Gratis seks verhaal: Rubbermaid deel 1

Rubbermaid deel 1Als liefhebber van rubber is het heerlijk toeven, gehuld in rubber op mijn naakte huid. Zo ook vandaag, nu wil het dat mijn partner dit niet zo ziet zitten. Die vindt dat toch maar dat ik zo zit te soppen in mijn kleding.. Wat hij niet weet is dat ik onderdanig ben aan mijn meesteres. Zij bepaald mijn kleding thuis en regelmatig ook als ik privé onderweg ben.
Rubbermaid deel 1Mijn meesteres (Jenny) vindt het tijd worden om mijn onderwerping aan haar strakker in het keurslijf te persen. Vanaf nu ga ik je vetter maken jij gaat van jou 1.75mtr met 69kg naar 90 kg. Jij gaat nu je hoofd kaal scheren.. onder rubberkap zit dat alleen maar in de weg. Mijn dieet werd aan gepast en ik begon langzaam aan zwaarder te worden. Ik vroeg of ik dan ook een ander pak kreeg. Wattt? Ja, “ een pak slaag ja”jij perst jou lichaam maar in dat pak… dat staat jou beter... Mijn partner vond het wel spannend dat ik zo begon te groeien en vroeg dan ook niets. Mijn volgende contact was dat, de meesteres mij uitnodigde om met haar mee te gaan naar het westen, ik woon in het oosten van het land.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Rubbermaid deel 1 Rubbermaid deel 1 Rubbermaid deel 1 Rubbermaid deel 1
Rubbermaid deel 1Hierop kreeg ik een kleding voorschrift. 1. Kaal over het gehele lichaam 2. Jou kut gevuld met een eitje 3. Een klemmetje opde kut lippen 4. Geheel in rubber vanuit huis gaan vertrekken ook met kop over kale kop... De volgende kleding is er voor je een catsuit, lange handschoenen, kap, lange laarzen met een hak van 10cm. Dit geheel wordt afgewerkt met een rode lange rubber jas. De kap heeft alleen gaatjes voor je mond, neus en ogen. Nu dankte ik mijn meesteres, maar werd ook bevangen van angst.. dit wordt mijn coming out… mijn man mijn meesteres de buurtjes… paniek… Min lieve meesteres komt toch nog even lang we genieten van elkaar, ik kom gillend klaar en vraagt dan: “doen hé”... ik zeg tijdens mijn orgasme “Jaah”.
Rubbermaid deel 1Zaterdag morgen kom ik jou ophalen om 8.20uur! en geen discussie. Laat je partner maar weten hoe het zit…. Anders stopt alles, vanaf nu. Mijn meesteres doet mij verslagen, mijn een rubberbroek met dubbele dildo er in aan. Trekt mijn een rubber pak aan trekt alles vast, tot mijn schrik doet ze meteen een slot erop, en op slot… Daar zit ik dan... Vanavond kom mijn kerel thuis... ik moet het hem zeggen en dat ik ook morgen mee moet... ik moet met de billen bloot... Even later gaat mijn mobiel af ik neem op mijn meesteres vraagt een code in te typen. Nadien verbreekt zij de verbinding. Plots gaat de deur open mijn dildo begint te trillen en kom ik klaar, juist op het moment dat mijn kerel thuis komt. Ik ben verloren... aan haar zal ik hem verliezen??
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
kinkyextreme.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
22372 x gelezen.
111 x gestemd.
Rating van: 10.67
Auteur: nick

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting