Gratis seks verhaal: Seks met de hele familie

Seks met de hele familieIk kwam thuis van school en had afgesproken met mijn vriend. Hij zou blijven logeren dus ik had mijn vagina geschoren. s'avonds laat gingen we naar bed. Hij wilde dat ik voor hem ging strippen dus deed ik dat. Ik trok ook zijn kleren uit.
Seks met de hele familieIk bukte me voorover en hij zijn penis gleed in mijn kont. Hij zat aan mijn borsten en ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Ik draaide me om en spoot hem helemaal onder. Toen ging ik hem pijpen, maar we maakte blijkbaar zoveel herrie dat mijn broertje niet kon slapen. Hij kwam naar mijn kamer en zei: ik wil ook meedoen of jullie moeten stopen. Wij vonden het best en hij ging ook meedoen. Al snel kwam mijn vriend klaar in mijn vagina en daarna gelijk ook mijn broertje in mijn mond, hun sperma was heerlijk en ik likte alles op.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Seks met de hele familie Seks met de hele familie Seks met de hele familie Seks met de hele familie
Seks met de hele familieMijn broertje wilde weleens mijn vagina likken dus ik liet hem zijn gang gaan. Tegelijke tijd pijpte ik mijn vriend. Toen kwam ook mijn moeder klagen dat we teveel herrie maakte. Mijn vriend zei kom erbij dan neuk ik je. Mijn moeder was verbaast maar kwam wel. Mijn broertje vond het ook wel wat hebben en ging aan haar borsten zitten zij pijpte zijn penis en toen kwam hij alweer klaar. Ik ging erboven op zitten en tongde mijn vriend. Tja en toen kwam ook mijn zus klagen. Zij had ook een vriend megenomen en mijn broertje zei kom erbij en neem je vriendje ook maar mee. Haar vriendje had blijkbaar veel aandacht voor mij en stak gelijk zijn penis in mijn vagina. Mijn broertje kwam weereens klaar en spoot mijn moeder helemaal onder. Mijn zus wilde ook wel eens aan mijn broertje zitten en vroeg of hij zijn penis in haar vagina wilde steken. Mijn vriend was jalours geworden op mij en het vriendje van mijn zus en ging weer aan mijn borsten zitten. Mijn vader werd wakker en zag wat we allemaal aan het doen waren. Hij keek naar mij en zei: dat ik zo'n lekkere dochter heb. Hij kleede zich uit en stak zijn penis in mijn mond. En nu ga je hem likken ook. Ik deed braaf wat hij zei. mijn vriendje kwam weer klaar en spoot mij onder.
Seks met de hele familieMijn moeder en zus vonden er niks meer aan omdat de mannen alleen nog maar aandacht voor mij hadden. Ik vond het heerlijk al die aandacht, maar mijn moeder en zus gingen er dus vandoor. We zijn de hele nacht doorgegaan en het was de mooiste avond van mijn leven. De volgende ochtend werd ik helemaal versuft wakker. Mijn broertje was al opgestaan en liep naar mij toe en zei: ik wil het best wel vaker met je doen, geef maar een gil als je zin hebt. Toen werd ook mijn vader wakker en stak zijn penis in mijn vagina. Lievert roep maar als je zin hebt zei hij. Daarna werden ook mijn vriend en mijn zus vriend wakker. Mijn zus vriend zei: jij bent zo mooi en lekker wil je verkering met mij. Ik schudde mijn hoofd. Mijn vriendje zei: volgende keer bij mij met de deur op slot. Okee antwoorde ik. Nu een 1 jaar later doe ik het 2x per week met mijn broertje 1x per week met mijn vader en 4x per week met mijn vriendje. Met mijn vriendje uit dit verhaal is het trouwens uit en nu heb ik dus een ander vriendje (niet die van mijn zus hoor).
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
groepsorgie.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
19744 x gelezen.
72 x gestemd.
Rating van: 2.65
Auteur: gewild-mooi-meisje

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting