Gratis seks verhaal: Op wandelvakantie met Dorien

Op wandelvakantie met DorienDorien en ik hadden allebei dezelfde wandelvakantie geboekt. We gingen mee voor met gezellige en sportieve groepsreis. Het was Dorien natuurlijk niet ontgaan dat ik haar in het verleden regelmatig stiekem bewonderende blikken had toegeworpen als we elkaar in de kroeg tegenkwamen. Natuurlijk liepen we vaak samen tijdens de vakantie. Meestal liepen we naast elkaar, maar soms liet ik haar bewust vóór me uit lopen zodat ik haar mooie figuurtje nog eens goed kon bewonderen. Onder haar strakke broekje kwamen twee prachtige vrouwenbenen tevoorschijn. Ik moest regelmatig de impuls weerstaan om haar vast te grijpen en mijn onderlichaam tegen haar heerlijke billetjes aan te rijden.
Op wandelvakantie met DorienNatuurlijk moesten we allebei weleens op gezette tijden naar de WC. Meestal deden we onze behoefte ergens in de bosjes. Op een gegeven moment ging Dorien weer de bosjes in om te plassen. Ik moest ook, dus ik ging ook de bosjes in. Puur toevallig kwam ik in de bosjes Dorien weer tegen, die net haar broekje naar beneden wilde doen en wilde gaan hurken. Nou ja, wat is toeval. "Sorry" zei ik. "Geeft niet" was haar antwoord. Toen stroopte ze gewoon haar broekje naar beneden en ging ze voor me op haar hurken zitten, me een blik gunnend op haar heerlijke spleetje. "We kennen elkaar nou zo goed dat ik me voor jou niet hoef te schamen". Al gauw begon ze met een dun straaltje te plassen, dat al gauw in kracht aanzwol. "Wat sta je te kijken, vind je het geil of zo?" Ik knikte.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Op wandelvakantie met Dorien Op wandelvakantie met Dorien Op wandelvakantie met Dorien Op wandelvakantie met Dorien
Op wandelvakantie met DorienSprakeloos stond ik naar het tafereel te kijken. Toen ze uitgeplast was stond ze weer op en deed ze haar broekje weer aan. "Nou wil ik natuurlijk ook naar jou kijken". Ik opende mijn gulp en mijn lul die al aardig stijf geworden was sprong naar buiten. "Ai, zo kun je niet plassen natuurlijk" zei ze, terwijl ze op me afliep. Ze kwam naar me toe en begon me te zoenen. Ondertussen begon ze me lekker af te trekken. Ik kon het niet laten en legde een hand op haar billen, terwijl ik met de andere haar broekje in ging. Ik begon haar lekker te vingeren en ik zag dat ze al behoorlijk opgewonden begon te raken. "First things first" zei ze. "Jij moet ook nog plassen en dat kan alleen als je pik slap is". Ze voerde het tempo waarmee ze me aftrok op, terwijl ze met haar andere hand rondjes om mijn eikel draaide. Al gauw kwam ik klaar en viel er een grote klodder sperma op de zachte bosgrond. Mijn pik verslapte iets zodat ik kon beginnen met plassen. Dorien had mijn pik nog steeds vast terwijl er een grote straal zeik uit kwam. Ik plaste maar Dorien bepaalde de richting. Ze richtte de straal op haar bovenlijf. Haar topje werd helemaal doorweekt van mijn zeik. Door haar kleren heen kon ik zien dat ze behoorlijk harde tepels had. Ik begon haar heerlijke borsten te masseren terwijl ik Dorien tegen me aandrukte en de laatste zeik nog uit mijn pik liep.
Op wandelvakantie met DorienHaar en mijn broek hielden het ook niet droog. Mijn pik zwol alweer aan terwijl ik Dorien haar broekje omlaag stroopte en ik haar heftig begon te vingeren. Zo opgewonden was ik in geen tijden meer geweest. Ze scheurde zowat alle kleren van mijn lijf en beval me naakt op mijn rug op de bosgrond te gaan liggen. Daar lag ik dus, met mijn kloppende pik recht omhoog, wachtend op de verlossing die Dorien me zou gaan bieden. Maar ik moest nog even geduld hebben. Doorien liep naar de dichtstbijzijnde boom toe, sloeg haar armen er omheen en begon met haar onderlichaam tegen de boom de rijden. Ze schuurde met haar spleet langs de stam. Haar lichaam begon al te trillen terwijl de stam van de boom nat werd: een mengsel van boomhars en het geilvocht van Dorien. Kreunend kwam ze klaar, terwijl het geil langs haar benen droop. Toen kwam ze naar mij toe. Ze kwam met haar vagina boven mijn pik zitten en stopte hem tergend langzaam naar binnen. Toen hij er eenmaal helemaal in zat begon ze me wild te berijden. We schreeuwden het hele bos bij elkaar toen we klaarkwamen. Pas toen we klaar waren waren we weer genoeg bij zinnen om te bedenken dat we geen droge kleren meer hadden om aan te trekken.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
zeikmijnbekvol.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13681 x gelezen.
58 x gestemd.
Rating van: 3.21
Auteur: Peter

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting