Gratis seks verhaal: Ontmaagd in de duinen

Ontmaagd in de duinenIk was op vakantie op Ameland met mijn vader, opa en moeder. We zaten in een kleine chalet en mijn vader ging wandelen op het strand. ik wou niet mee en mama en opa bleven ook thuis. Dus ik zat op de bank met de DS van mijn zusje die bij een vriendin was en dus niet mee ging. Opeens hoorde ik vanuit de slaapkamer een raar geluid....
Ontmaagd in de duinenMijn moeder kreunde heel hard. Ik sloop naar de slaapkamer en de deur stond op een kiertje. ik zag mijn opa die seks had met mijn moeder. hij stootte hard naar binnen. snel rende ik naar buiten, ik liep meteen naar het strand en ging in de duinen zitten. Mijn opa kwam tien minuten later aanlopen. "Het spijt me dat je dat moest horen. Maar we doen het al heel lang, ik heb je mama ook ontmaagd." Vertelde hij. Oké, ik wou het niet horen, dit werd echt te veel. Zelf was ik nog een maagd en ik wou dit gesprek niet. Dus stond ik op en liep dieper de duinen in, waar ik helemaal niet mocht komen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Ontmaagd in de duinen Ontmaagd in de duinen Ontmaagd in de duinen Ontmaagd in de duinen
Ontmaagd in de duinenMaar ik wist dat opa achter me liep. Ik ging weer zitten en opa pakte mijn armen. "ik wil jou ook ontmaagden." Zei hij prompt. Ik wist niet wat ik hoorde! maar ik was jong en heel naief. "Ik zal voorzichtig doen, maar ik wil het." Zei hij nog eens. Zonder wachten duwde hij me achterover. zijn hand verdween in mijn korte broekje en ik voelde zijn vingers aan mijn kutje. ik stribbelde behoorlijk tegen maar mijn broekje was uitgegaan en ik voelde opwinding omhoog komen. Ik kwam half omhoog en zag dat opa helemaal naakt was. ik trok mijn shirt uit. Ik pakte zijn lul en voelde hoe hard hij was. Opeens hoorde ik mijn vaders stem. "Cathy, wat is dit?" Hij keek me vreemd aan. "Johan, ik ontmaagd je dochter." Zei mijn opa zomaar. "Wil ze dat?" "Misschien een beetje." Mijn vaders lippen krulden omhoog ik een grijns. "Toe dan maar, ik kijk wel toe, misschien wil ze mijn lul wel het eerst voelen." ik keek naar de twee mannen die mij wouden ontmaagden. Mijn familie! Ik voelde me geil en ik zei: "Pappa, jij krijgt de eer."
Ontmaagd in de duinenOpa ging in het zand zitten en mijn vader maakte zijn lul goed hard. Ik deed mijn benen uit elkaar en mijn vader zocht de 'opening' naar mijn maagdelijkheid. twee seconden later voelde ik een harde lul in me gaan. een kreun kon ik niet binnenhouden. Door deze lul ben ik verwekt dus waarom zou het slecht zijn? hij pompte hard op en neer en riep dingen als : "Ja, lekkere slet, hmmm, ja ja!" Opa was opgestaan en beval me zijn lul te pijpen omdat ik teveel kreunde. ik nam zijn lul in mijn mond en voelde nog steeds een harde paal in en uit gaan. de seks was lekker. opa ging op me liggen mijn zijn kont mijn kant op en begon mijn klitje te likken. ik likte uit geiligheid zijn ballen hij had zichzelf blijkbaar afgetrokkken en gestopt vlak voor het hoogtepunt want even later voelde ik een vloeistof over mijn buik glijden. Ik kwam schokkend klaar en we kleedden ons snel aan. dit was mijn verhaal. echt gebeurd!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
geileopa.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
22347 x gelezen.
44 x gestemd.
Rating van: 2.41
Auteur: Annemijn S

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting