Gratis seks verhaal: Seksueel met me moeder


Seksueel met me moederIk zat achter me computer mezelf lekker te verwennen.Opeens hoorde ik voetstappen de trap opkomen. Ik denk bijmezelf schitt. En ik doe snel me stijve lul in me broek. me moeder klopt op de deur en zegt, wat ben je aan het doen, ik zeg niets moeder, Dan gaat ze weer weg, ik was opgelucht.
Seksueel met me moederDus ik begon me daarna weer lekker te verwennen, Ik begon het zo lekker te vinden dat ik klaarkwam. Me warmen zaad kwam op en rond me lul te zitten.Dus ik ging het wegvegen.Komt me moeder weer binnen, en zegt. Hee! waarom kijk jij op die site's, ik dacht bij mezelf schit die had ik nog niet weggeklikt. Ze loopt na me toe, Ze kijkt na me computer, En ze zit het sperma dat ik heb weggeveegt.Ik zie haar al blozen.ze vraagt aan me ''Jonge ben jij jezelf aan het aftrekken'' ik zeg nou uhm... ja moeder, ze schrok een beetje en ze liep weer weg.Ik was zo opgelucht dat dat eruit was. De volgende ochtend ik lig in me bed, En me moeder komt binnen. En ze gaat naarst me liggen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Seksueel met me moeder Seksueel met me moeder Seksueel met me moeder Seksueel met me moeder
Seksueel met me moederZe zegt: Jonge we moeten het even over gister hebben. Ik vind het prima dat je op die site's zit, maar doe dat dan als je op jezelf woont. En tijdens het gesprek. wreef mn moeder met haar hand over de dekens heen *tevens ook over me been*. Ik werd er een beetje opgewonden van en me moeder maar doorpraten. En opeens vroeg ze: Maar jonge heb je eigenlijk al wel seks gehad? Ik zei uit schaamte nee moeder. Maar me moeder ging steeds hoger over me dekens te vrijfen. Ik zei mam wil je nu niet weggaan!? ze zei: nee jongen. Ik voel namelijk dat je piemel stijf word. Ik zei eventjes niets meer. En opeens ging me moeder over me piemel heen strelen. Ik werd er wel een beetje geil van. Toen ging me moeder met der hand onder haar dekens en begon me aftetrekken. Ik begon er een beetje van te kreunen en heigen. Ik zei ohh moeder, ga door, en ze begon harder te trekken.
Seksueel met me moederEn toen kwam in klaar op de dekens. Me moeder zegt: Oh sorry jonge. Ik begon te hijgen en ik zei moeder ik wil meer! Ze trok haar slipje uit en ze zegt: jonge verwen jij mij maar even. Ik dacht dat het vies was. maar ik moest nu wel. Dus ik begon aan me moeders kutje te likken en ik likte aan haar kittelaar. Ook zei begon te kreunen en ze kwam klaar. Ik schrok me kapot. me moeder zat op haar kniƫen. en ze likt heel geil het sperma van me mond en gezicht. Ik kreeg weer bijna een stijve. Ik zei mam er ligt iets achter me bed en ze kroop achter me bed. Ze keek na beneden.Ik zag haal lekkere geile kont ik nam me kans en stopte in 1keer me piemel erin. Ze zegt sgat wat doe je AUWW.. ik zei stil en ik begon haar heel erg hard te neuken. Je hoorde me ballen ketsen tegen haar kutje. Me moeder begon te kreunen te heigen en toen kwam ik klaar in haar kontje. Ik haalde me lul eruit. en het sperma droop gewoon uit haar kont. Opeens komt me vader na binnen!. we schrokken ons dood. Me vader zegt: waarom beginnen jullie zonder mij? Ik zei sorry vader. Dus het was een beetje een famillie trio. Ik befte me moeder en speelde met de ballen van me. Me moeder pijpte me vader.En me vader kittelde met z,n tenen tegen me ballen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
anaalomas.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
24656 x gelezen.
82 x gestemd.
Rating van: 3.07
Auteur: Sjonny

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieƫn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting