Gratis seks verhaal: Stranddromen

StranddromenHet was een ongelofelijke hete dag en Peter was naar het strand gegaan om eens lekker te zonnen. Vorig jaar was hij nog een mager uitgevallen kereltje met weinig tonende spieren, maar dat was het afgelopen jaar wel veranderd. Hij was een potige kerel geworden. Door veel sporten waren zijn spieren flink gegroeid en dus ook duidelijk zichtbaar. Maar dit vond hij echter niet voldoende. Er moest - zoals je altijd op de televisie zag - ook een mooie bruine kleur op zijn huid komen. Natuurlijk kon hij onder de zonnebank gaan liggen, hij had er tenslotte eentje thuis staan. Maar daar waren geen lekkere wijfen om te bekijken en om door bekeken te worden. Dus de natuurlijk manier van bruin worden was veel leuker dan thuis met een walkman onder de zonnebank. Het was nog vrij rustig toen Peter bij het strand aangekomen was. Dat vond hij helemaal niet erg. Zo kon hij rustig zijn eigen stekje opzoeken, zonder echt last te hebben van getrouwde stelletjes met kinderen, waar ze om de vijf minuten eens flink tegen moesten schreeuwen. Nee, hij vond het wel prima zo. Peter liep zo'n vijf minuten langs de kustlijn. Hij had zijn slippers uitgetrokken en liep met zijn nog spierwitte voeten door het verkoelende water, wat met kleine golfjes over zijn tenen spoelde, steeds een stukje verder het strand op. Na die vijf minuten lopen, stopte hij bij een stukje strand, wat een klein beetje landinwaarts liep, wat er voor zorgde, dat hij helemaal afgelegen kon liggen. Hij kende dit stukje. Er waren maar heel weinig mensen die hier naar toe liepen, om de eenvoudige reden dat het strandtentje dan een wel erg ver weg was. Dit was voor Peter gewoon een ideale plek. Hij zette zijn koelbox in het al behoorlijk warm geworden zand en spreidde zijn handdoek uit en liet zichzelf achterover vallen, om zo heerlijk te bakken in de zon en misschien ook wel een beetje te slapen??
StranddromenPeter vloog overeind en keek op zijn horloge. Hij slaakte een kleine zucht van verlichting. Hij had maar tien minuten liggen slapen, maar het leek wel een uur voor zijn gevoel. Hij keek even naar zijn huid. Nog niet verbrand. dat kon ook haast niet na tien minuten, maar je weet maar nooit, dacht hij bij zichzelf. Peter tuurde naar het populaire gedeelte van het strand en zag dat er al behoorlijk wat mensen aan het zonnen waren. Maar hij lag niet meer alleen. Aan zijn linkerkant lag een vrouw te zonnen en Peter zijn hartslag ging omhoog. Hij kende die vrouw! Het was de vrouw van de slagerij, waar hij iedere dinsdag vlees kocht. Vanaf de eerste dag was hij helemaal weg geweest van deze prachtige brunette. Ze had lang, golvend haar wat reikte tot halverwege haar rug. Haar gezicht was als dat van een prinses uit een sprookje van Grim. prachtige sensuele lippen, niet te dun, niet te dik, maar ongelofelijk sensueel. Haar kleine neusje was spits en straalde een klein beetje eigenwijsheid uit, iets wat versterkt werd door haar groenblauwe ogen, die kleine vlammetjes in hun pupillen lieten dansen. Een teken van levenslust. Hij keek naar haar prachtige lichaam, haar grote, volle borsten vulde haar bikini optimaal en haar kleine, miniscule tangaslipje gaven een extra accent aan haar mooie ronde billen, die stevig waren. Dat kon hij zien, omdat ze op haar mooie, lange benen naar het water toe rende, om een verfrissende duik te nemen. " Zal ik achter haar aan gaan?" sprak hij tegen zichzelf. Maar hij bedacht zich ook meteen weer, toen hij dacht aan de andere keren dat hij met haar probeerde te praten, en zij geen sjoege gaf. Na een minuut of twee kwam ze weer het water uit en Peter zag dat haar tepels hard waren geworden. Ze bemerkte zijn geile blikken op en keek onmiddellijk de andere kant op. " Zie je wel" dacht peter. " Ze wil mij toch niet." en hij ging weer liggen en voelde hoe hij weer in een diepe slaap dreigde weg te zakken, maar hij vocht er niet tegen en liet zichzelf heerlijk wegdrijven op de witte wolken aan de blauwe hemel van Dromenland?

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Stranddromen Stranddromen Stranddromen Stranddromen
StranddromenNog een beetje in Dromenland verkerend, opende peter zijn blauwe ogen en krabde hij even aan zijn heupen en voelde niets, waar hij een zwembroek had moeten voelen. En vlak na die bewustwording, schoot er vanuit zijn eikel een geweldige sensatie door zijn stijve lul naar zijn maagstreek. Peter tilde zijn hoofd op en zag de prachtige slagersvrouw aan zijn lul sabbelen en zuigen. Even hield ze op. ' je bent wakker.. Goeiemorgen, Peter' zei ze en slokte zijn keiharde lul weer op met haar gulzige lippen, terwijl haar tong langs zijn lul kietelde. " Wat.. wat doe je met me? ik dacht dat je mij niet mocht? Ik weet niet eens hoe je heet!" Ze speelde met zijn ballen en kuste zijn eikel. ' Hoeft ook niet. Dit is een eenmalige gebeurtenis, dus geniet er maar van.' "Maar waarom nu ineens en niet eerder?" 'Omdat , toen je net zo lekker lag te dromen, je lul groeide. Waarschijnlijk een natte droom. Ik was al behoorlijk geil geworden door al het lekkers wat ik onderweg passeerde, en toen ik die harde lul van je zag, hield ik het niet meer. Dus hou je mond en geniet.' Peter stemde toe en kreunde zacht toen ze hard aan zijn lul begon te trekken en nog eventjes zijn eikel likte. Ze stond op en trok haar broekje uit en gooide deze neer naast het topje wat ze al eerder uit had getrokken, waarschijnlijk toen Peter lag te dromen van haar mooie, geile lichaam. Ze haalde haar wijsvinger tussen haar schaamlippen door en toen de vinger weer tevoorschijn kwam, glinsterde de zon in het natte geil van haar geschoren kutje. Langzaam liet ze zich zakken en hield even haar adem in, totdat ze zachtjes, maar steeds harder, op zijn lul begon te rijden. Peter hield het niet meer en wilde haar waarschuwen dat hij klaar ging komen, maar ze gebaarde slechts met haar wijsvinger dat ze het wel wist en dat hij stil moest blijven.
StranddromenZe stapte af van haar lustzadel en ging met haar kutje op zijn gezicht zitten, terwijl ze aan zijn harde lul trok, en met haar tong zijn eikel stimuleerde. Peter had niet veel tijd nodig om haar te laten komen, zo opgewonden was ze geweest. Hij likte een beetje aan haar klitje en zoog aan haar schaamlippen, totdat haar lichaam begon te schokken en ze het haast uitschreeuwde van genot. Peter duwde zijn tong diep naar binnen en ving al haar geile sappen ermee op. Niet lang darna voelde hij hoe het begon te kriebelen in zijn ballen en als een donderslag bij heldere hemel spoot het zaad omhoog uit zijn gespannen lul, recht tegen haar likkende tongetje aan, terwijl ze hem nog aftrok??. Peter schoot omhoog en keek op zijn horloge. Een half uur geslapen?. Zo te voelen was hij in ieder geval verkleurd. hij keek naar het populaire gedeelte van het strand en zag dat het daar nu wemelde van de kinderen, tieners, ouders en opa's en oma's. Hij keek naar links en daar lag ze nog steeds en ze keek in zijn richting, maar ze keek hem niet aan. Hij volgde haar lustige blik en zag nu dat zijn eikel boven zijn zwembroekje uitstak. Hij werd een beetje rood en zag dat zij naar hem glimlachte, terwijl ze op hem af kwam. 'Hoi, kanjer... Ik ben Katja, het meisje van de slagerij? Ik wacht al zo lang op een moment dat we met zijn tweetjes ergens alleen zouden zijn ' zei ze, terwijl ze knielde en met haar kleine handjes over zijn zwembroek wreef...
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9105 x gelezen.
23 x gestemd.
Rating van: 3.3
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting