Gratis seks verhaal: Onder dwang

Onder dwangTheo las erg veel seksverhalen en rukte zich daar op zeer regelmatige basis op af. Het doosje met tissues wat naast zijn bed stond, was dan ook regelmatig aan vervanging toe. Hij was vrijgezel en had een lelijk voorkomen. Dat was niet hard, maar realistisch. Hij had gewoon een enorme zelfkennis en dat was dan weer één van zijn enorme pluspunten. Een ander enorm pluspunt was zijn geslachtsdeel. Hij had een pik van 28 cm als hij hard was en dat had menig webcam dame al goed kunnen bekijken. Maar nu wilde Theo gewoon een keertje echt lekker van bil en dan wel met een echte vrouw. Hij wist van zichzelf dat het gewoon even aanspreken van vrouwen niet iets ging worden. Theo was nou zó enorm geil en opgewonden geworden, dat hij had besloten een vrouwtje onder dwang te nemen. Hij had net een seksboekje gekocht waar een verhaal in stond over een man, net als hij, die ook geen seks krijgen kon en daarom maar besloot een meisje onder dwang te gaan pakken. Het verhaaltje liet niet echt zien hoe je zoiets aan moest pakken, maar Theo wist wel raad.
Onder dwangHij besloot te wachten tot het avond was en dan zou hij zich voor de plaatselijke sportschool in de bosjes schuil gaan houden. Het was namelijk Woensdag en dat was de dag waarop jong meiden zich tegoed deden aan de fitness apparatuur in de sportschool. Ongeveer om 22.00 uur zouden ze allemaal naar huis gaan. De meeste meiden waren een jaar of 23 en dat was echt een enorm geile leeftijd zo vond Theo. Maar daar kwam plots een meisje aan wat hij kende. Ze kwam niet uit de sportschool maar werkte bij hem in het winkelcentrum, achter de kassa. Ze heette Gina en was 19 jaren jong, had een perfect lichaam en was al jaren de aftrekbabe van Theo. Theo bedacht zich geen moment toen ze voorbij kwam lopen. Hij stak zijn armen uit en trok Gina onmiddellijk bij hem in de bosjes en snoerde haar de mond door een doek tussen haar lippen te proppen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Onder dwang Onder dwang Onder dwang Onder dwang
Onder dwangHet meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek. Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan. Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren. Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken. Ze voelde nu hoe de voor haar vreemde man harder begon te neuken en ze mertke dat hij zijn lul nu weer in haar nauwe kutje duwde.
Onder dwangHij neukte harder en wilder, harder en wilder, totdat ze helemaal suf geneukt klaarkwam, tegen haar wil, onder dwang. Ze voelde nu hoe Theo zijn zaad diep in haar buikje spoot. Lam en verdwaast liet Theo haar achter daar in de bosjes voor de sportschool. Hij zou haar nog vele malen meer gaan neuken, net zo lang tot ze hem echt wilde, zonder masker voor. Theo kon haast niet langer wachten tot de volgende dag.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
56615 x gelezen.
168 x gestemd.
Rating van: 2.08
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting