Gratis seks verhaal: Sex op de WC


Sex op de WCHai,ik moet echt even vertellen wat ik gisteren heb meegemaakt! Mijn vriendje en ik waren uit naar de disco,het was erg leuk,de dj draaide lekkere muziek en ik had me heel leuk aangekleed.Een kort rokje en een heel sexy topje, zo een die eigenlijk alleen stof aan de voorkant heeft en vanachteren alleen uit bandjes bestaat. Mijn vriendje vond het te hoerig staan maar iedere jongen die ik tegenkwam keek naar me,serieus,ik zit niet op te scheppen ofzo.
Sex op de WCIk had lekker gedansd en stond een beetje af te koelen in een hoekje in de buurt van de bar en toen,nou echt, je gelooft het niet ,kwam er een gozer naar me toe,een Afrikaan en die vraagt:’Wil je met mij naar de w.c’s om te neuken?’ Heb je ooit zoiets meegemaakt? In de w.c’s (die hebben daar matglazen deuren zoals je weet) en het gewoon vragen aan een vreemde! Maar toen werd het allemaal nog veel vreemder want ik zei ja! De jongen stak zijn hand uit en zei:’Ik heet Mike,hoe heet jij?’ Ik legde mijn hand in de zijne antwoordde:’ Annelies.’ Met mijn hand nog vast draaide hij zich om en leidde me naar de trap die naar de toiletten voert. We negeerden de hippe meid die met haar lollies voor zich op een tafeltje voor toiletjuffrouw speelde en liepen de dames in. Opmerkelijk genoeg was daar niemand en Mike duwde me een hokje in.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Sex op de WC Sex op de WC Sex op de WC Sex op de WC
Sex op de WCZijn handen gleden direct over mijn hele lichaam en hij zoende me heel zacht op mijn mond. Weet je,ik had nog nooit met een zwarte man gezoend maar wat is dat een lekker gevoel man die grote zachte lippen. Ik werd er helemaal nat van. Dat voelde hij ook want hij haalde zijn vingers langs mijn poes ,duwde mijn string opzij en stak zijn vingers diep in mijn kutje. Wauw,ik krulde me tegen hem aan van geil verlangen. Hij liet me even los om zijn jeans open te maken en haalde toen de grootste lul te voorschijn die ik ooit heb gezien.(zoveel zijn dat er ook weer niet maar toch…En ja,hij was wel bruin.) Mike duwde mijn hoofd naar beneden en liet mij aan die grote stijve paal zuigen.Ondertussen hield ik mijn kont nog wel omhoog zodat hij me kon blijven vingeren terwijl ik zijn zwarte superpik gereed maakte voor mijn kut. Het duurde niet lang voordat hij zijn lul uit mijn mond los maakte. Hij ging op de w.c.bril zitten en trok mij op zijn schoot, zijn pik schoof in me. Het was zo lekker,ik moest gewoon op mijn tenen balanceren anders kwam ik niet helemaal op en neer over die gigantische paal. Mike gromde en sabbelde aan mijn tieten daardoor werd ik nog eens dubbel zo nat en geil.Hij kneep in mijn billen en mompelde:’Wat heb jij een geile kont,draai je maar eens om.’
Sex op de WCToen ik van hem af probeerde te stappen,wat nog niet meeviel, stond hij al op en draaide me zo dat hij achter me stond en duwde me tegen de muur aan. Zo drong hij mijn kut binnen, rechtopstaand op zijn hondjes. Hij neukte me nu echt stevig en diep en hij stak een vinger in mijn mond waar ik op kon zuigen zodat ik niet te hard zou schreeuwen want we waren wel in een openbaar toilet natuurlijk. Hij kwam klaar met nog een paar hardere stoten. We maakten ons zo goed als mogelijk was schoon en Mike zoende me nog eens en zei dat ik geweldig was, het mooiste en liefste meisje dat hij kende zelfs! Toen wij samen het hokje uitkwamen stonden de meiden die voor de spiegels stonden te tutten wel vreemd te kijken. Mike verdween in de mensenmenigte en ik ging op zoek naar mijn vriendje. Terwijl ik liep voelde ik Mike’s warme sperma langs mijn been naar beneden lopen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13334 x gelezen.
35 x gestemd.
Rating van: 3.43
Auteur: Marijke

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting