Gratis seks verhaal: Pure Lust

Pure LustIemand kroop tegen hem aan. Een zachte hand taste zijn schouder af en gleed langzaam naar zijn borst. Een nagel tikte heel even een tepel aan. Yannick kreunde. De hand ging verder naar zijn buik. Vingers draaide een cirkeltje om zijn navel. Ineens was de hand verdwenen. Met een schok werd Yannick wakker. Zijn lange, stijve pik werd plots vastgehouden door een hand met lange, scherpe nagels. Naast hem lag een prachtige vrouw met lang zwart haar, donkere ogen en een mond met glansende volle lippen. Ze drukte haar ronde, stevige borsten tegen hem aan en verstevigde haar greep om zijn harde pik.
Pure LustWeer kreunde hij en schrok van zijn eigen stemgeluid. Naast hem lag zijn vriendin rustig te slapen. De vrouw volgde zijn blik en zei:"Maak je maar geen zorgen om haar. Zij blijft slapen en zal niet wakker worden." Zonder nog een seconde te verspillen klom ze op zijn buik, met haar benen aan weerskanten van zijn lichaam. "Wij gaan heel de nacht plezier hebben met elkaar." Ze duwde haar borsten in zijn gezicht en dwong hem om aan haar tepels te zuigen. Haar natte kut drukte ze tegen zijn harde pik aan. Yannick vergat zijn vriendin en greep gretig de volle borsten van de vrouw. Hij zuigde aan haar tegels en kneep hard in het heerlijke vlees. De vrouw werd heter en begon tegen zijn harde paal te wippen. Yannick pakte haar volle billen beet, de vrouw kwam even omhoog en zijn lange pik gleed haar warme natte gleuf in. Hij stootte ruw op en neer en drukte daarbij de vrouw tegen zich aan. Hij zou haar helemaal suf neuken.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Pure Lust Pure Lust Pure Lust Pure Lust
Pure LustHij stond op het punt om klaar te komen, toen de vrouw zei:"Nu is het mijn beurt" Ze duwde hem diep in het matras. Hij kon geen kant meer op en keek in de donkere ogen van de vrouw. Haar gezicht veranderde. Haar ogen werden donkerder. Zwart, glanzend en dieper dan de oceaan. Hij voelde hoe hij opgezogen werd door deze duisternis. De vrouw lachtte en begon wild op hem te wippen. Yannick voelde elke cel in zijn lichaam. Alles was seks. Zijn gedachten, zijn lichaam, zijn geest.Hij bestond alleen nog maar uit seks, uit lust. Pure lust was hij. Hij voelde hoe hij opsteeg van zijn bed. Hij kon zich niet meer bewegen. Hij kon alleen maar kijken, kijken in die donkere ogen. Hij werd geneukt, genomen. Genomen zoals hij nog nooit eerder genomen was. De vrouw ging wild op hem tekeer en kreunde. Kreunend en gillend kwam hij klaar en nog eens en nog eens.
Pure Lust"Ik kan niet meer!" riep hij. Hij kon niet meer stoppen. De vrouw leek onverzadigbaar. "Genade!!" riep hij. "Genoeg!" De vrouw duwde Yannick pik nog dieper in haar hete natte kut en bleef woest op en neer gaan. Yannick wilde zich verzetten,maar zijn lichaam reageerde niet. Hij bleef onbewegelijk in de lucht hangen. De vrouw ging hijgend verder op zijn paal. Met een luide kreun kwam ze klaar. Ze trilde en schokte en gooide wild haar hoofd achterover. Ze liet hem los, waardoor Yannick met een smak in zijn bed terecht kwam. Boven hem vloog een vrouw met zwarte fluweelachtige vleugels. Haar staart kronkelde en uit haar kut droop zijn sap naar beneden. "Jij bent een bijzondere man. Ik zal jou laten leven, zodat ik binnenkort weer kan neuken." Yannick keek naar het plafond,maar daar was niemand. Voorzichtig voelde hij aan zijn pik. Hij had een natte droom gehad.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulverslaafd.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8184 x gelezen.
23 x gestemd.
Rating van: 2.83
Auteur: Seksdemon

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting