Gratis seks verhaal: Tessa krijgt straf voor spieken

Tessa krijgt straf voor spiekenTessa had gespiekt tijdens wiskunde. Nu moest ze dus nablijven. Ze had al zo een hekel aan nablijven, zoals ieder ander natuurlijk, maar ze moest wel, anders zou ze een nog ergere straf krijgen waarschijnlijk. In ieder geval bleef ze dus na. Ze had gedacht dat ze niet als enigste daar zou zijn, maar tot haar grote verbazing was ze dat wel. Op zich geen probleem, ze vond haar leraar namelijk wel een lekker ding en daar zou ze graag wel wat tijd mee willen doorbrengen alleen. Daar was hij. Meneer van Doorn. “Zo, Tessa. Weer eens aan het nablijven hé? Hoe moet dat nu toch met jou?” van Doorn liep wat om Tessa heen en bekeek haar van top tot teen. “Sorry meneer, ik wilde echt niet spieken. Ik raakte gewoon een beetje in paniek en voor ik het goed en wel doorhad..” van Doorn gebaarde Tessa zich stil te houden. “Luister. Je kan jezelf niets meer veroorloven op dit moment.
Tessa krijgt straf voor spiekenJe staat met je rug tegen de muur. Heb je enig idee wat je eraan zou willen doen om je cijfer weer optimaal te krijgen? Laat ik de vraag anders stellen. Hoeveel heb jij er voor over om niet te blijven zitten dit jaar?” -“Heel veel meneer” antwoordde Tessa verlegen. “Eigenlijk…alles wel..” En ze stond op en tilde haar korte rokje een beetje omhoog. “Je leert best snel Tessa. Ik denk dat wij tweetjes er wel uit zullen komen. Ga maar even zitten op je stoel en neem dit maar eerst eens in je mond.” Van Doorn haalde zijn leuter uit zijn broek en Tessa zag tot haar grote plezier dat het een geweldig hard ding was al. “Oh, meneer.. Wat is ie groot en hard.” Tessa opende haar tienermondje en slokte het zware apparaat naar binnen. Heerlijk zoog ze aan de warme staaf van van Doorn en deze hijgde en kreunde van puur genot.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tessa krijgt straf voor spieken Tessa krijgt straf voor spieken Tessa krijgt straf voor spieken Tessa krijgt straf voor spieken
Tessa krijgt straf voor spieken“Als je me klaar doet komen en alles doorslikt, zal ik eens zien of je cijfer wat omhoog kan.” Tessa zoog als een geboren pijpslet aan de lul van haar leraar en ze kneedde zijn wamre ballen. Af en toe moest ze even op adem komen en als de lul van van Doorn uit haar mondje tevoorschijn kwam, hingen de draden van spuug aan zijn penis en haar mond. Tessa likte aan de geweldige staaf en wreef met haar handen over de onderbuik van haar leraar. Deze kreunde van genot. Plotseling trok hij Tessa aan haar haren overeind en het meisje kon niet eens gillen van schrik. Van Doorn gooide haar met haar buik over de tafel, tilde haar rokje op en schoof haar slipje opzij. Hij voelde aan haar kutje en deze was hartstikke nat van het geil. “Als ik je mag neuken nu, gaat je cijfer van het proefwerk omhoog. Als ik je de rest van het jaar nog meer mag neuken zoals ik dat wil, ga je over. Akkoord?”
Tessa krijgt straf voor spiekenTessa hijgde een botergeil “Ja”en van Doorn duwde zijn lul diep in haar natte gleuf om haar vervolgens lekker hard te neuken. Haar strakke kutje sloot zich perfect om zijn kloppende penis en het duurde niet lang of van Doorn kwam heftig klaar. Tessa voelde het zaad diep in haar natte kut spuiten en ze genoot van iedere golf. Ze was blij dat ze deze geweldige deal had gesloten met haar leraar, want het was toch uit met haar vriendje. Nu had ze tenminste een grote lul in haar. Stiekem hoopte Tessa, dat ze van Doorn volgend jaar weer zou hebben. Op meerdere manieren.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
13798 x gelezen.
21 x gestemd.
Rating van: 3.52
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting