Gratis seks verhaal: Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel


Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerelMelissa was een rijpe vrouw van begin 60. ze hield, ondanks haar leeftijd, erg veel van seks. Ze was geboren om te neuken, zo zei ze altijd tegen haar vriendinnen. Terwijl dat clubje aan het breien geslagen was en zich bekommerden om de kleinkinderen, lag Melissa met mannen van alle rangen, standen en leeftijden te neuken. De mannen neukten haar ook graag. Ze had een strak lijf en niet alleen voor haar leeftijd, want menig dertiger was stik jaloers op haar wulpse vormen. Ze had echter wel duidelijk het gezicht van iemand van begin 60. De lijntjes en plekjes waren duidelijk zichtbaar en ondanks dat ze er niet van hield, wilde ze het niet weg laten halen. De natuur had haar zo gemaakt en dat moest zo blijven.
Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerelNu lag ze naast het zwembad achter haar luxe villa met een jongeman van begin 20 te vrijen. Zijn net volwassen tong gleed soepel in haar mond naar binnen, tot achter in haar keel. Beide tongen raakten verstrengeld in het heftige spel. Ze had de jongeman opgepikt tijdens een feestje verderop in de straat. Hij verliet het feestje omdat het behoorlijk saai bleek te zijn. Toevallig liep Melissa langs en raakte ze aan de praat met de jongeman, die de naam Gerard met zich meedroeg. Gerard hield alleen maar van oudere vrouwen. En ook al wist hij niet waarom en ook al vond hij het geheel beangstigend, toch wilde Gerard niets liever dan neuken met oude..Nee, rijpe vrouwen. En daar was Melissa voor gemaakt vond ze zelf. Nu lagen ze bij het zwembad en haalde Melissa een keiharde paal uit Gerard zijn onderbroek.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerel
Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerelZijn pik was een beetje nat geworden van het voorzaad wat er stiekem uit was gekropen bij de geur van Melissa haar rijpe kut. Melissa wist precies hoe het nu zou gaan en inderdaad, zo ging het ook. De jonge Gerard wilde gepijpt worden. Melissa deed dat bijna nog liever dan geneukt worden. Ze kon wel uren achter elkaar pijpen als het moest en dat had ze zelfs al eens gedaan. Ze was toen weliswaar 10 jaar jonger, maar de wil en passie waren allebei nog volop aanwezig om het in ieder geval te proberen. Nu was het doel om geneukt te worden. Ze zoog de harde paal van Gerard naar binnen en pijpte hem enkele minuten, totdat hij bijna klaar ging komen. Daarna hield ze op en liet ze het zaad weer afzakken. Dit herhaalde ze een keer of 4, 5 en daarna ging ze op haar rug liggen en spreidde ze haar welgevormde benen, die de tand des tijds ook goed hadden doorstaan. Zowel in aanzicht als in lenigheid. De dikke en geplaagde pik van Gerard leek een eigen leven te gaan leiden. Alsof Gerard zijn lijf er geen controle over had, bewoog de pik richting kut. Hij rook de wijsheid van de grijs behaarde kut en drong zichzelf door de poort van lust naar binnen. Melissa zucht zachtjes en was weer helemaal content.
Rijpe rijke vrouw neukt jonge kerelHaar rijpe vrouwenlichaam was weer gevuld met een jonge pik en dat was toch wel erg lekker. Even was ze weer 18 jaar. En even was ze vergeten, hoe een jongeman soms geen controle had over zijn zaadlozing. Ze had hem misschien teveel geplaagd met het steeds laten ophouden. Nu kwam het er wel extra lekker en hard uitspuiten en vulde het haar rijpe kut met veel stijl. Melissa deed alsof ze zelf ook heerlijk klaarkwam en dat maakte de jongen even een echte man. Dat was hij ook wel in leeftijd, maar op seksgebied moest hij nog veel leren. En dus besloot Melissa die taak op zich te nemen. Ze zou deze jongen vormen tot een wel geoliede seksmachine, gevormd door een rijpe vrouw.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
ouwetaart.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
34588 x gelezen.
89 x gestemd.
Rating van: 3.37
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting