Gratis seks verhaal: Mijn vriendin en mijn favoriete hengst

Mijn vriendin en mijn favoriete hengstIk was een hele rijke vrouw. ik woonde op een reusachtig landgoed en in een reusachtig landhuis. achter dat landhuis stond een grote paardenstal met 6 boxen. in 4 van die boxen stonden merries en in de andere 2 boxen stonden hengsten. Ik had een beeldschone 18-jarige vriendin. die vriendin was 1,56 meter lang. ze woog 44 kilo. ze had zeer lang stijl pikzwart haar dat tot op haar billen viel. ze had grote groene ogen. ze had een zeer knap gezichtje met een supersensueel mondje met volle lippen. ze was superslank. ze had een perfect zandloperfiguurtje. ze had slanke benen en kleine voeten. ze had een superstrak bol rond kontje en ze had reusachtige volle ronde borsten. cupmaat E. ze heette Esther.
Mijn vriendin en mijn favoriete hengstEsther was smoorverliefd op mij en ze deed alles wat ik zei dat ze moest doen. Op een dag zei ik tegen Esther dat ze sexy lingerie en laarzen aan moest trekken. Esther trok toen een zwarte kanten jarreteltop, een zwarte kanten string, een paar zwarte zijden kousen en een paar zwarte leren laarzen met 15 cm hoge naaldhakken, die tot net boven haar knieën kwamen en die naar boven toe wijd uitliepen aan. toen Esther dat lingeriesetje en die laarzen aan had, nam ik haar mee naar de paardenstal. eenmaal in de stal liepen we naar de box van Khartoem. Khartoem was een reusachtig grote en gespierde zwarte hengst. hij was mijn favoriete hengst om op te rijden. eenmaal bij Khartoems box gingen we naar binnen. toen we in zijn box stonden zei ik tegen Esther dat ze op haar knieën naast Khartoem moest gaan zitten. Esther deed wat ik zei. ze ging op haar knieen naast Khartoem zitten. toen zei ik:,,Ok Esther, pak nu Khartoems penis maar beet, neem hem in je mondje en pijp Khartoem maar." Esther keek mij ontzet aan en ze zei:,,Wat? wil je echt dat ik deze hengst pijp?" ik zei toen:,,Ja, hoezo? wil je dat dan niet doen?" Esther zei toen:,,Nou, eigenlijk niet, maar voor jou doe ik het." daarna pakte ze Khartoems penis beet, nam ze die penis in haar mondje en begon ze Khartoem te pijpen, terwijl ze mij de gehele tijd strak aan bleef kijken. toen zei ik tegen Esther dat ze zichzelf moest vingeren tijdens het pijpen. Esther trok toen haar string opzij en ze begon zichzelf te vingeren. \

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn vriendin en mijn favoriete hengst Mijn vriendin en mijn favoriete hengst Mijn vriendin en mijn favoriete hengst Mijn vriendin en mijn favoriete hengst
Mijn vriendin en mijn favoriete hengst5 minuten later was Esther's kutje kletsnat en begon Khartoem te stijgeren. ik zei toen tegen Esther dat ze moest stoppen met Khartoem te pijpen. dat ze Khartoem moest laten stijgeren en vooruit moest laten lopen, zodat Khartoems voorbenen tegen de achtermuur van de box zouden komen te staan. Esther deed dat. toen stond Khartoem op zijn achterbenen, terwijl zijn voorbenen halverwege de achtermuur stonden. toen zei ik tegen Esther dat ze onder Khartoem moest gaan staan. dat ze Khartoems penis in haar kutje moest steken en dat ze zich door Khartoem moest laten dekken.
Mijn vriendin en mijn favoriete hengstEsther ging toen onder Khartoem staan. ze pakte zijn penis weer beet maar dit keer stak ze Khartoems penis niet in haar mondje maar in haar kletsnatte kutje. Khartoems reusachtige penis gleed diep Esther's kutje binnen. toen Khartoem merkte dat zijn penis in een kutje zat, begon hij Esther keihard te dekken. hij ramde zijn reusachtige penis keer op keer keihard in Esther's kutje. Esther begon toen luidkeels te kreunen van genot. een paar minuten later gierde Esther het uit van genot. ze riep:,,Oh ja Khartoem, ram die enorme pik van je keihard in mijn kletsnat en opgerekt kutje." en ,,Oh ja Khartoem, Neuk me keihard kapot." toen kwam Esther gierend klaar. nadat Esther was klaar gekomen ging Khartoem gewoon door met dekken. een paar minuten later kwam Khartoem ook klaar en spoot hij Esther's kutje zo vol met sperma dat de sperma met stralen uit Esther's kutje stroomde. nadat Khartoem was klaar gekomen, haalde Esther zijn penis uit haar kutje en kwam ze onder hem vandaan en liep ze wankelend naar mij toe.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
enormepikken.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
20791 x gelezen.
58 x gestemd.
Rating van: 2.83
Auteur: Eheij

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting