Gratis seks verhaal: Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1


Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1Die avond was ze alleen thuis. Haar ouders waren naar een duur feestje en zij moest op het huis passen. Ze schrok zich lam toen de deurbel ging. Ze deed de deur voorzichtig open om dan meteen naar buiten te springen in zijn armen. Hun tongen waren meteen verstrengeld in een diepe en lange kus. Hij droeg haar naar binnen en zette haar neer op de keukentafel. Ze begon aan zijn hemd te trekken, en begon het knoopje voor knoopje los te maken. Zijn handen gleden onder haar rokje om haar slipje uit te trekken. Hij gooide haar slipje snel op de grond, zodat hij zijn handen vrij had om haar shirtje uit te trekken. Hij gooide haar shirtje en zijn hemd, die ze inmiddels uit had gekregen, op de grond, om vervolgens een paar handen bij zijn riem te voelen. Hij reageerde direct door aan haar BH te trekken. Hij opende de sluiting, en legde haar magnifieke borsten bloot.
Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1Hij verbrak de kus eventjes om aan haar tepels te likken. Haar ogen sloten zich, en ze beet op haar lip van genot. Ze liet een lange kreun van verlangen horen, en leidde zijn handen naar haar enige resterende kledingstuk, haar rokje. Hij deed die langzaam open, en wachtte op haar om zijn riem open te doen. Toen zijn broek op zijn enkels lag, trok hij haar rokje uit om haar sexy kutje te zien. Hij schudde zijn broek van zijn enkels, deed zijn onderbroek uit zodat ze beiden naakt zouden zijn, en tilde haar naar de bank. Daar zette hij haar neer, maar bukte zelf. Hij greep haar benen liefdevol vast, en duwde ze zachtjes uiteen. Zijn tong schoof haar schaamlippen opzij en begon haar binnenkant te likken. Ze liet zich achterovervallen op de bank, en genoot van dit nieuwe gevoel. Tentakels van genot schoten door haar lichaam, elke keer als zijn tong weer op en neer ging in haar kut. Opeens voelde ze hem blazen in haar kutje, dit gaf zo’n geweldig gevoel dat ze bijna kwam. Hij merkte dat ze bijna was gekomen, en stopte met blazen om het klaarkomen uit te stellen. Hij besloot dan maar om haar clitoris te likken. Zijn tong deed magische dingen met haar knopje, en ze voelde dat ze weer bijna kwam. Een langgerekte kreun ontsnapte weer aan haar lippen. Hij stopte met likken om nog eens in haar kutje te blazen, en voelde tot zijn voldoening hoe ze knallend klaarkwam. Een nieuwe sensatie van genot schoot vanuit haar poes door heel haar lichaam. Haar rug kromde zich en haar handen duwden zijn hoofd nog verder tussen haar benen, zijn tong helemaal bij haar naar binnen stekend. Hij stond op en pakte haar van genot slappe lichaam op. Ze kon geen weerstand bieden, zo hard was ze klaargekomen. Ze kon nog net uitbrengen dat ze het voor de eerste keer op haar bed wou doen. Hij droeg haar naar boven, naar haar slaapkamer. Hij vlijde haar rustig neer op haar bed, en begon haar te masseren.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1 Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1 Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1 Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1
Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1Zijn handen gleden haar lichaam op en neer, af en toe stoppend om zijn vinger in haar kutje te steken om te controleren of ze wel nat genoeg was, of om haar tieten vast te nemen. Zijn mond ging af en toe naar haar mond, om weer een lieftallige kus uit te delen. Ze opende haar benen wijd, en gebaarde hem dat hij haar moest pakken. Hij schoof zijn lul voorzichtig tussen haar benen, en zette het puntje van zijn eikel tegen haar poes. Hij oefende voorzichtig druk uit, maar voelde zijn lul al soepel in haar drijfnatte kutje verdwijnen. Hij stootte helemaal door, en voelde hoe haar heerlijk natte kutje rond zijn lul spande. Zij lag op haar rug, met haar hoofd weggedraaid van genot. Ze kon nu al niet meer van genot, hoe zou het zijn als ze klaarkwam? Ze zou het snel weten, want op dat moment begon hij met neuken. Zijn lul bewoog eerst zachtjes, voorzichtig op en neer in haar poesje, elke stoot een schoot van genot in haar kutje teweeg brengend. Al na een korte tijd voelde ze dat ze het niet meer kon houden en dat ze bijna klaarkwam. Gelukkig hield hij zichzelf in en ging langzamer neuken. Ze voelde dat ze zo nog wel een tijdje door kon gaan. Maar ook dit tempo hield ze niet te lang vol, want na een tijdje werd het genot weer zo groot, dat ze bijna kwam. Ze ging sneller hijgen, en begon kleine kreetjes van genot te uitten. Haar lichaam kromde zich, haar armen sloegen zich rond zijn rug, en net op dat moment begon hij sneller te gaan. Ze voelde een genot zoals nog nooit tevoren, zelfs niet tijdens het beffen of het vingeren. Opeens spande haar kutspieren zich aan, kromde haar rug zich volledig, knepen haar benen hem verder naar binnen, en liet ze een gigantische kreet horen toen ze zo een groot genot voelde dat het leek alsof ze in de hemel was. Ze kon niets meer voelen, alleen nog maar het genot van het orgasme dat ze kreeg door zijn lul in haar kutje. Ze bleef maar komen, het orgasme duurde langer dan ooit, en eindelijk kwam hij ook. Zijn lul schokte een paar keer, ging nog een keer zo diep mogelijk haar kut in, en spoot haar helemaal vol. Straal na straal aan heerlijk zaad schoot haar kut in, direct in haar baarmoeder.
Samen alleen thuis met haar vriend Deel 1Ook hij had nog nooit zo’n orgasme gehad. Hij haalde zijn lul voorzichtig uit haar kut, en ging naast haar liggen. hijgend lagen ze daar naast elkaar, beiden net een ongelofelijk genot gehad zoals ze nog nooit meegemaakt hadden. Ze kon nog net genoeg krachten oproepen om haar boven op hem te draaien en hem te kussen. Zachtjes fluisterde dat ze nog meer wou. Ze wou nog meer van dat heerlijke genot dat zijn lul haar gaf. Hij glimlachte en streelde haar haren. Hij beloofde haar te pakken zodra hij weer energie had. Maar zolang kon ze niet wachten. Ze voelde hoe haar geilheid en haar lust naar een orgasme haar energie gaven en ze kroop boven op hem. het beeld van haar beeldschoon gezichtje met daaronder haar perfecte tieten, gaven hem meteen een nieuwe erectie. ze positioneerde haar lichaam zo dat ze zijn lul voelde tikken tegen haar benen. Ze pakte hem vast en leidde haar naar haar poesje. Ze zette hem een klein stukje erin, genoot even van het moment, en liet zich toen langzaam zakken, zijn lul helemaal in haar kutje drukkend. Opnieuw schoten de onverbiddelijke tentakels van genot door haar lichaam. ze boog haar hoofd naar achter en beet op haar lippen met gesloten ogen. Hij liet zijn hoofd op de kussens zakken en liet haar maar doen. Ze begon langzaam op en neer te gaan, zijn lul in haar kutje een ongelofelijk genot schenkend. Ook hij had een ongelofelijk genot, dat zich verspreidde vanuit zijn eikel die nu razendsnel op en neer ging in haar kutje. Haar tieten schudden verleidelijk op en neer als ze zijn lul neukte. Hij greep ze vast en begon aan haar tepels te kneden. Ze voelde hoe zijn handen dingen deden met haar tepels die niet voor mogelijk hield. Ze dacht dat ze niet nog geiler kon worden, en toch deed hij dat. Het genot was alweer gigantisch voor beiden. Na een tijdje kromde ze opnieuw haar nek, en opende ze haar mond om een langgerekte kreun te uitten. Opnieuw had ze geen besef van de wereld rondom haar, enkel had ze aandacht voor zijn lul die op en neer schoof in haar kut en het tweede orgasme dat hij haar gaf die avond. Ze ging nog een keer op en neer, en voelde hoe voor de tweede keer een gigantische lading sperma haar kut in spoot. Ze haalde zijn lul uit haar druipende poes en ging weer naast hem liggen. Uitgeput van genot sliepen ze binnen tien minuten, nog steeds in een innige omhelzing verstrengeld
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
3873 x gelezen.
6 x gestemd.
Rating van: 3.83
Auteur: St. Stephanus

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting