Gratis seks verhaal: Ontmoeting onder de douche

Ontmoeting onder de doucheEen aantal jaren geleden woonde ik in een studentenhuis waar behalve een andere jongen ook twee meiden woonden. Carola was echt mooi om te zien. Slank figuurtje, lang stijl zwart haar en blauwe ogen. Het was een gezellige tijd. Regelmatig maakten we het laat en dronken we samen een paar biertjes voor het slapen gaan. Op een donderdagavond kwam ik 's nachts laat thuis van het stappen. Ik wilde nog even gaan douchen voor het slapen gaan. In alleen mijn boxershort liep ik, enigszins beneveld door de drank, de douche op. Zodra ik de deur openmaakte hoorde ik een hard gegil. Toen zag ik pas dat Carola onder de douche stond! Ze was vast vergeten de deur op slot te doen. Snel deed ik de deur dicht. In de paar seconden dat ik haar had gezien, was me natuurlijk niet ontgaan hoe mooi ze was. Haar heerlijke borstjes, cup c. Haar lekkere strakke buikje. Haar lekkere kaalgeschoren kutje. Bij de gedachte aan al dat moois begon er spontaan iets te groeien in mijn broek. Ik ging mijn slaapkamer in, wachtend tot Carola klaar zou zijn. In afwachting van mijn kans om te douchen ging ik op bed liggen. Ik kon het beeld van die prachtige Carola niet uit mijn hoofd zetten. Enigszins getergd begon ik me af te trekken, liggend op mijn rug, terwijl ik me voorstelde hoe Carola mij aan het berijden was. Er kwamen al wat druppels voorvocht uit mijn pik.
Ontmoeting onder de doucheVolkomen onverwacht ging de deur open! Het was Carola die in de deuropening stond, in haar badjas dit keer. Met grote ogen zag ik haar naar mijn pik kijken. "Ik wilde eigenlijk zeggen dat de douche vrij is" stotterde ze. "En dat je je niet bezwaard hoeft te voelen dat je me gezien hebt". "Maar blijkbaar voel je je niet bezwaard". Ik knikte een beetje verlegen. Toen barstten we allebei in lachen uit. Ze kwam bij me op bed zitten. Haar badjas viel een beetje open. Ik had vrij uitzicht op haar heerlijke kutje. Zachtjes legde ze een hand op mijn buik. Met de andere hand leidde ze mijn hand naar haar borsten. "Hier, die wilde je toch altijd al vastpakken?". Mijn handen gleden over haar heerlijke tietjes heen. Haar tepeltjes liet ik door mijn vingers glijden. Zachtjes zoende ze me op mijn mond. "Ik wil best neuken" zei ze. "Alleen niet met een bezwete kerel die net uit de kroeg komt. Ga jij eerst maar eens douchen". Ik liep naar de douche. Natuurlijk ging Carola mee. Toen we allebei naakt onder de stromende douche stonden begonnen we elkaar wild te zoenen. Mijn handen gleden over haar billen en haar borsten. Mijn stijve lul zat ingeklemd tussen onze lichamen in. Ik leunde half tegen de muur.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Ontmoeting onder de douche Ontmoeting onder de douche Ontmoeting onder de douche Ontmoeting onder de douche
Ontmoeting onder de doucheCarola kwam over mijn rechter dijbeen heen zitten en al gauw was ze met haar hete spleetje over mijn gespierde dij aan het schuren. Intussen pakte ze mijn pik tussen haar handen en begon ze met haar duim rondjes over mijn eikel te draaien. Ik pakte de sproeier van de douche en zette de douche vol open. Ik richtte de straal op haar op en neer gaande klitje. Carola's gezicht was helemaal rood aangelopen van opwinding. Ze begon met haar lichaam te schokken. "Ooh, ja dat doe je goed. Zo geil ben ik nog nooit geweest. Ooh, ja, ik kom klaar". Ze schreeuwde het uit terwijl ze klaarkwam. Mijn pik stond inmiddels op het punt om een geweldige uitbarsting te beleven. Carola leunde voorover tegen de muur. Ik ging achter haar staan. Met mijn linkerhand spreidde ik haar schaamlipjes. Langzaam bracht ik mijn pik naar binnen. Toen ik helemaal in haar zat stopte ik even met bewegen. Ik wilde optimaal voelen hoe haar kutje mijn pik omsloot. Intussen begon ik met mijn duim over haar klitje heen te bewegen.
Ontmoeting onder de doucheCarola kon elk moment opnieuw klaarkomen en ze wilde wild op en neer gaan. Ik hield haar echter in bedwang. Ik tergde haar tot het uiterste. Ik zat aan haar klitje, aan haar tepels, ik zoende haar in haar nek terwijl mijn stijve pik in haar kutje zat. Maar ik stootte niet. Ik voelde hoe het geilvocht langs mijn pik uit haar kutje naar buiten stroomde. En ik voelde hoe alle energie die in haar lichaam was zich samenbalde. Ik wilde haar nog langer in bedwang houden, maar ik hield haar niet meer tegen. Ze begon wild te schokken, alsof een goddelijke macht bezit van haar had genomen. Ondertussen begon ze achteruit bewegend over mijn pik heen te rijden. Mijn pik zwol nog meer aan en het moment dat niet meer tegen te houden was kwam steeds dichterbij. Ik spoot niet alleen mijn pik leeg, maar mijn hele lichaam zo leek het wel. Pas toen Carola en ik bekomen waren van ons orgasme zagen we dat we niet alleen waren op de douche. Ook onze twee huisgenoten hadden elkaar zojuist lekker klaargemaakt op de douche.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9844 x gelezen.
35 x gestemd.
Rating van: 3.89
Auteur: Peter

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting