Gratis seks verhaal: Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder

Sjonnie neukt zijn geile schoonmoederOmdat Sjonnie nachtdienst had en zijn vrouw overdag moest werken, was zijn schoonmoeder er om het huishouden te doen. Een beetje was draaien, afwassen, stofzuigen, dat soort zaken. Sjonnie kon dan mooi uitslapen en dan in de middag naar zijn werk vertrekken, zonder dat er een rotzooi was. Zijn vrouw kon dan in de avond uren lekker relaxen op de bank met een goed glas wijn en muziek, daar hield ze van, op die manier tot rust komen. Maar vandaag kon Sjonnie niet uitslapen. Hij was om een uur of negen wakker geworden en wat hij ook probeerde, van slapen was geen enkele sprake meer. Dus besloot hij maar wat aan te trekken, even naar de wc te gaan om daarna naar beneden te gaan voor een gezellige kop koffie met zijn schoonmoeder. Sjonnie kwam beneden aan, maar hij zag zijn schoonmoeder niet. Waar kon ze toch zijn? Zou ze nu al klaar zijn met het huishouden? Sjonnie keek wat om zich heen en hij zag dat de vaat er nog stond en aan de vloer te zien moest er ook nog stof worden gezogen. Sjonnie was een beetje boos en wilde net zelf de boel maar gaan doen, toen hij van boven zijn schoonmoeder hoorde roepen. ‘Sjonnie, kun je mij even helpen? Ik heb hier iets waar ik niet alleen uit kom.’ Sjonnie liep mopperend de trap op. Wat zou ze nu weer hebben? Zijn schoonmoeder kon nogal zeuren en als er iets was, waar hij nu niet op zat te wachten, was het dat wel. Een zeurende ouwe tang.
Sjonnie neukt zijn geile schoonmoederSjonnie kwam boven aan en zag daar zijn schoonmoeder op de gang staan, in niets anders gekleed dan kousen en een sexy broekje. Het enige wat nog miste waren de jarretels en die hield ze in haar handen. ‘Ik vroeg mij af of je weet hoe ik deze aan moet doen schat, ‘ sprak zijn schoonmoeder op lustige toon. Sjonnie had nooit geweten dat zijn schoonmoeder zo een lekker wijf was! Hij kreeg meteen een harde paal in zijn joggingbroek en omdat ie geen onderbroek aan had, kon zijn schoonmoeder het ding meteen zien staan. Ze stapte zonder aarzelen op Sjonnie af en bracht haar mond tot vlakbij zijn oor. ‘Ik ben al vanaf dag één geil op je jongen. Toen mijn dochter je mee naar huis nam om je voor te stellen, wilde ik alleen maar je paal in mijn ouwe kutje voelen. Het was zelfs het enigste waar ik aan kon denken die dag. Ik zat echt te drijven op mijn stoel. Nu wil ik je paal in mij.’ Ze deed een stap achteruit en ging gehurkt zitten. Maar Sjonnie hield haar tegen en rende naar beneden. Daar kwam hij even op adem. Hij merkte dat zijn pik alweer verslapte. Het was gewoon het moment waardoor hij was verrast en daarom kreeg hij een stijve lul, zo dacht hij. Maar toen zijn schoonmoeder weer beneden kwam, steeg zijn pik weer. Er was dus maar één oplossing: Neuken die ouwe kut!

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder
Sjonnie neukt zijn geile schoonmoederSjonnie zag zijn schoonmoeder weer knielen en nu liet hij zijn paal in haar mond verdwijnen. Ze zoog zijn pik heerlijk af en Sjonnie gaf haar complimenten op haar getrainde zuigtechnieken. ‘Van wie dank je dat Rianne het geleerd heeft?’ Sjonnie kon niet geloven wat hij zo even had gehoord. Zijn schoonmoeder had dus Rianne, zijn vrouw, leren pijpen? Zijn gedachten wilden afdwalen, maar daar was geen tijd voor, want er zat een schoonmoeder aan zijn pik te zuigen en te trekken. Ze gooide sjonnie nu achterover op het kleed op de vloer. Daar, op de tijgerprint, smeekte ze om zijn harde paal tussen haar mooie benen. Ze lag op haar zij en tilde haar been op. Sjonnie schoof zijn pik zonder enige moeite diep in haar kut. Zijn schoonmoeder zelf was dan met de vut, maar haar kut zeker nog niet! Heerlijk lag Sjonnie haar natte kutje vol te pompen. Nu wisselden ze van standjes en zijn schoonmoeder bleek nog voldoende variatie in huis te hebben om een jonge vent als sjonnie te kunnen verwennen.
Sjonnie neukt zijn geile schoonmoederSjonnie merkte dat hij klaar ging komen en hij trok zijn pik terug uit de kut van zijn schoonmoeder. Deze ging klaar zitten om zijn warme goedje in haar gezicht te ontvangen. Sjonnie spoot haar gezicht en tieten helemaal onder en de oude schoonmoeder genoot met volle teugen van het stromende warme zaad over haar gerimpelde lichaam. Die middag, toen Sjonnie naar het werk was, vertelde schoonmoeder alles aan haar dochter. Het bleek dat de twee dit allemaal hadden gepland. De volgende keer zou Rianne vrij nemen en zou ze samen met haar moeder Sjonnie eens serieus gaan verwennen, de hele dag door.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
metjekutindevut.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
44354 x gelezen.
143 x gestemd.
Rating van: 3.17
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting