Gratis seks verhaal: Nieuwsgierig

NieuwsgierigEen tijd geleden had ik het met men beste maat over seks met jongens, ik had bij hem bekend gemaakt dat ik BI seksueel ben. Tot men grootste bewondering en opluchting ging hij er soepel mee om en zij hij dat hij het waardeerd dat ik het persoonlijk tegen hem heb verteld. Hij zij dat hij eerlijk gezegd wel heel nieuwsgierig is voor het zou zijn om seks te hebben met een jongen. Na dat gesprek hebben we het er een tijd niet over gehad.
NieuwsgierigNa een paar maanden logeerde ik bij hem. toen we in bed lagen vroeg hij zich af of ik "dat gesprek" nog kon herinnerren. Dat gesprek kon ik me nog herrinneren alsof het gister was. Ik vroeg me af waarom hij er zo op kwam. Hij zij: "Nou... ik wil je zeg maar pijpen" Toen schoot men pik omhoog, ik had nog nooit zo'n stijve gehad. Hij is gewoon een hele knappe vent en hij heeft een behoorlijk lekkere lul zover ik het gezien heb. Maar vooral het vertrouwen deed me heel erg veel.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Nieuwsgierig Nieuwsgierig Nieuwsgierig Nieuwsgierig
NieuwsgierigHij zij dat ik bij hem en bed moest komen en dat deed ik. Ik vroeg aan hem of hij een stijve had, hij zij: "nou nogal ja". hij beval me de onderbroek uit te doen en dat deed ik. Voordat ik het wist streelde zen vingers men voorhuid op en neer op men eikel. Dat voelde echt heerlijk, heerlijk soepel en precies zoals het hoord. Ik deed men benen wat uitelkaar zodat men ballen en men pik wat meer bewegings vrijheid hebben. Toen hij even lekker bezig was zocht ik met men naar zijn lekkere lul. Die had ik snel gevonden en deed het zelfde bij hem, aan zijn gehijg te horen vond hij het heerlijk. toen we even lekker bezig waren trok ik hem wat sneller en hij kreunde heel erg geil van genot.
NieuwsgierigLater deed hij dat ook bij mij en deed het zelfde. Toen ik bijna klaar kwam vroeg ik aan hem of hij me wil pijpen, hij aarzelde geen moment en dook onder de dekens en gaf me een heerlijke pijpbeurt. Wat was hij goed, zeker voor een eerste keer deed hij het echt super goed. Toen ik klaar kwam ging hij weer liggen en heb ik op zijn lekkere pik gesabbeld, het smaakte geweldig. Hij was ook heel erg fors soms moest ik wel even zachtjes bijten omdat ik het niet kon laten. Hij hijgde steeds harder en harder en uiteindelijk kwam hij kreunend klaar. Daarna gingen we weer verder met aftrekken later zijn we uitgeput in slaap gevallen. Dat was echt de beste seks die ik ooit had met een jongen!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8125 x gelezen.
11 x gestemd.
Rating van: 1.91
Auteur: Nicky

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting