Gratis seks verhaal: Seks in de stal


Seks in de stalHet was maandagavond, 19:20 uur en ik begon met me om te kleden voor mijn paardrijles. Ik had weer het doordringende, maar fijne gevoel dat drukte in mijn onderbuik. Eenmaal omgekleed stapte ik in de auto en reed naar de manege. Ik zette housemuziek aan en mijn vingers trommelden op de maat mee op het stuur. Aangekomen bij de manege, stapte ik uit en liep naar binnen. Ik wierp een blik in de bak en zag hem in de verte lesgeven.
Seks in de stalSchuddend met mijn hoofd en een glimlach liep ik door naar de gang, keek ik op het lijstje op wie ik moest rijden en begon met opzadelen. Toen ik de bak inliep stond hij aan de zijkant te wachten. Ik keek hem vragend aan en kreeg een vriendelijk lieve ‘hai’ en een glimlach. Het viel me altijd op dat ik de enige was tegen wie hij zo vrolijk deed, misschien ook doordat alle anderen 40+ waren en ik als enige achttien was. Hij kwam het krukje brengen en ik kreeg weer een lieve glimlach, die ik beantwoordde met een nog lievere glimlach terug. De les verliep prima en tussendoor hadden we af en toe oogcontact. Toen was het tijd om af te stijgen. Normaal was er altijd nog een les na onze, maar deze keer viel die uit. Ik liep nog een rondje door de bak en toen richting de uitgang van de bak, waar hij stond. Er liep niemand meer achter me en ik voelde weer de zenuwen in mijn buik opspelen. Hij keek me aan met een hele intense blik en knipoogte. Het enige wat ik nog kon zeggen was een moeilijke ‘doei’.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Seks in de stal Seks in de stal Seks in de stal Seks in de stal
Seks in de stalToen ik doorliep voelde ik dat ik knalrood werd. In gedachten verzonken zadelde ik af en kwam erachter dat iedereen al weg was. Ik liep even naar de achterste stallen, omdat ik dacht dat ik iets hoorde. Ineens hoorde ik voetstappen achter me en draaide me om. En daar stond hij opeens. Ik slikte en voelde me weer warm worden. Ik stond tegen een stal aan waar je geen zicht hebt op de gang en je dus niet wordt gezien. Hij kwam voor me staan en keek me met dezelfde, intense, bijna geile blik aan. Ik slikte weer en voelde de spanning tussen ons. Uit het niets haalde die zijn handen uit z’n zakken en legde ze voorzichtig om mijn middel. Mijn hart klopte steeds sneller en ik keek hem aan. Langzaam drukte ik mezelf tegen hem aan en stond ik met mijn hoofd tegen zijn borst. Bijna automatisch sloot ik mijn ogen en voelde hoe hij me steviger tegen zich aandrukte. Ik genoot en schaamde me tegelijk. Ik keek op en hij keek me lief aan met een glimlach. Ik ging recht voor hem staan en zo stonden we elkaar een tijdje aan te kijken. Langzaam boog hij zijn hoofd dichterbij en we waren nog geen 2 centimeter van elkaars lippen af. Ik keek naar zijn lippen en weer in zijn ogen. Hij kwam dichterbij en ik sloot mijn ogen. Ik voelde zijn zachte lippen heel voorzichtig op die van mij en er ging een warme vlaag door me heen. Hij drukte zijn lippen iets steviger op die van mij en ik beantwoordde zijn kus. Ik legde voorzichtig mijn hand in zijn nek en zijn handen streelden mijn rug. Kippevel en hitte tegelijk voelde ik. Onze kus werd inniger. Ik wist niet hoe ik het had, ik wist niet wat ik voelde. Het was zo fijn. Hij drukte me nog dichter tegen hem aan, ik gaf mezelf over aan hem. De zoen werd ruiger en ik voelde een ondeugende hand zachtjes naar beneden glijden. Over mijn billen en weer omhoog, naar mijn schouder en licht op m’n borst. Ik stopte en keek hem recht aan. Hij boog naar voren en fluisterde zachtjes in mijn oor ‘de stal achter je staat leeg..’. Ik glimlachte en liet hem los. Ik liep de stal in waar alleen en deken lag en ging erop zitten. Hij volgde me en sloot de staldeuren. Niemand kon ons horen, zien of storen. Hij kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen. Ik kroop tegen hem aan en zijn hoofd rustte op de mijne.
Seks in de stalHij zei zachtjes dat ik bijzonder was. Ik keek hem aan en zachtjes drukte die een kus op mijn lippen. Met zijn handen trok die mijn jasje en laarzen uit. Ik trok met een glimlach zijn jas uit. Zachtjes duwde die me op de grond zodat ik op mijn rug lag, in een broek en hemdje. Hij boog zich over me heen, keek me intens aan en zoende me weer zachtjes op m’n mond. Hij dwaalde af naar mijn wang, naar mijn nek.. Ik sloot mijn ogen en voelde de rillingen over mijn lijf lopen. Zijn hand gleed over mijn schouder, licht over mijn borst en over mijn buik naar beneden. Met één beweging maakte hij mijn knoop los en zijn hand gleed zachtjes mijn broek in. Hij streelde zachtjes heen en weer en ik kon een zachte kreun niet onderdrukken. Met zijn andere hand trok die mijn broek en hemdje uit. Hij zoende me weer teder en kuste me in mijn nek, mijn borst, mijn buik en hij ging verder naar beneden.. Voorzichtig trok die mijn string uit. Ik voelde zijn zachte tong heerlijk heen en weer gaan over mijn klitje. Hij stopte twee vingers in mijn kutje en leefde zich uit. Ik kreunde en na een minuut kwam ik schokkend klaar. Het was heerlijk. Vol genot ging hij door waarop ik na een korte tijd weer klaarkwam. Ik was zó geil, dat ik omhoog veerde en hem voorzichtig op de grond duwde. Ik knoopte zijn broek los en haalde zijn grote, stijve lul eruit. Ik zoog en likte er vol genot aan en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Na een paar minuten schopte hij z’n broek uit, drukte me op de grond en ging op me liggen. Voorzichtig kwam hij in me en stootte voorzichtig. Ik keek hem aan, drukte mijn benen om zijn heupen en hij stootte dieper en harder in me. We zoenden hard en ruig, zijn handen waren overal op mijn lichaam en ik kreunde het uit. Hij kwam klaar en een paar stoten later lag ik ook weer te schokken. Met een zucht gaf die me een kus op m’n mond en liet zich van me afglijden. Ik lag zachtjes na te hijgen en keek hem glimlachend aan. Hij sloeg een arm om me heen en ik liet m’n hoofd rusten op zijn borst. ‘je bent zo heet’, fluisterde die. Ik sloeg m’n benen om hem heen en ging op hem liggen. Plagend gaf ik hem een kusje. Ik voelde onder me zijn lul weer hard worden. Ik ging rechtop zitten en liet zijn lul weer naar binnen glijden. Ik bewoog steeds sneller en keek hem intens aan. Hij duwde me zo dat ik met m’n handen en knieën op de grond zat, pakte m’n heupen vast en stootte hard naar binnen. Met één hand kneep die zacht in m’n heup en z’n andere hand ging zachtjes over mijn klitje. Na een minuut kwamen we allebei kreunend klaar, het was zo heerlijk. Uitgeput gingen we weer liggen en knuffelden na. Ging dit voortaan elke week zo..?
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
cupaa.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6354 x gelezen.
9 x gestemd.
Rating van: 3.44
Auteur: Bambi

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting