonzusje ontmaagdOp een avond was haar zus bij ons. Ik had net gedoucht en kwam met alleen een badjas aan naar beneden, mijn vriendin was ‘toevallig’ net boven, waardoor ik samen met haar zus was. Ik vertelde haar zus wat ik had gehoord en zei dat ze een keer mocht lenen. Ik nam haar mee naar de logeerkamer en vroeg of ik haar stap voor stap wat mocht leren. Ze begon langzaam mijn penis te strelen, gaf een kusje een likje en uiteindelijk had ze hem in haar mond. Ik vond het erg spannend en merkte dat als ze langer zou doorgaan ik al klaarkwam. Ik zei dat ik nu haar wat zou laten voelen. Ik begon met mijn handen van haar borsten naar haar schaamstreek te gaan. Daarna volgt mijn tong dezelfde route. Ze vindt het lekker en ontspant steeds meer. Langzaam glijdt mijn vinger haar kutje een beetje in, ze vindt het goed. Daarna gaat langzaaam mijn hele vinger erin. Ondertussen lik ik haar klitje en gaat een tweede vinger erin. Nu begint ze echt te kreunen en te genieten. Laat je maar gaan, zeg ik, en even later voel ik haar klaarkomen. Ze moet even bijkomen en vraagt of we nog een stapje verder gaan. Ik had ondertussen wel zin gekregen om standje 69 met haar te doen. Ik ging op mijn rug liggen en ze klom met haar natte kutje boven mijn gezicht. Ze pijpte me en ik likte haar klitje waardoor ze nog geiler werd.
Mijn schoonzusje ontmaagdNa enige tijd vroeg ik of ze wilde omdraaien. Ik pakte een condoom, deed die om en zei dat ze zelf mijn lul naar binnen mocht laten glijden. Heel voorzichtig deed ze dat en ging zachtjes op en neer. Ondanks haar maagdelijkheid bloede ze niet. Hoe voelt dat, vroeg ik haar. Lekker zei ze en het doet geen pijn. Ik zei dat ik ook nog even bovenop wilde en deed stiekem het condoom af. Ik had zo’n zin om dat natte strakke kutje puur natuur te voelen. Mijn lul was nog nat van het pijpen en ik gleed vrij makkelijk naar binnen. Ze was nog behoorlijk geil en merkte niet dat ik nu zonder condoom in haar zat. Heerlijk dat natte kutje, welke ik goed om mijn lul voelde. Het duurde dan ook niet lang tot ik klaarkwam. Ik spoot in haar en bij iedere lading kneep ze (enigszins van schrik) haar kutspieren samen…..dat maakte het klaarkomen nog heftiger. Heerlijk was het. Ik vroeg hoe ze het vond. Heerlijk dit had ik echt al veel eerder moeten doen, zei ze me. Mag ik je niet nog een keer lenen?
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
mijnzusje.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
21885 x gelezen.
49 x gestemd.
Rating van: 3.57
Auteur: Andre1982

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting