Gratis seks verhaal: Omas ultieme ervaring

Omas ultieme ervaringIk was een dame van 63 jaar, altijd zeer warmbloedig temperament gehad en een echtgenoot waarmee we samen een open huwelijk hadden. We gaven elkaar de nodige vrijheid maar zorgden wel dat we onze partner niet nodilaas kwetsten. Mijn man vertoeft voor zijn werk soms voor een week in het buitenland. Ik weet dat hij niet lang zonder sekx kan en ik gun hem dan ook een slippertje. We probeerden beiden aan onze trekken te komen en zelf had ik ook een vaste vriend die ik regelmatig ontmoette ook als mijn man thuis was en we samen al eens leuke en geile trio\'s hadden. Ik waagde, mij ook al eens aan een one night stand. Maar toen ik 60 werd gebeurde er iets, een soort mid life crisis. Het cijfer 6 bezorgde mij faalangst, ik vond mijn lichaam niet meer mooi, mijn borsten verslapten, mijn buik en heupen vertoonden vetrolletje, de huid van armen en billen verslapte. Ik vond me niet meer aantrekkelijk voor de mannen en mijn seksuele verlangen verdween als sneeuw voor de zon. Met als gevolg een dieptepunt in onze relatie. Wat nu volgt is een waar gebeurd verhaal. Het is maandagmorgen, mijn man vertrekt voor een week naar Italië en ik, lig nog in bed. Het is nog nooit gebeurd dat mijn man mijn verjaardag is vergeten en ik wordt morgen 63 jaar. Hij komt in de slaapkamer, geeft me een kus op de wang en zegt: \"Ik vertrek nu naar Italië en kom pas vrijdag terug, je kent mijn gsm nummer als er iets speciaal is kun je me altijd bereiken en amuseer je goed terwijl ik weg ben.\" Ik ben woedend, hij rept met geen woord over mijn verjaardag, hij is dit nog geen enkel jaar vergeten maar nu omdat hij niet mag seksen, tel ik niet meer mee. Ik zin op wraak. Ik stap uit bed en neem een douche. Ik sta versteld als ik in de keuken kom, een mooi versierde ontbijttafel met een ruiker bloemen en naast heglas fruitsap ligt een brief. Het is een verrassing, hij is mijn verjaardag dan toch niet vergeten. Ik lees de brief: \"Liefste vrouwtje, ik hou nog altijd evenveel van u als de dag dat we huwden. Jij bent voor mij de mooiste vrouw op de wereld ook al zie je een rimpeltje hier of daar; het verhoogd alleen maar jou charmes. Gelukkige verjaardag bij uw 63e levensjaar die u alleen maar mooier en wijzer maakt. Ik heb een verassing voor jou in petto, deze avond omstreeks 20 uur krijgt u bezoek van een persoon die bedreven is in spirituele massage en hypno therapie. Laat u maar eens goed verwennen en geniet ervan het zal u opmonteren; Veel kusjes van uw liefhebbende echtgenoot.\" Nu begrijp ik de woorden \'en amuseer u terwijl ik weg ben\'.
Omas ultieme ervaringIk ben benieuwd wat mij te wachten staat, de uren kruipen traag voorbij. Nu de middag neem ik een lang en warm bad en scheer mijn intieme lichaamsdelen, wat ik altijd al heb gedaan. Ik trek een sexy outfit aan, een doorschijnende beha met halve cup die mijn grote bruine tepels accentueren, een bijpassende doorzichtig minuscuul slipje en daarover een minirok en doorzichtige witte blouse met diep uitgesneden V-hals. Ik wil er mooi opgewekt en fris uitzien voor mijn geheime bezoeker, is het een man of een vrouw? het is me om het even ik heb toch biseksuele gevoelens en voor, het eerst in jaren voel ik opnieuw die kriebels in mijn buik. Ik vergeet al die ouderdomskwaaltjes en wil nog eens genieten van misschien geile geneugden. Het is klokslag 20uur als de deurbel gaat. Het is een man, niet groot zo\'n 1m60, donker haar en een Aziatisch type en heeft een valiesje bij. Ik nodig hem uit in het salon en bied hem iets aan te drinken, hij opteert voor een cognac en ik neem er ook een. Hij stelt zich voor als Yokoo, een Japanner die naar België is gekomen met een tijdelijke verblijfsvergunning voor zijn studies maar hier is blijven wonen. Hij is bedreven in hypnose therapie en seksuele heling waarbij hij mensen probeert terug te brengen naar vroegere seksuele stadia waarin ze uitermate hebben genoten en deze aangename fase terug in het huidig leven in te schakelen. Hij verontschuldigt zich over de soms intieme vraagstelling over de meest seksuele, mentale en emotionele momenten in mijn leven waar ik mij voor honderd procent heb in uitgeleefd en het meest van heb genoten. Het is noodzakelijk om die te kennen om die tijdens de therapie in te lassen en terug op te rakelen zodat ik naar de toekomst toe ook van die mooie momenten zou kunnen genieten alsof, ze nooit zijn weggeweest. Ik begrijp niet veel van deze theorie maar gezien mijn man deze Yokoo in vertrouwen heeft genomen, heb ook ik een blindelings vertrouwen in de Japanner, ik wil terug mijn leven van vroeger en genieten van de seks. Yokoo vraagt me mijn bloes uit te trekken en zijdelings op een stoel plaats te nemen. Zelf heeft hij zijn T-shirt en broek uitgetrokken en staat hij daar allen in een slip. Hij laat wat olie op mij schouders en rug druppen en drukt met zijn duimen op mijn slaap, en gevoelige plaatsen in mijn hals en op de schouders. Hij masseert deze lichaamsdelen, ik voel alle stress uit mijn lichaam wegvloeien.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Omas ultieme ervaring Omas ultieme ervaring Omas ultieme ervaring Omas ultieme ervaring
Omas ultieme ervaringmijn beha los op de rug. Wat olie op zijn handpalmen en mijn rug wordt intens gemasseerd, ieder wervel wordt behandeld tot tegen mijn stuit. Hij gaat terug naar boven over mijn hals en schouders om zijn vingers naar voor te verplaatsen, Mijn beha is naar onder gevallen en zijn volle handen nemen mijn borsten, hij neemt de tepels tussen vinger en duim, rolt die en trekt er aan. Hij vraagt om naar de slaapkamer te gaan om gemakkelijker te kunnen werken. Op het bed spreidt hij een groot plastiek laken om de lakens niet vettig, te maken en vraagt me om, mijn rok uit te trekken en op min buik te liggen. Intussen heeft hij wierkook en een 10-tal theelichtjes laten branden om de ruimte te reinigen van alle negativiteit. Ik moet op bed liggen op mijn buik. Hij begint opnieuw mijn rug te masseren nu nog intenser en daalt zo af naar onder, de lenden, de heupen de dijen en verder naar beneden de benen en voeten. Zijn handen glijden opnieuw naar boven om dan in één ruk mijn slip over mijn benen en voeten te trekken. Ik lig nu gans naakt. Hij masseert mijn heupen en de binnen en buitenkant van de billen die hij uit elkaar trekt, ik voel zijn vingers glijden tussen mijn reet en een vingerkootje die in mijn kontje glijdt. Hij trekt mijn bene uit elkaar en zo kan hij gemakkelijker de binnenzijde van de billen bewerken. Hij vraagt me op de rug te keren en begint nu de borsten te masseren, hij rolt en trekt aan de tepels die intussen rechtop staan. Ik voel me geil worden maar probeer het te verbergen. Hij trekt de tepels uit tot het maximum en neemt uit zijn valies een zuigpompje en plaatst die op mijn tepels waardoor die in lengte bijna verdubbelen; het doet pijun maar ik durf het hem niet zeggen. Dan neemt hij kleine rubberen ringetjes die hij met een speciaal pincet over mijn tepels schuift die nu meer dan 2 cm lang zijn ten slotte plaatst hij op het resterende gedeelte van de tepel nog een tepelklem zodat de ringetjes er niet kunnen afglijden. De ganse tijd praat hij op mij in dat ik een mooie vrouw ben en een goddelijk lichaam heb dat vraagt om te genieten. Ik heb veel erotische ervaring opgedaan zodat mijn lichaam ook veel kan teruggeven. Ik ben een godin van de liefde bij de mannen hun verstand op hol brengt. Iedere man zowel jong als oudere geilen op mijn lichaam en willen er bezit van nemen. Alle vrouwen en hjonge meisjes zijn jaloers op mijn lichaam waarmee ik alle mannenhoofden en vrouwelijke blikken op hol breng. Yokoo heeft me in een vorm van extase gebracht, ik ben onder hypnose. Hij vertelt me dat ik na deze seance mij alles helder zal herinneren en er mijn verder bestaan zal naar instellen. Ik voel mijn lichaam gloeien en de geile sappen doordringen mijn slipje. Hij drukt zijn vingertoppen onder mijn ribben, mijn borsten staan bol, hij neemt een koord uit zijn valies en snoert mijn borsten af, die staan nu niet meer bol maar hebben meer het model van een peer. De borsten en tepels staan onder spanning en voelen pijnlijk aan.
Omas ultieme ervaringZijn handen glijden naar mijn buik, strelen mijn navel en maken er kringetjes, het is alsof hij mijn darmen kneed naar onder toe en zijn vingers raken mijn slip die hij tergend traag over mijn benen en voeten trekt. Hij beroerd mijn kutlipjes en voelt de geile sappen. Hij vraagt om naar de badkamer te stappen en over de wc-pot te zitten met mijn rug naar hem gericht. Hij heeft een lange darm in zijn handen, laat het water van het bad lopen tot het op een lauwe temperatuur is en koppelt de darm aan de badkraan. Dan plaatst op het uiteinde van de darm een canule en laat er wat olie over druppen. Hij duwt de canule tussen mijn billen tot diep in mijn sterretje. Dit is een zuiverings ceremonie om alle onreinheden uit mijn lichaam te scheiden, zegt hij en ik moet nu mijn billen dicht knijpen zodat het water niet kan terugvloeien. Ik voel het water in mijn darmen stromen, het is alsof ze op springen staan. Hij draait de kraan dicht, wacht enkele minuten en trekt de kanule in één ruk uit mijn endeldarm. Ik moet alles eruit persen gebied hij me zodat alle onreinheden uit mijn lichaam zouden worden gescheiden, het is een mengeling van vuile bruine smurrie. Dat ritueel herhaalt hij nog 2 maal tot het water helder is. In de slaapkamer moet ik opnieuw op mijn rug liggen. Hij begin met geoliede handen mijn kutje te strelen, trekt de kutlipjes open om bij de clitoris te komen dat hij tussen duim en wijsvinger drukt en trekt. Ook hier zet hij een mini zuigpompje op de clitoris dat en een mum van tijd 1 cm lengte krijgt en ook hier plaatst hij een klemmetje op, zodat het klitje zijn lengte behoud. Nu maakt hij aan de tepelklemmen en aan het klitje een ketting welke hij met elkaar verbindt. Hij plaatst 2 trileitjes met afstand bediening in mijn kutje en in mijn aars duwt hij een plug dildo. De tepelklemmen en de klem op mijn klitje worden met een kettinkje verbonden en aan een batterij aangesloten. Hij wrijft op mijn klitje en op mijn kutlipjes wat cocaïnepoeder (wat hij me achteraf vertelde). Hij zet nu alles onder stroom, de trileitjes in mijn kutje, de anaalplug en de klemmetjes op tepels en klitje. Mijn ganse lichaam begint te trillen, de spanning hoopt zich op en brengt mij tegen een super orgasme aan. Mijn borsten en tepels voelen aan of ze zullen openspringen, mijn klitje, kutje en aars staan in brand. Het begint zwart te zien voor mijn ogen, mijn buik wipt op en neer en plots springt gans mijn lichaam naar omhoog, ik krijg een super orgasme, een climax zoals ik nog nooit heb beleefd en die ik nooit, meer, zal beleven. Het orgasme blijft zich herhalen en duurt minuten lang, tot ik bijna het bewustzijn verlies, ik ben volledig uitgeteld. Mijn lichaam is als een slappe vod maar super voldaan. Yokoo haalt de trileitjes uit en verwijderd de anaalplug en ook het klemmetje op mijn klitje. Het doet pijn, maar waarvan ik heb genoten laat deze pijn vlug wegebben. Dan worden de koorden van mijn borsten gehaald die hun peervorm nog een tijdje behouden. Als laatste worden de tepelklemmen verwijderd, de tepels doen erg pijn maar hij wrijft er een zalf op die de pijn bijna onmiddellijk laat overgaan in genot. Hij streelt over mijn ganse lichaam en is een genotvol naspel. Hij knielt tussen mijn benen en drukt zijn mond tegen mijn kutje, likt de geile sappen van tussen de lipjes en likt alle geile sappen uit mijn kutje om dan zijn tong diep naar binnen te drukken. Hij brengt zijn mond tot tegen mijn lippen en kust me innig om dan zijn tong met sappen diep in mijn mond te drukken. Ik smaak nu mijn eigen geile sappen. Ik voel me als een eenheid geworden en heb er maximaal van genoten. Yooko ziet, er voldaan uit en vraagt: \"Hoe smaken jou de sappen van genot die je op 63-jarige leeftijd nu opnieuw als een 40-jarige geile vrouw hebt mogen herbeleven. Ik heb diverse seksuele ervaringen uit uw 40e levensjaar in één sessie gebracht zodat je ze nu gelijkertijd hebt kunnen herbeleven. Ik verzeker u dat in de toekomst niet meer hoeft verlegen te zijn over uw lichaam of de verleidelijkheid naar de mannen. Persoonlijk heeft u mij als 30-jaar jongere man in vervoering gebracht en mij laten genieten van de aantrekkingskracht, de pracht en het geil van uw lichaam.\" Ik wil u nog een kleine anekdote vertellen uiy mijn beroepsleven, mijn oudste patiente was een dametje van 81 jaar, ze was al 15 jaar weduwe en haar kutje was zo droog als kurk. 6 Maand geleden heeft ze bij mij een sessie gevolgd en vorige week schreef ze mij een brief dat ze het nu nog aandurft om een trio te vormen met 2 jonge mannen van 30 jaar uit haar vroegere vriendenkring die haar de laatste tijd zo sexy en aantrekkelijk vinden\". Ik heb Yokoo gevraagd of hij de nacht met mij wilde doorbrengen. De ethiek verbiedt dat hij met patienten iets begint maar voor mij heeft hij een uitzondering gemaakt. Ik heb die nacht de liefde bedreven en het aantal orgasmes dat ik in die ene nacht heb beleefd kon ik niet bijhouden. Hij heeft me vaginaal, oraal en anaal alle sterren laten zien die aan het firmament staan. Dit is een echt gebeurd verhaal, ik ben nu 68 jaar en nog altijd seksueel actief . Samen met mijn man zijn we al 2 maal op clubbezoek geweest en doen we terug aan trio ook met jonger mannen en soms ook met 2 vrouwen. Nu weet ik dat bij een vrouw het gebrek aan zin in seks meestal tussen de oren zit. Ze moeten durven aanvaarden dat iedere leeftijd zijn charmes heeft en dat veel jonge mannen vallen op rijpere vrouwen. Vele geilende jonge hengsgten (mannen) kunnen nog heel wat ervaring opdoen bij oudere op lust geilende slejtes boordevol ervaring.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
metjekutindevut.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
23653 x gelezen.
65 x gestemd.
Rating van: 3.65
Auteur: Anoniem

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting