Gratis seks verhaal: Neuken met haar oom

Neuken met haar oomTanja was amper 18 jaren oud en ze ging logeren bij haar oom. Dat deed ze vroeger wel vaker, maar toen was haar tante erbij en was ze ook een stuk jonger als nu, dus was het ook wel leuk om te doen. Maar sinds het overlijden van haar tante was het een trieste bedoeling bij haar oom. Hij was alsmaar negatief en liep somber en klagend door het grote landhuis, waar ze woonden. Haar oom was rijk geworden met het schrijven van filmscripts. In ieder geval, Tanja had van haar moeder te horen gekregen dat haar oom al een stuk was opgeknapt en steeds maar naar “die kleine lieve Tanja” vroeg. Dat vond ze nou ook wel weer lief van haar oompje en zo besloot Tanja haar oom maar weer eens te plezieren met een bezoekje. De rit naar Limburg duurde ongeveer een uur of anderhalf en het was gelukkig niet druk op de weg, anders had het allemaal veel langer geduurd nog. Eenmaal aangekomen bij het landhuis, parkeerde ze haar auto aan de zijkant van het huis en liep ze door de voordeur toe, om vervolgens op de deurbel te drukken. Het duurde een aantal tellen, en ze wilde net vertrekken, toen de grote deur krakend openging en de basstem van haar oom weerklonk vanuit de deuropening. “Tanja, meissie, wat fijn dat je langs bent gekomen! Kom binnen, je zult wel moe zijn, na zo’n lange reis? Was het druk op de weg?”
Neuken met haar oom“Nou, viel wel mee hoor, ik ben blij u weer te zien oom.” Haar oom moest lachen. “Kom zeg, je bent een volwassen meid nu. Je mag wel je zeggen hoor, dat u gedoe…” Hij keek haar op een beetje geile manier aan vond Tanja. Maar dat zette ze al gauw van zich af, het was immers haar oom. Die zou nooit op die manier met haar bezig zijn. Haar oom liet haar zien waar ze kon slapen die avond, want Tanja had aangegeven dat ze een paar dagen zou blijven. Tanja bedankte haar oom en besloot voor het eten even een douche te nemen. Ze trok haar kleren uit en gooide deze op het bed. Ze wachtte tot het water heerlijk op temperatuur was en stapte door een stoomgordijn onder het water. Haar oom had het eten ondertussen opgezet en wilde Tanja even gaan waarschuwen, dat het zo klaar zou zijn. Hij beklom de trap naar boven en klopte op haar kamerdeur. Geen respons. Hij opende de deur en zag tot zijn genoegen een hoopje kleren op het bed liggen en hoorde het kletteren van water in de badkamer.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Neuken met haar oom Neuken met haar oom Neuken met haar oom Neuken met haar oom
Neuken met haar oomHeel stil en opgewonden sloop hij naar de badkamer en deed de deur een klein beetje verder open. Hij stond namelijk op een kier. Nu kon hij haar zien douchen, door een sluier van stoom heen. Ze stond met haar ogen dicht heerlijk te genieten van het warme water wat over haar lekkere jonge lichaam stroomde. Hij deed zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Langzaam en hitsig begon hij zich af te trekken. Kijkend naar haar kleine tietjes, die net in je handen zouden passen, haar strakke kontje waar iedere man wel zijn lul tussen zou willen drukken. Ze had vast nog nooit anaal sex gehad bedacht haar oom zich. Nu werd hij geil bij de fantasie dat hij bij haar onder de douche stond en ze zijn pik in haar toeliet. “Oompje.. Kom er maar lekker bij.” Wat?? Ze wist dat hij er stond? “Ik heb u allang gezien hoor. Wat een lekkere pik heb je daar, oompje. Kom je onder de douche?” in een mum van tijd had oompje zich uitgekleed. Zijn strakke pik ver vooruit. Hij kwam onder het warme water en zijn pik schrok even van de overgang van warm naar heel warm. Eenmaal gewend, net als de rest van zijn lichaam, reed hij tegen Tanja op. “Oompje, kom je in me? Ik ben al zo geil.” Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij trok haar billen een beetje van elkaar en Tanja stak haar kontje wat naar achteren. Zijn strakke pik vond al gauw de opening van haar jonge kutje en hij duwde zijn harde paal teder naar binnen.
Neuken met haar oom“Oh oompje, wat neuk je mij lekker. “ hij voelde hoe zijn pik harder werd. ‘Ah, lief nichtje van me… ik vindt het heerlijk om je te neuken ik…” Hij voelde zijn zaad al opkomen. “nee, oompje, wacht nog even…” Maar het was tevergeefs. Zijn harde pik spoot het tienerkutje helemaal vol en oompje schreeuwde het uit van inspanning en teleurstelling. “Ach oompje, het geeft allemaal niets hoor. Kom, ik zal je nog een beetje zuigen.”Ze ging door haar knietjes en sabbelde heerlijk aan zijn harde knots. Het meisje wist van wanten zeg! Heerlijk zoog ze aan het puntje van de eikel en slokte ze zijn pik helemaal tot achter in haar keeltje. Geweldig. Weer voelde oompje zijn zaad opkomen en omdat Tanja zichzelf al had zitten vingeren ondertussen, kwamen ze samen heerlijk klaar. Het eten was ondertussen al aardig verpietert, dus besloot het tweetal maar wat patat te halen. Na het eten zouden ze nog heerlijk nagenieten met elkaar op oompje zijn slaapkamer. Maar dat is uiteraard weer een heel ander verhaal.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
14442 x gelezen.
20 x gestemd.
Rating van: 3.3
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting