Gratis seks verhaal: Mijn Tante en Ik

Mijn Tante en IkMijn oom en tante zijn gescheiden, en ik heb altijd al gefantaseerd om met mijn tante te neuken. Dus ik ging op een willekeurige dag bij haar langs, ze was heel verbaasd. ''Wat doe jij hier?'' ik antwoorde met '' Niks, ik verveelde me thuis dus ik dacht ik kom ff langs''. (Normaal gesproken ga ik bijna nooit bij haar langs, alleen als er wat belangrijks is) Wij gingen binnen zitten een beetje zitte zappen en praten over koetjes en kalfjes. Het werd 12 uur en ze begon te gapen. Ik vroeg, ''heb je slaap?''. Ze zei ''jaa, ik ga me nest in, blijf jij hier slapen? want het is een beetje laat om naar huis te gaan''. Ik was natuurlijk dolblij dat zei dat aan me vroeg want ik wist namelijk niet hoe ik het moest vragen. Ze zei '' Je mag zelf weten waar je slaapt, logé kamer of op bank. wat jij lekker vind'' Ik bedankte haar en ze ging naar haar kamer toe om te slapen.
Mijn Tante en IkIk kreeg al gauw een stijve lul omdat ik wist dat we helemaal alleen waren en zij lag in bed. In begon me rustig af te trekken en ging een smoesje verzinnen om bij haar in bed te liggen. Ik deed de tv en lichten uit en ging naar haar kamer toe en vroeg, ''mag ik bij jou slapen? het is zo koud in de logé kamer?'', Ze antwoorde heel relaxed met, ''Ja tuurlijk, bed ik groot genoeg kom er maar bij''. Ik ging naast haar liggen en schoof tegen haar aan (lepeltje lepeltje dus). Ik vroeg '' dit vind je toch niet erg? want ik heb het echt koud!'' Ze zei '' nee hoor, ga je gang''.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn Tante en Ik Mijn Tante en Ik Mijn Tante en Ik Mijn Tante en Ik
Mijn Tante en IkIk wou zo graag met haar neuken dus ik zette maar een stap, ik ging rustig over haar buik strelen en speelde met haar navel piercing. Ik hoorde een heel stiekem gekreun en wist dat zei dit ook lekker vind. Ik ging telkens wat lager en ik kwam aan bij de rand van haar string. Ze tilde haar been een beetje op zodat ik er makkelijk bij kon. Toen wist ik dat ik beet had. Ik ging zonder pardon met m'n hand over haar string heen en voelde haar klets natte poesje!. ik streelde een beetje en deed haar bh uit. Er werd nog steeds niets gezegt, ze kreunde alleen een beetje. Ik liet een vinger in haar kutje glijden en vingerde haar. Toen het gekreun wat wilder werd deed ik haar string uit en ging met me hoofd tussen haar benen. Ik begon haar te beffen en duwde met tong zo diepmogelijk in haar poes. ik zoog aan haar clit en likte, ze begon te schokken en haar gekreun werd steeds harden. En toen hoorde ik ''Oooh jaa, niet stoppen, niet stoppen!!'' ik bleef likken en ze spoot een volle lading in me mond. Uitgeput lag ze daar op bed en ik deed m'n broek uit.
Mijn Tante en IkZe keek naar me lul en greep em gelijk vast, en begon de pijpen en masseerde me ballen met haar hand. Ze vroeg aan me of ik van speeldjes hield. Ik vroeg wat voor? Ze haalde 4 handboeien te voorschijn!? Ik wist niet wat ik moest doen maar toen ik naar het bed keek snapte ik het al gauw. Ze wou dat ik haar vastboeide aan het bed. Dus zonder aarzelen deed ik dat. Ik keek haar aan en zag dat ze machteloos was en dat maakte me nog geiler. Ik ramde mijn lul in haar poes en ze kreunde heel hard. Ik stootte alleen maar harder en harder ik kwam bijna klaar maar ik wou niet dat het zo snel over was. dus ik zei ik wil niet komen ik maak je weer los. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging liggen en zetten haar op m'n schoot. ze gleed heel rustig over mijn pik heen en begon te rijden. Ik zag haar tieten op een neer gaan en zag aan haar gezicht dat ze heel erg genot. Ik duwde haar achter over en ze ging op haar knieen. ik keek naar haar anus, ik zei tegen haar, ik wil van achter. ze zei helemaal niks terug. Dus ik nam dat aan als een ja. Ik zette mijn eikel tegen haar anus aan en begon hem rustig naar binnen te duwen. Ik merkte dat ze pijn kreeg maar ik bleef doorstoten. ik hield het niet meer en zei tegen haar, ''Ik kom! Ik kom!'', Ze zei spuit maar in me kont!. Ik stootte door en spuitte een volle lading in haar reet en viel achter over op het bed neer, ze stond op ging ff naar de wc en kwam even later terug. We lagen tegen elkaar aan en vielen in slaap. De volgende ochtend was het meteen weer raak en sinds dien neuk ik haar bijna elke dag!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
moedersneukenook.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
20617 x gelezen.
60 x gestemd.
Rating van: 3.52
Auteur: Dondie

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting