Gratis seks verhaal: Mijn zus en ik

Mijn zus en ikIk had als jongen altijd fantasieën over mijn zus die 10 jaar ouder was dan mij. Ondanks haar niet al te mooie uiterlijk voelde ik mij toch tot haar aangetrokken. Ik bevredigde mijzelf vaak bij de gedachte gepijpt of geneukt te worden door haar. Afijn, Ik was redelijk jong toen mijn fantasieën werkelijkheid werden. Mijn ouders waren voor hun huwelijksdag naar Amsterdam vertrokken en mijn zus kwam mij gezelschap houden. Mijn zus besloot een film te huren. Welke film we gehuurd hadden ben ik alweer vergeten.
Mijn zus en ikToen de film afgelopen was besloot ik te gaan douchen. Ik had haar die dag goed bestudeerd om mijzelf 's avonds even lekker te verwennen. Helaas hield ik het niet tot bedtijd uit en begon mijzelf onder de douche te bevredigen. Het was een riskante poging omdat er geen slot op onze badkamer zat. Toen ik mijn ogen gesloten had en naar mijn orgasme toewerkte kwam opeens mijn zus binnen om wat te vragen, maar ze kwam niet verder dan 'Weet jij of...'. Ze stond verbaasd van mijn lul naar mijn gezicht en terug te kijken. Ik kon aan haar zien dat ze zich vooral verbaasde over de afmeting van mijn geslachtsdeel die al een behoorlijke afmeting had voor een jongen van mijn leeftijd. Ze liep zwijgend weg en ik schaamde me dood. Toen ik klaar was met douchen ging ik naar beneden om de 'schade' op te nemen. Tot mijn grote verbazing kon ik mijn zus nergens vinden. Ik ging naar mijn kamer en ik zag haar daar liggen, compleet naakt en met haar vingers tussen haar benen. Ik voelde al snel een erectie opkomen en toen zij dat zag liep ze naar mij toe en deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Toen ze de stijfgeworden lul van dichtbij zag keek ze er vol verlangen naar.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Mijn zus en ik Mijn zus en ik Mijn zus en ik Mijn zus en ik
Mijn zus en ikToen de film afgelopen was besloot ik te gaan douchen. Ik had haar die dag goed bestudeerd om mijzelf 's avonds even lekker te verwennen. Helaas hield ik het niet tot bedtijd uit en begon mijzelf onder de douche te bevredigen. Het was een riskante poging omdat er geen slot op onze badkamer zat. Toen ik mijn ogen gesloten had en naar mijn orgasme toewerkte kwam opeens mijn zus binnen om wat te vragen, maar ze kwam niet verder dan 'Weet jij of...'. Ze stond verbaasd van mijn lul naar mijn gezicht en terug te kijken. Ik kon aan haar zien dat ze zich vooral verbaasde over de afmeting van mijn geslachtsdeel die al een behoorlijke afmeting had voor een jongen van mijn leeftijd. Ze liep zwijgend weg en ik schaamde me dood. Toen ik klaar was met douchen ging ik naar beneden om de 'schade' op te nemen. Tot mijn grote verbazing kon ik mijn zus nergens vinden. Ik ging naar mijn kamer en ik zag haar daar liggen, compleet naakt en met haar vingers tussen haar benen. Ik voelde al snel een erectie opkomen en toen zij dat zag liep ze naar mij toe en deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Toen ze de stijfgeworden lul van dichtbij zag keek ze er vol verlangen naar. Ze stond op en kuste mij uitbundig. Aangezien ik nog nooit echt gezoend had werd ik nogal overweldigd door het gevoel. Ze duwde mij al zoenend op m'n bed, waar zij mij ontdeed van mijn trainingsjack. Ze stopte met mij te zoenen en kuste langzaam naar beneden. Doen ze bij mijn tepels aankwam kuste zij ze, likte eraan en beet erop. Als ik me niet inhield zou ik daarvan al klaarkomen. Toen ze mijn beide tepeltjes een beurt had gegeven vervolgde ze haar weg naar beneden. Eenmaal aangekomen bij mijn lantaarnpaal kuste ze het topje van m'n lul. Ze sloot haar lippen om mijn lul en begon zachtjes te zuigen. Ze bewoog haar hoofd langzaam heen en weer en begon steeds harder te zuigen. Ik kreunde zachtjes en ze keek me met haar geile ogen aan. Ze zoog zo hard ze kon tot vlak voordat ik klaarkwam. Toen stopte ze, ze wou het bewaren voor later. Ik lag onderuitgezakt tegen ze muur aan, dwars over mijn bed. 'Nu mag jij mij verwennen' zij ze. Ik stond op en zij ging op mijn plaats zitten. Ik wist dat het tijd was om haar te beffen, terwijl me dit altijd erg vies leek. Ik zette mijn lippen op haar kut en wist niet echt wat ik moest doen. Ik begon haar gewoon te likken, hopend op het beste. Blijkbaar vond ze mijn maagdelijke gezuig en gelik wel fijn want ze kreunde hevig. Even later kwam ze klaar.
Mijn zus en ik'Ik wil dat je me neukt, zei ze hijgend tegen me.' 'Ik wil dat je me zo hard neukt dat de overburen er wakker van worden.' Nu was ze zo geil dat ze opstond en mij op mijn bed smeet. Ze ging bovenop mijn lul zitten en bewoog heftig heen en weer. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ze bewoog op en neer en ze kreunde zo hard dat het bijna pijn deed aan mijn oren. 'Ahhhh.. Neuk me harder.. Oh je bent zo geil' Ik voelde dat zij haar tweede hoogtepunt naderde en ik kwam eveneens bijna klaar. Toen we bijna tegelijk ons knallende orgasme hadden beleefd stapte ze van me af en ging naast me zitten. 'Ik heb hier zo lang naar verlangd' zei ze tegen me 'Ik ook. je weet niet hoevaak ik hier over gedroomd heb' Na 5 minuten ging ze zich wassen en naar het toilet. Hierna hebben we nog vaak seks gehad. Wil je die seksverhalen horen? Stuur me een mail en ik schrijf het wel even voor je op ;) jaimyiscool@hotmail.com
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
mijnzusje.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
21947 x gelezen.
44 x gestemd.
Rating van: 3.5
Auteur: Jaimy

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting