Gratis seks verhaal: Opgesloten en misbruikt


Opgesloten en misbruiktZe was al drie uur opgesloten in een ruimte, die het meest op een kelder leek. Ze hadden haar al geslagen, bespuugt en ook ondergekotst. Ze voelde een klonterige, stinkende massa in haar haren en het droop langzaam haar oren in. Ze was geblinddoekt en wist niet waar ze precies was. Ze hadden haar gewoon van de straat geplukt, midden op de dag en niemand die iets had gedaan. Dat vond ze toch wel erg verschrikkelijk. Maar dat alles was niets, vergeleken met wat ze zeiden dat ze met haar zouden doen. ?Eerst gaan we je opsluiten en laten we je alleen in het donker achter. Dan gaan we je eerst eens lekker vernederen. We spugen je onder,en pissen over je heen.? Dat was waar ook! Ze hadden haar tieten bloot gelegd en er overheen gepist. De vieze stank van drank en urine zat op haar huid. Haar ogen hadden ze ook geraakt en die brandden nu nog. ?later komen we terug en gaan we alles met je doen, wat je nooit zou durven dromen.? Ze hoorde de mannen van de trap afkomen. Het waren er 5 en allen waren gekleed in leer. Zwepen, touwen kettingen hadden ze bij zich. Allemaal droegen ze een masker waardoor je alleen hun mond, neus en ogen zag. E?n van de mannen pakte een grote sleutelbos en opende haar kooi.
Opgesloten en misbruiktZe wilde op dat moment meteen wegrennen, maar de man sloeg haar vol in haar gezicht met de sleutelbos, waardoor ze bloedend achterover viel en wegkroop in een hoekje, huilend en bang. Alle mannen liepen nu op haar af en begonnen haar van alle kanten te schoppen en te slaan met zwepen en touwen. Niet met de kettingen, daarmee begonnen twee mannen haar vast te maken, zodat ze met armen en benen gespreid vastgeketend zat. Een man een enorme neus liep naar de hoek van haar ?kooi? en deed daar zijn broek uit, pakte een soort van po, hurkte erboven en begon te schijten. Een smerig, knetterend geluid kwam uit zijn kont en al gauw stonk het hele hok naar zijn schijt. De man kwam met de po aanlopen en duwde deze onder haar neus. Ze wilde niet ruiken, maar ze hielden haar mond dicht, waardoor ze naar adem snakte en wel door haar neus moest ademen. Ze walgde en begon te kokhalzen. Ze hield het niet meer in en kotste in de po, over de dunne poep van de Grote Neus. Een tweede man scheurde haar jurk van haar lijf en was aangenaam verrast toen hij zag dat ze compleet naakt was. Dat ze geen bh aanhad, wisten ze, maar dat ze ook geen slip droeg. Twee andere mannen tilden haar wat omhoog en haar kut kwam daardoor omhoog. De man die haar jurk had uitgetrokken, trok zijn leren handschoen uit en drukte zonder pardon zijn vuist diep in haar droge kut. Ze schreeuwde het uit en bij het terugtrekken van de vuist, kwam er een straal bloed mee. De man had met zijn horloge een wond binnenin gemaakt. ?Dat is geil, Lisa. Bloed voor mij als een maagd.? Hoe wist hij haar naam? Ze zag dat hij schrok en vloekte. ?Verdomme, nu maakt het ook niet meer uit.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Opgesloten en misbruikt Opgesloten en misbruikt Opgesloten en misbruikt Opgesloten en misbruikt
Opgesloten en misbruikt? Hij deed zijn masker af en tot haar grote schrik was het haar broer! De andere mannen deden mee en nu was de schol compleet. De andere vier waren haar vader, haar oom en een neefje van haar, met zijn grote neus. Lisa wist niet waarom ze dit deden, maar kon alles niet behappen en moest weer kotsen. Nu ving haar broer het op en smeerde zijn eigen gezicht helemaal onder en haar vader likte een stukje met brokken van zijn wang.?Je hebt ons al die jaren op lopen geilen en nu is het onze tijd voor wraak.? Ze was geschokt door de woorden van haar broer, maar kon niets zeggen. Haar oom pakte een van de zwepen en begon haar borsten te bewerken. De rode striemen waren eerst licht, maar al gauw gutste het bloed eruit. Lisa huilde en gilde van de intense pijn, terwijl haar neefje achter haar was gaan staan en drie vingers diep in haar kont drukte. ?Maak haar los? beval haar vader en zodra de kettingen los waren, forceerden ze haar om te bukken. Nu zag haar neefje zijn kans schoon en drukte zijn lul diep in haar nog maagdelijke kontje .Weer schreeuwde Lisa het uit en ook hier bloedde ze. Haar neef maakte het niets uit en begon alleen maar harder te neuken. Haar oom pakte de po met kots en poep en begon dit over de lul van haar neukende neef te gieten, de rest goot hij over de lullen van de rest. Ook die van hem kwam onder. Om de beurt moest Lisa ze nu pijpen en ze proefde haar eigen kots en de schijt van haar neef.
Opgesloten en misbruiktDit deed haar opnieuw kokhalzen ,maar kotst had plaats gemaakt voor gal. Ze draaiden haar nu zo, dat haar neef in haar kont kon neuken, haar vader onderop kon liggen en haar broer en oom haar allebei in haar mond konden blijven neuken. Haar broer kawm al klaar en spoot zijn zaad diep achterin haar misbruikte strotje. Daardoor moest haar oom ook al spuiten en deze besloot haar haren onder te spuiten met zijn warme zaad. Haar kontgaatje was nu helemaal kapot geneukt en het bloedde aan alle kanten. Tijdens het neuken sloeg haar neef haar met de vlakke hand op haar kont en hij pakte een van de touwen die hij om haar strotje deed en hij wurgde haar. Langzaam verloor Lisa haar bewustzijn maar ze kon nog net voelen hoe ze in haar kut en kont werd volgespoten. Toen ze weer wakker werd, had ze het koud. Ze lag naakt, ergens in een bos met een hoopje kleren naast haar, in een modderplas gegooid. Huilend lag ze nog bloedend daar. Alleen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
gangbangmeiden.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
29583 x gelezen.
161 x gestemd.
Rating van: 1.87
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting